Andrzej 50 Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Witam Wszystkich, planuje mały wyjazd w maju- dokładnie od 15-go Czechy, Austria, Węgry i do domku. Wiem, że jest jeszcze troszkę czasu no ale to szybko zleci ? Klepnąłem już dwa noclegi Ostrava i Luzice Jak ktoś chętny to ...... będzie weselej ? Pozdrawiam 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2019 Z moich doświadczeń wynika, że termin niezbyt fortunny, bo w tamtych rejonach (Alpy) możesz doświadczyć jeszcze śnieżnych warunków drogowych. Dla przykładu przełęcz Grossglockner otwierają dopiero w pierwszy weekend maja, ale tylko ... gdy nie ma na drodze śniegu. Osobiście rekomendował bym ci rozpocząć podróż 2-3 tygodnie później.Wyklepane na 11 Pro Max
Andrzej 50 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Opublikowano 16 Listopada 2019 Piootr dzięki za info..Bardziej skupiłem się na części przy granicy Czechy, Węgry - to na dzień dzisiejszy a co będzie w maju?
Andrzej 50 Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Opublikowano 17 Maja 2020 I kiszka- siedzę w domu. Cały misterny plan poszedł w piz,,,,u Jest plus tego wszystkiego na rok 21 planuje Rumunie wiec lepiej będzie można się przegotować,
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2020 Nie twoja jedna wyprawa i impreza została odwołana. Zdrowie najważniejsze. Jeszcze będzie normalnie, jeszcze będzie przepięknie ! LwG
Rekomendowane odpowiedzi