Gość decapitated Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Witam wszystkich. Jezdzac po miescie zauwazylam ze coraz wiecej motocyklistow decyduje sie na indywidualny napis na tablicy rejestracyjnej.. Ma ktos moze jakies informacje ile takie cos kosztuje i jaka jest maksymalna losc liter na takiej tablicy? !scooter
michalu Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Taka przyjemno?ć kosztuje 500 zł !scooter a co do ilo?ci liter to nie wiem
Jerzyk Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Według postatniej mojej wiedzy (nie wiem czy aktualne): 1000pln - ale najlepiej skontaktować sie z wydziałem komunikaqcji.
Administrator Artix Opublikowano 14 Maja 2007 Administrator Opublikowano 14 Maja 2007 Na motocykl 500 zl plus normalne koszty rejestracji. Auto 1000 zl plus normalne koszty rejestracji. Taniej wychodzi przyczepienie tabliczki z nick name pod rejestracja.
Gość decapitated Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Ekhm..no rzeczywi?cie troszke drogo.. w sumie może nie dla wszystkich ale 500zł za same tablice rejestracyjne? Bez przesady... A podobno nasze polskie społeczeństwo biedne jest...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 14 Maja 2007 Administrator Opublikowano 14 Maja 2007 Motocykl 500 PLN. Samochód 1000 PLN (dwie tablice). Dopuszczalna ilo?ć znaków to 5 liter lub cyfr. Nie mog? to być słowa obraĽliwe. Podczas zamawiania tablicy wydział komunikacji może zadać pytanie co oznacza wybrane hasło na tablice. Fotka mojego pierwszego An 650 z 2003 roku z tablic? W0 BURGI... !piwko Jedne z najlepszych tablic jakie widziałem to: D0 BUZI P0 BABCI !scooter PS. Polecam także stronkę> Tutaj archiwum luty 2004
Gość Dragon Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 O i znowu co? pożytecznego... cały czas trwałem w prze?wiadczeniu, że rej. w motocyklu może zawierać maksymalnie cztery litery i nijak nie dało mi się wpasować EDMAR... no to do boju... Jest samochód L0 EDMAR, będzie motorek L1 EDMAR... Najgorsze jednak jest to, że jak sprzedajesz "brykę" to niestety musisz zrobić PA PA tablicom...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 14 Maja 2007 Administrator Opublikowano 14 Maja 2007 Najgorsze jednak jest to, że jak sprzedajesz "brykę" to niestety musisz zrobić PA PA tablicom... Nie możesz ich zabrać na nowy pojazd ale możesz je przekazać nowemu wła?cicielowi, lub nowy wła?ciciel może je sobie zostawić. Jest jednak jeden warunek- Musi być z tego samego miasta! Dragon> a może lepiej weĽ blachę L0 DA Przynajmniej tablica z jajem i jak staniesz po trasie na parkingu to le?ne ssaki będa miały jasno?ć !tut
Gość Dragon Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Najgorsze jednak jest to, że jak sprzedajesz "brykę" to niestety musisz zrobić PA PA tablicom... Nie możesz ich zabrać na nowy pojazd ale możesz je przekazać nowemu wła?cicielowi, lub nowy wła?ciciel może je sobie zostawić. Jest jednak jeden warunek- Musi być z tego samego miasta! Dragon> a może lepiej weĽ blachę L0 DA Przynajmniej tablica z jajem i jak staniesz po trasie na parkingu to le?ne ssaki będa miały jasno?ć !tut Najpierw Ravenka, teraz Ty... a zajady od ?miechu rosn?...
Sympatycy Kubo Opublikowano 15 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2007 Indywidualna tablica rejestracyjna to moje ciche marzenie... Już kilka razy się przymieżałem do 'zainwestowania' w ni?, ale za każdym razem rozs?dek wygrywał i stwierdzałem, że będe krótko użytkował danego sprzęta i za dużo stracę. Jednak przy następnym sprzęcie już chyba nie odpuszczę. Koszt 500zł+ normalne koszty rejestracji nie jest mały, lecz nie można tu mówić o jakim? kosmicznym koszcie... Po prostu chcemy się wyróżniać, to zapłacimy... Jakby koszt był niższy, to niebyłoby w tej tablicy nic fajnego, jakby pół polski tak? miało... A tutaj mamy jakiż wyróżnik Naszego jedno?ladu... Pozdrówki, Kuba
kfcent Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 moze i fajna sprawa....ale znam 1000 fajniejszych sposobów na wydanie 500pln-ów
ionel Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Jedne z najlepszych tablic jakie widziałem to:D0 BUZI P0 BABCI Niezłe Mnie natomiast rozbił wła?ciciel tego oto pojazdu: Zadziwiaj?ca samokrytyka, co nie?
Gość suzuki Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 oj oj panowie.....taka tablica to fajna rzecz..ale fakt jest jeden........"co za kretyn wymyslil to ze tablica to sprzet....ok sprzet ale nie przejdzie do innego miasta.." ja mam ochote na taka zabawe ale mysle ze jednak pomysl z swoim napisem pod tabla jest lepszy tanszy i nie bedzie pasl tych "gburow"....w rzadzie..co i tak amja kasy naszej kasy jak lodu.!!!!!!!!! pozdrawiam z Zielonej Gory SUZUKI
Gość YARECK Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 A ja chc?c być rozpoznawalnym wpadłem na pomysł czego? takiego: http://img183.imageshack.us/my.php?image=obraz018ed9.jpg Nie musiałem płacić i nie będe musiał tabliczki oddać jak ewentualnie wpadnę na pomysł sprzdaży.
Rekomendowane odpowiedzi