Mareczek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Planuje wyjazd do Tolkmicka w celu powitania Grupy rajdu M@rkiza i przejechanie z nimi paru setek kilometrów. Wyjazd z Gdańska do Tolkmicka 2 Maja (?roda) godzina 13.00 Tolkmicko – Władysławowo 3 Maja (czwartek) Wszystkich zainteresowanych wyjazdem proszę o kontakt ze mn? tel. 503 410 000 Rozmawiałem z M@rkizem prosił o podanie jemu ilo?ci chętnych na nocleg i posiłki w Tolkmicku
Abach Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Witam Co prawda jutro jestem w pracy, ale po przeanalizowaniu trasy, chetnie doł?cze do grupy M@rkiza na "parę" kilometrów 02.05.2007 godz. 17.00 wyjazd Gdańsk - Tolkmicko (85 km), tam powitanie grupy !scooter i nocleg 03.05.2007 zgodnie z planem przejazdu: Tolkmicko, Elbl?g, Sztutowo, Krynica Morska, Przejazdowo, Pruszcz Gdański, Reda, Władysławowo, Hel, Władysławowo (292 km), pożegnanie grupy i powrót do domu (60 km). Razem 437 km. To będzie moja najdłuższa trasa w życiu na 2oo a i tak jest niczym w porównaniu do ambitnego dzieła M@rkiza. Pozdrawiam
Mareczek Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 Gdańska ekipa jad?ca na powitanie M@rkiza w Tolkmicku !TAZ !piwko W składzie; Mareczek !scooter Mirka !piwko Pidżam !piwko Abach !wchair
dr.big Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Bylem na Rajdzie, widzialem !scooter . Test.
Rekomendowane odpowiedzi