Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Dyskryminacja!!!!

Gość madzia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do adminów tego forum

Chciałam sie dowiedzieć dlaczego temat o serwisowaniu skuterów w Poznaniu został przeniesiony do Regionalne ,a o innych serwisach w Polsce może byc mowa ??????

Czyżby jakas dyskryminacja??????

Albo traktowanie równo ,albo masz jakies ale....(tu akurat to dotyczy Artixa ,bo to on przeniósł ten temat)

Temat przeniesiony z "ogólne" do "wszystko o Burgmanii".

MariuszBurgi

• Administrator
Opublikowano

Napewno Artixowi nie chodziło o "dyskryminacje!!!" i s?dzę, że wystarczyło napisać do niego PM celem wyja?nienia.

Sprawa jest nie do końca jasna bo czę?ć w?tków o serwisach znajduje się w regionalnych (patrz np. Kielce) a czę?ć jest w dziale "serwisowanie maxi skuterów".

Osobi?cie uważam, że wszystkie w?tki tego typu powinny być w jednym miejscu... czyli "serwisowanie maxi skuterów" jako dziale ogólnopolskim.

Opis działu:

"Tutaj możecie opisywać swoje spostrzeżenia z serwisów (autoryzowanych i nie tylko) i przegl?dów Waszych Maxi- Skuterów w całej Polsce."

Regionalne służ? bardziej celom imprezowym, spotkaniowym, ustawki itp...

Ps. Przy okazji- niniejszy w?tek pierwotnie też był założony w niewła?ciwym dziale.

• Administrator
Opublikowano

Nie ma oczywiscie zadnej dyskryminacji regionalnej. Moze faktycznie jednak pytania dotyczace serwisu powinny byc w jednym miejscu,kwestia do zastanowienia. Choc powiem szczerze jesli ktos pyta sie mnie co jest w Poznaniu to raczej nikt po za poznaniakami nie bedzie mogl odpowiedziec a temat zaginal by wsrod innych, bez udzielenia odpowiedzi.

Natomiast Madzia na kazdym kroku widze twoja straszna niechec i dyskryminacje do wszystkiego co nie jest zwiazane z toba i kiedy nie jestes za cos chwalona. Za kazdym razem widze ze wyjazdy ktore robi CR (do dzis nie wiem jak to powinno sie pisac i co to znaczy) sa w twoich oczach i jeszcze 2 moze osob wychwalane pod niebiosa, no ok tylko szkoda ze dzieje sie to np w watkach zwiazanych z innymi wyjazdami. Na sile chcesz chcesz pokazac ze nikt nie jest lepszy niz ty. Dla mnie to oznacza jakies zakompleksienie, na jakim punkcie nie wiem. Ktos zrobi wyjazd i opisze, zaraz widze twoj dopisek a moj byl lepszy i nikt mi nie dorowna. Zachowujesz sie jak dziecko ktorego zabawki zawsze sa lepsze, choc nie dostrzega ze inne dzieci takie zabawki mialy juz dawno. Moze czas przyjrzec sie sobie zanim zaczniesz temat ktory nadaje sie na PM.

No ale zapomnialem jesli mozna dokopac i namieszac komus na forum to ty jestes pierwsza, szkoda ze twoje posty zawsze zwiazane sa z jednym a merytoryczne w zasadzie nie istnieja.

Pozdrawiam cie cieplo i wytrzyj troche jadu bo kapie na podloge.

ps.

wszystkie pytania dotycz?ce serwisów w regionach s? juz w jednym dziale "serwisowanie maxi skuterow"

Opublikowano
Nie ma oczywiscie zadnej dyskryminacji regionalnej. Moze faktycznie jednak pytania dotyczace serwisu powinny byc w jednym miejscu,kwestia do zastanowienia. Choc powiem szczerze jesli ktos pyta sie mnie co jest w Poznaniu to raczej nikt po za poznaniakami nie bedzie mogl odpowiedziec a temat zaginal by wsrod innych, bez udzielenia odpowiedzi.

Natomiast Madzia na kazdym kroku widze twoja straszna niechec i dyskryminacje do wszystkiego co nie jest zwiazane z toba i kiedy nie jestes za cos chwalona. Za kazdym razem widze ze wyjazdy ktore robi CR (do dzis nie wiem jak to powinno sie pisac i co to znaczy) sa w twoich oczach i jeszcze 2 moze osob wychwalane pod niebiosa, no ok tylko szkoda ze dzieje sie to np w watkach zwiazanych z innymi wyjazdami. Na sile chcesz chcesz pokazac ze nikt nie jest lepszy niz ty. Dla mnie to oznacza jakies zakompleksienie, na jakim punkcie nie wiem. Ktos zrobi wyjazd i opisze, zaraz widze twoj dopisek a moj byl lepszy i nikt mi nie dorowna. Zachowujesz sie jak dziecko ktorego zabawki zawsze sa lepsze, choc nie dostrzega ze inne dzieci takie zabawki mialy juz dawno. Moze czas przyjrzec sie sobie zanim zaczniesz temat ktory nadaje sie na PM.

No ale zapomnialem jesli mozna dokopac i namieszac komus na forum to ty jestes pierwsza, szkoda ze twoje posty zawsze zwiazane sa z jednym a merytoryczne w zasadzie nie istnieja.

Pozdrawiam cie cieplo i wytrzyj troche jadu bo kapie na podloge.

ps.

wszystkie pytania dotycz?ce serwisów w regionach s? juz w jednym dziale "serwisowanie maxi skuterow"

Fajnie Artixiku , że chociaż na końcu przyznałe? sie do blędu.

Szkoda , że przy okazji "wylewasz " się na tym forum . Nie wiem , czy to Twoja nadpobudliwo?ć jest temu winna , czy po prostu Ty masz jakie? kompleksiki.

Sam jestem zdania , że je?li kto? co? ma do drugiego czowieka , to niech tego nie pisze na forum , tylko o tym z nim pogada ( chyba to już zauważyłe? ?).

Pozdrawiam , i je?li chcesz to znajdę chwilkę czasu , by z Tob? o tym pogadać ( je?li chcesz naturalnie) !holiday

• Administrator
Opublikowano

Nie uważam, że kto? tu popełnił bł?d a je?li już to błędem bardziej można nazwać zakładanie tego typu w?tków zamiast wybrania opcji PM celem wyja?nienia sprawy... ale tu chyba jeste?my zgodni bo cytuje:

Sam jestem zdania , że je?li kto? co? ma do drugiego czowieka , to niech tego nie pisze na forum , tylko o tym z nim pogada

Uzgodnili?my, że tematy o serwisowaniu, niezależnie od regionu, będ? trafiały do jednego działu... czyli "serwisowanie maxi skuterów". Nie jest to do końca m?dre ale łatwiej będzie szukać informacji w jednym dziale niż skakać raz tu a raz tu.

S?dzę, że powyższa decyzja zapobiegnie powstawaniu bałaganu.

Pozdrawiam , i je?li chcesz to znajdę chwilkę czasu , by z Tob? o tym pogadać ( je?li chcesz naturalnie)

My?lę, że będziecie mieli tak? możliwo?ć podczas najbliższego zlotu w Rynii !holiday

Chyba wszystko zostało wyja?nione więc w?tek do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...