Gość madzia Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 -------------------------------------------------------------------------------- O godz.20-tej wróclismy ze wspomnianego rajdu Przejechanych km 1712 ilo?c wrażen ogromna wspomnień jeszcze wieksza a co sie działo i gdzie byli?my zobaczycie już wkrótce na fotkach w galerii zdecydowanie jestem za takimi wypadami w końcu nie tak łatwo przejechać na winklach 100km w 2,5 godzinki -to chyba rekord ,zawdzieczamy to własnie zakretom i pewnemu odcinkowi drogi ,po której poruszali?my się z zawrotna predko?cia około 40km/h Powiem tak ...pozostanie wiele wspomniej zwłaszcza z jaskiń ,które odwiedzili?my oraz niezapomnianych karjobrazów które widzieli?my ,a pogoda nam sprzyjała I w tym miejscu naleza się podziękowania osobom ,które wzieły udział w tej imprezie Kamikacowi za prowadzenie naszych wypadów za pomoca GPS-a Krzychowi -za filmowanie oraz Madzi Michałowi za transport naszych zapasów i mojego syna Marcinkowi ,ze zabardzo nie marudził i poznał nowych kolegów i kolezanki z Czech Pawłowi za zapach 2-suwa i towarzystwo Mirkowi za cierpliwo?c Kassi za wytrwało?c -w końcu mało kto odważył sie wyruszyć w taka trasę Przemowi za koregowanie tras z mapa Wojtkowi za pobyt krótki ale tre?ciwy Black Jackowi za miłe towarzystwo i pogaduchy Michelowi za mozliwo?c poznania tak miłego kolegi-oby wiecej takich wyjazdów Gonzusiowi za komentarze Ionelowi ,ze był z nami choć jeden dzień i udało nam sie zrobić wyprawe prawie jak na Bierdrusku oraz Gabrysi i sobie za mozliwo?c uczesniczenia w tym rajdzie i naszemu szczę?ciu ze na takim sliku udało mi sie dojechac do domu Je?li kogo? pominełam przepraszam ,ale to wina dzisiejszego zmeczenia Więcej komentarzy zamieszcz? pozostali uczestnicy wyprawy pierwsze foty s? tutaj http://www.skuter.org/galeria/thumbnails.php?album=107
Gość Cappo Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Super wypad. Oby więcej takich wycieczek. Bardzo podobaj? mi się fotki "plenerowe" Ten 2,5h odcinek byłby dobry dla Bola jako trening pozdro,
banat Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Witam. Madzia ,super sprawa stara Pyro, nalepki załatwione. Gratulacje. Wasz wyjazd znajdzie sie na Mojej liscie. Do zobaczenia w Kielcach. Banat
Gość madzia Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Srdecznie dziękuje W tym roku jeszcze organizujemy rajd na Ukraine a konkretnie na Krym -je?li jest kro? chętny to prosze pisać na priwa A wyruszamy tam wprost ze zlotu w Stegnie -wyprawa potrwa 2 tygodnie w tym tylko 4 -ry dni na samym Krymie ,reszta to podróż i zwiedzanie ,które tak uwielbiam A do Kielc to na 1000% będę
Gość magnes Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 W tym roku jeszcze organizujemy rajd na Ukraine a konkretnie na Krym -je?li jest kro? chętny to prosze pisać na priwa A wyruszamy tam wprost ze zlotu w Stegnie -wyprawa potrwa 2 tygodnie w tym tylko 4 -ry dni na samym Krymie ,reszta to podróż i zwiedzanie ,które tak uwielbiam !scooter Witam! W jakim czasie jest ten zlot i planowany przez Was wyjazd?
Gość Dragon Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 W tym roku maj nie rozpieszczał temperaturami. Gratuluję traski i trochę zazdroszczę widoków. Przecież nasz kraj jest w nie bardzo bogaty... W tym roku jeszcze organizujemy rajd na Ukraine a konkretnie na Krym -je?li jest kro? chętny to prosze pisać na priwa Dla mnie to sport ekstremalny... ale powodzenia!! !scooter
Rekomendowane odpowiedzi