Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Dobry zwyczaj nie pożyczaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje kondolencje Ciachu...Ciekawe w czyje ręce trafił? twoja sztuka....?

Czy masz już na oku jakie? konkretne typy ? Bardzo mnie ciekawi na co chcesz sie przesi??ć !w00t

Opublikowano

"Ja p...le, k..wa" - jak by to powiedział Ada? Miałczyński w "Dniu |wira"

Brak słów. Współczuje bo ja chyba najpierw zabiłbym kolesia za straty a póĽniej siebie, że dałem się brykn?ć.

Raz dałem swoj? XT się brykn?ć mojej drugiej połowie. Wszycho było ok dopóki nie zastrzymała się i odwróciła żeby pomachać że nie zgasł, że kawałek przejechała. Moto do?ć wysokie przechyliło sie na tyle że upadło. Strat żadnych na motocyklu ale wewnatrz to się gotowałem.

Opublikowano

Faktycznie doła miałem ogromnego, gdy dotarła do mnie ?wiadomo?ć tego całego zdarzenia !scooter Jednak po lekturze Waszych postów :D u?wiadomiłem sobie fakt, ze najważniejsze jest to, że nikt nie odniósł żadnych obrażeń i nie ma tego złego... Istotnie kole? za bardzo uwierzył w swoje umiejętno?ci i "nie dostosował prędko?ci jazdy do warunków drogowych" :lol:

Silver trafił w ręce "pozaklubowe" :( Teraz cały czas rozgl?dam się za nowym sprzętem - chodzi mi po głowie również Silver, ale boję się, że nie znajdę już takiej sztuki jak poprzednik. A tak w ogóle to jestem otwarty na wszelkie propozycje !scooter

Pozdrówka od dużo mniej smutnego ciacha

Opublikowano

Może AN 650 K6... niebieski... na gwarancji...

Opublikowano

Jak juz pisalem szkoda, ale najwazniejsze ze to tylko straty sprzetowe...

Sam wsiadam za kierownice pojazdow max. 4- 5 osob, ktore dobrze znam, wlasnie ze swiadomoscia tego, ze jesli klepne na ziemie, to sprzet kupuje...

Co do pojazdow testowych, to w 99% przypadkow podpisuje papierek, ze moj udzial wynosi w momencie jakis zniszczen 1000 euro... Nie wazne czy jest to PL czy D, umowy sa podobne...

• Administrator
Opublikowano

Ja mam tak ze o cudze dbam lepiej jak o wlasne no ale sa i tacy co o cudze nie dbaja bo cudze. Naprawde tylko kilku osoba bylbym w stanie pozyczyc sprzet bez obawy,bo wiem ze jezdza na tyle swietnie ze nie martwie sie ze cos im sie stanie a tym bardziej sprzetowi :lol:

Opublikowano

a ja mam zasadę że nie wsiadam na sprzęty na które mnie niestać...

Gość deleted1
Opublikowano

Witam!

Wiesz Ciachu, znasz mnie i wiesz ze ja bym zabiła i łyżka gdyby kto? mi zmienił fason Kotleta czy Ka?ki czy Autka !piwko !piwko :) .

Nikomu, absolutnie nikomu nie daję swoich maszynek do jazdy, nawet jak tata bierze "w obroty" któr?kolwiek z nich, z niecierpliwo?ci? czekam na ich powrót. Nadal mam przed oczami jak robił stopi na moim skuterku albo jak szedł snop iskier z centralnej stopki.... ehhh- zawał.

Pomimo tych samych genów i moze zdolno?ci, tatu? znacznie czę?ciej daje sie ponie?ć emocjom na drodze albo podpu?cić do wy?cigu !piwko . No ale jak nie można potworka pokonać to trzeba go pokochać :):) .

Ł?czę sie z Tob? w bólu bo sama niedawno też stracilam wymarzony pojazd.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Hej ho

Nie robie edita bo za duzo wklejania !YES

ERMI my to chyba naprawde Krzyzaki !YES

Punkt 11 przykazan - nie pozyczaj scootera swojego bo bedziesz zbieral czesci do niego...

ciachu zle sie stalo ale lapaj nastepna maszyne a na zlota docierasz chocby piechtolotem :)

Mmmmm moze teraz Burgman :)

Pozdrowionka i trzymaj sie !V

Opublikowano

Z "karnięciem" jest taki problem że to jest tylko karnięcie. Osoba bior?ca pojazd wie i zdaje sobie z tego sprawę że to jest tylko do końca ulicy i z powrotem tak więc pod?wiadomie chce sprawdzić jak najwięcej... a to pierwszy krok do gleby. Moja Bestyjka też cos takiego przeżyła i nie jestem autorem pierwszej rysy.

Ciachu – szkoda sprzęta, jednak nie załamuj się znajdziesz co? lepszego...bedzie dobrze.

Opublikowano

Ciachu! Jeszcze raz dzieki za spotkanie, miło było Cię poznać i gratulacje nowego nabytku.

Dawaj pochwal się. ;)<_<:):)

Opublikowano

no Ciachu...chwal się chwal...czekamy !scooter

Opublikowano

Dzi? w Łodzi widziałem srebrnego Silvera, czyżby to był wła?nie nowy Ciachowy egzemplarz? !scooter

Opublikowano
Ciachu! Jeszcze raz dzieki za spotkanie, miło było Cię poznać i gratulacje nowego nabytku.

Dawaj pochwal się. !OK  :)  !tut  :)

Jarek, również wielkie dzięki za miłe spotkanko :P

Niestety Sławek, ten srebrny Silver nie jest mój :P (ciekawe czyj? !OK ).

Co do moich planów zdecydowałem się na poszukiwanie skutera o pojemno?ci 125/200 - służ?cego mi głównie do codziennej jazdy po mie?cie. Cały czas szukam... i nie ukrywam, że mam już swojego faworyta :P .

Na chwilę obecn? stałem się wła?cicielem jedynie słusznej marki :P - Hondy VT Shadow C2. Teraz mam tylko problem, czy zostanę wpuszczony na zlot i spotkanka maxiskuterowe :)

Opublikowano

Nie wiem, "chwalic" czy "ganic" :P ...

Shadowka fajna, ale SW600 bylby lepszy !tut .

Przede wszystkim szerokosci :)

Opublikowano
Shadowka fajna, ale SW600 bylby lepszy !tut .

I wszystko w temacie. :P

Wracaj nam Ciachu szybko do skuterów. :)

Opublikowano

Pewnie, że wracam tylko z mniejsz? pojemno?ci? !scooter ...może już w Grotnikach :P

Gość |wistak
Opublikowano

Pewnie, że wracam tylko z mniejsz? pojemno?ci? !scooter ...może już w Grotnikach :P

Ciachu gratuluję powrotu jak najszybszego na 200.

Może dane nam będzie spotkać się w grotnikach??? :P

Pozdrawiam