Administrator Artix Opublikowano 20 Października 2019 Administrator Opublikowano 20 Października 2019 Dzięki za miłą atmosferę i doborowe towarzystwo. Jak zwykle mile spędzony czas. To nie jakość miesiwa a mila ferajna powoduje że warto mieć chwile na spędzenie wspólnie czasu. PozdroArtWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Gieńka Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Było super. Pogoda, jedzonko, no i najważniejsze towarzystwo. Dzięki wszystkim
Vito Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Prawidłowo stwierdzone dzięki wszystkim za fajne spotkanko. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze sonor Opublikowano 20 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2019 Mnie się niestety nie udało dotrzeć do was... ale serdecznie wszystkich Pozdrawiam!!! Do zobaczenia na spotach i innych imprezach...
Vito Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Było nas ...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Bulba Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Dziek za swietna impreze. Milo bylo Was zobaczyc po tylu latach ?
Julo Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Ognisko pierwsza klasa, dzięki za spotkanko.
Sympatycy Volvo Opublikowano 20 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2019 Volviak dojechal szczęśliwie do domu zrobione prawie 400km jak zwykle było Super do następnego
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milimetr Opublikowano 20 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Października 2019 Fantastyczny dzień i pogoda, fantastyczne spotkanie, fantastyczni ludzie.Nic dodać nic ująć.Chociaż dodać coś muszę, gratulacje Grupie Łòdzkiej za to, że przyjechali i byli z nami. PozdrawiamWysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Jeszcze raz dzięki wszystkim za to, że jesteście. Wielkie pozdrowienia od mojej Iwonki.Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka 3
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2019 Dzięki bardzo za miłe spotkanie. Pogoda dopisała. Super spotkanko. Dzięki Mariusz za super pomysł. Do następnego. 2
Bulba Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 17 minut temu, Milimetr napisał: Fantastyczny dzień i pogoda, fantastyczne spotkanie, fantastyczni ludzie. Nic dodać nic ująć. Chociaż dodać coś muszę, gratulacje Grupie Łòdzkiej za to, że przyjechali i byli z nami. Pozdrawiam Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Jeszcze raz dzięki wszystkim za to, że jesteście. Wielkie pozdrowienia od mojej Iwonki. Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Ten gosciu na samym dole to chyba chcial zalumac komus kielbaske ale jak zobaczyl ze go filmuja to sie przestraszyl i uciekl ? 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Października 2019 Autor Administrator Opublikowano 20 Października 2019 Było tak jak piszecie, czyli jak w założeniach, tj. xtra serdecznie, słonecznie i smakowo? Frekwencją blisko 40 maszyn, która zawitała na ognisko zaskoczyliśmy okolicę W tym miejscu dziękuję wszystkim przybyłym... ze specjalnym wyróżnieniem dla ekipy Łódź, która licznie dojechała na nasze spotkanie czyniąc nam przemiłą niespodziankę ?? W drodze powrotnej ZIntegrowani zaliczyli mały przystanek w ciekawej scenerii ? Fotostory dnia -> >> Rozpoczęcie Sezonu Jesiennego 2019 << Do miłego ✌️ 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milimetr Opublikowano 20 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Października 2019 Aż nie chce się uwierzyć, że ognisko i kiełbaski cieszą się takim wzięciem. I ja tam byłem, coś zjadłem i wypiłem i krótki filmik nakręciłem. 3
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2019 Żal ciśnie że pinek nie dał rady, ale dzieki za obfitą relację. Prawie jak bym tam był. Oczywiście prawie robi różnicę . Pozdro allmobile
Karcia Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 Pierwszy raz na Ognisku i było przesympatycznie. Pogoda dopisała, wycieczka bardzo udana. Oby więcej takich spotkań. Łódzkie pozdrawia. 2
Rekomendowane odpowiedzi