Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Honda W Niemczech

Gość elwood_blues

Rekomendowane odpowiedzi

Gość elwood_blues
Opublikowano

Być może nie jest to jaka? specjalnie ważna wiadomo?ć, ale zdziwiłem się kiedy usłyszałem dzisiaj od dealera Hondy, że nie można kupić w Niemczech nowego Silver Winga.

Taka polityka importera wynika z faktu, ze Silver Wing okazał się w Niemczech mniej popularny niż na pocz?tku s?dziło szefostwo Hondy.

O Helixie/Fusion nawet nie wspomnę - nie można liczyć na indywidualne traktowanie. Pozostaje prywatny import lub używane sztuki.

Z tego co przeczytałem na Burgmanii (prawdopodobnie Mariusz zasięgn?ł języka u polskiego importera Hondy) to w Polsce istnieje możliwo?ć sprowadzenia nawet Helixa.

W Niemczech to jest po prostu niemożliwe.

Ciekawe dlaczego...

Gość denver27
Opublikowano

W Niemczech to jest po prostu niemożliwe.

Ciekawe dlaczego...

elwoodzie,nic tylko musisz przyjechac po wybrany model do Polski !w00t

Opublikowano

Powiem szczerze żę Silver wing to bardzo fajny skuter :D bardzo się cieszę żę go wła?nie mam :D ...swoj? drog? dziwie się że niema go w ofercie niemieckiej hondy :D to jaki jest teraz najwiekszy pojemno?ciowo sprzedawany tam model max? ??

Opublikowano

Moze po prostu Niemcy maja taka polityke ze nie chca sprzedawac PRAWIE najwiekszych skuterow , tylko NAJWIEKSZE :D . O ile sie nie myle An650 jest w ich ofertach :D .

Pozdroo

Kacza

• Administrator
Opublikowano

Poprostu za duzo pali dla oszczednych niemcow !scooter

Opublikowano
Poprostu za duzo pali dla oszczednych niemcow ;)

jak ktos potrafi jezdzic spokojnie SW to tez potrafi malo palic ... osstatnio sie przekonalem !scooter

Pozdroo

Kacza

Opublikowano

...a mało to jest ile? mi najmniej udało sie osi?gno?ć 5l/100km ....a tobie Kacza ile ?

rzeczywiscie moglby silverek tak z 4l brac to by był wypas.. !scooter

Opublikowano

Co do niklej sprzedazy SW, nie ma sie co dziwic. Wysoka cena, brak od poczatku istnienia modelu jakiegokolwiek "faceliftingu", konkurencja ciagle udoskonalanego AN650 i mocno zmienionego Tmaxa w podobnych cenach...