Gość suzuki Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Witajcie .heheh mam jedno male pytanko....Ciagle jest mowa o "Starym Mlynie" Gdzoe to jest moze i ja bym sie tam wybral....? Jak pewnie juz ktos wie badz potrafi czytac jestem z Lubuskiego czyli z Zielonej Gory . Moze i w mojej okolicy sa jacys Maximaniacy.....? Cetnie poznam...a moze sa jakies Maximaniaczki. ? a i jeszcze jedno juz niedlugo moj burgman bedzie gotow do jazdy wiec moze jakis niezbyt daleki zlocik sie szkuje..? !TAZ
drogowiec Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Stary Młyn to kanajpa w Warszawie nad Wisł? w północnej częsci miasta (Żoliborz?). Tam w czwartki spotyka się Wawa Zone i nie tylko Zlot największy będzie w Ryni nad Zalewem Zegrzyńskim w okolicach Dnia Dziecka. Następny zlot będzie w Grotnikach. Zaczyna się w Boże Ciało. Będ? również następne zloty. Zajrzyj do działu IMPREZY i tam wszystko znajdziesz. Pozdrówka
Gość suzuki Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Wiedziałem ze sprawa się rypnie Do Wawy mam około 430 km. hm żeby wpa?ć na piwko troche daleko.. !TAZ Do Ryni też daleko i jak zwykle "Baba "będzie jeczeć Ale nie pękam i mam nadzieję że niedługo się spotkamy na miłym "Zlotowisku"i wymienimy wszystkie płyny w naszych brzuszkach...... DROGOWIEC dzieki bardzo za wyczerpuj?c? informację i do zobaczenia na trasie do ...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 8 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2007 Cze?ć 430km to bułka z msłem dla,,650``,a o babe się niemartw poprostu j? załaduj i przywiez ze sob? pawel883
Gość suzuki Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Tak tak Paweł883 Wozić drzewo do lasu człowieku Mam bliżej na szczelnicę Atak w ogóle to ty masz rację że to może nie jest super daleko ale.......po 1 primo nie mamy dobrych drug po 2 primo mamy złe drogi a po 3 primo mam bardzo bardzo mało czasu przez to że musze charować na podatki które id? na drogi... !TAZ Pozdrawlaju ja was maje drugi
Rekomendowane odpowiedzi