Gość Izzy Opublikowano 13 Maja 2007 Opublikowano 13 Maja 2007 ... szukam jakiego? motocykla. Dla Was też może to będzie odpoczynek od rozmów o pojazdach z płozami Poza tym widzę coraz więcej osób na forum z moto w avatarze Szukam czego? do miasta i mam potężny dylemat co wybrać. Moje typy: -BMW 650 CS -Kawasaki KLE 500 - w tym najnowszym wydaniu, a być może nawet nowy z salonu -Honda FMX 650 - jak wyżej Za BMW przemawia pasek, za Kaw? dwa cylindry i prawdopodobieństwo kupienia nówki, a za Hond? też niska cena, niewielka masa, tylko te 38 KM... po przesiadce z Silver Winga może mi doskwierać brak mocy. A ulubione prędko?ci podróżne to około 140 km/h... 75% czasu jeżdze po Warszawie, 10% trasy 20-50 km, 10% trasy 100-200 km, 5% trasy 1000 km... Help !happybth
-=Dee Jay=- Opublikowano 13 Maja 2007 Opublikowano 13 Maja 2007 KLE 500 nie ma już nowego, no chyba że resztki .. ja moge Ci zaoferować nówke sztuke Versysa ... czyli takie większe KLE z silnikiem i stylizacj? ER6 !happybth
Gość Izzy Opublikowano 13 Maja 2007 Opublikowano 13 Maja 2007 Ale to już droższa zabawa, a ja szukam czego? do 20.000 PLN KLE i FMX poza sieci? dealersk? można w takich cenach znaleĽć...
jagroski Opublikowano 13 Maja 2007 Opublikowano 13 Maja 2007 Z BMW CS będziesz miał kłopoty, bo je b. krótko produkowali, natomiast bardzo sympatycznie mi sie jeĽdziło BMW F650GS ( tak około 1500km), malutko pali, wysoka kultura pracy silnika i jest dynamiczny. FMX to raczej motocykl do zabawy, tyle, ze ma strasznie skastrowany silnik i ledwie jedzie. natomiast KLE to juz inna bajka, wygl?da jak terenpwe i jeszcze mniej niz BMW do terenu sie nadaje. Ponadto jest cięższe od pozoatwłych, natomiast duzo szybsz(mowa o nowym KLE650). Stare, poj.500ccm, jest takie sobie, silnik trwały.
Rekomendowane odpowiedzi