Gość Dragon Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Cze?ć. Proszę Was o dopisywanie się do tematu... Zobaczymy jak u nas jest z frekwencj?. Jako założyciel tematu robię to pierwszy: - Dragon -
banat Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Dragonku ,Cus zaczelo sie dziac, gratuluje. Powodzenia BANAT
Konrad Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam. No to jako drugi dopisuje się ja !guns -Konrad-
Gość Dragon Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Banat Zaczęło się albo i nie bo wychodzi na to, że lubelszczyzna to "dziewiczy" teren... Konrad. trzeba się w końcu gdzie? umówić na kawkę... Może u Qwakiego?
Gość Nicco Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witam Ja też jestem chętny na takie spotkanie ale póki co bez własnego skutera, ale wła?nie w tym temacie Jeżeli nie macie nic przeciwko temu to proszę o jak?? wiadomo?ć (kiedy i gdzie) Nicco
Gość Estelle Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jeżdżę prawie Maxi A tak na serio, to od jakiego? czasu po głowie chodził mi temat "Maksiskuterzy?ci z Lubelszczyzny - łaczmy się" , a co z atym idzie - organizacja cyklicznych spotkań w szanownym gronie !YES . Sporo skuterzystów widocznych jest w Lublinie, chociaż zapewne nie wszyscy s? zarejestrowani na Burgmanii, niemniej jednak fajnie byłoby się spotkac i poznać "regionalnie"
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja czasami jeżdżę większym skuterem i znam sporo osób w naszym regionie maj?cych maxskutery. Szkoda, że nie wszystkim chce się korzystać z internetu, st?d niska frekwencja na tym regionalnym forum.
Gość Pavson Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Witam. hmmmm..... moze nie mam maxi skuterka ale to sie nie liczy, wazne ze w tym roku wrocilem na dwa kola i mocno utozsamiam sie z ta grupa i strona!! a ze jezdze zupelnie innym rodzajem moto to tylko moja sprawa jeszcze kiedys skuter sobie kupie! ze skuterowym pozdrowieniem Pavsonik dopinajacy sie do listy:)
Konrad Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 BanatZaczęło się albo i nie bo wychodzi na to, że lubelszczyzna to "dziewiczy" teren... !tut Konrad. trzeba się w końcu gdzie? umówić na kawkę... Może u Qwakiego? Miejmy nadzieje że się zaczęło i będzie nas przybywać !tut Mówisz-masz. Jestem otwarty na wszelkie propozycje, nawet na kawkę A tak na serio, to od jakiego? czasu po głowie chodził mi temat "Maksiskuterzy?ci z Lubelszczyzny - łaczmy się" wink.gif , a co z atym idzie - organizacja cyklicznych spotkań w szanownym gronie yes.gif yes.gif yes.gif . Jestem jak najbardziej na TAK! !tut
Gość Dragon Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 WitamDziadek Czesiek też. Czesiek17 !wchair !scooter Cze?ć dziadek Czesiek... lubelskie "ro?nie" w siłe...
Konrad Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 WitamDziadek Czesiek też. Czesiek17 !piwko !scooter Również witam!!! Oby tak dalej! !TAZ Hasło „wyłazimy z ”krzaczorów ” nadal aktualne! Mam nadzieje, że dzisiejsze słowa Dragona odno?nie lubelskich maksiskuterowców pójd? do lamusa. Oby Nas było więcej!!! !piwko !piwko !wchair ...
Gość decapitated Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Witam.. To może i ja się dopisze !OKK --Kasia--
Gość Estelle Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 W?tek nam idzie... jek krew z nosa !OKK
Gość dadzio Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Witam Jako że jestem z Lublina, (chociaż chwilowo nieobecny w kraju) dopisuje się do listy !scooter Pozdrawiam! dadzio vel Daniel
Gość Dragon Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Dadzio Wracaj do domu... gdzie się włóczysz... tam mgły i mgły... Masz rację Estelle... jak krew z nosa... wiem nawet dlaczego... Bo nie ma z nami Majona !scooter największego "..." na Burgmanii... Przyznam się, że a jestem teraz tak zarobiony, że nie mam kiedy taczki załadować...
Gość Estelle Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Heh, u mnie też nieciekawie z czasem... I boję się proponowac jakikolwiek termin ewentualnego spotkania, bo jak znam życie co? mi nagle wypadnie i będzie wielka lipa... Ale co sie odwlecze... !tut
Gość Dragon Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 UWAGA, UWAGA. Wczoraj na LSM-ach "namierzyłem" tajemniczego AN 650 który przemkn?ł obok mnie w przeciwnym kierunku... Halo, halo... prosimy o ujawnienie się...
Gość Estelle Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Generalnie coraz więcej skuterów pojawia się na naszych miejskich drogach. Niestety niewielu korzysta z forum. Sama przyuważyłam niedawno srebrn? i złot? Vespę, często pod Europ? można zauważyć malinowe [o ile pamiętam] Malaguti Madison, ale tutaj ni widu ni słychu... Trzeba chyba będzie zorganizować jaki? oficjalny heppening na rzecz aktywizacji skuterowej braci lubelskiej
Konrad Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Witam !V Jako że jestem z Lublina, (chociaż chwilowo nieobecny w kraju) dopisuje się do listy !sciana Pozdrawiam! dadzio vel Daniel Witam Szanownego Kolegę! Dragon napisano 11-05-2007, 15:20 Dadzio Wracaj do domu... gdzie się włóczysz... tam mgły i mgły... Od tych mgieł i "angielskiej wódy" to mu sie w głowie poprzestawiało Dowiedzałem się z tajnych Ľródeł, że sprzedał Burgmana i planuje przesi??ć się na "przecinaka" !yeah Wróć tylko do kraju... !bicz !bicz Dragon napisano 14-05-2007, 20:42 UWAGA, UWAGA. Wczoraj na LSM-ach "namierzyłem" tajemniczego AN 650 który przemkn?ł obok mnie w przeciwnym kierunku... Halo, halo... prosimy o ujawnienie się... Kilka dni temu, na ulicy Smorawińskiego widzałem grafitowego An650... czyżby to ten sam? Estelle napisano 15-05-2007, 10:02 Generalnie coraz więcej skuterów pojawia się na naszych miejskich drogach. Niestety niewielu korzysta z forum. Sama przyuważyłam niedawno srebrn? i złot? Vespę, często pod Europ? można zauważyć malinowe [o ile pamiętam] Malaguti Madison, ale tutaj ni widu ni słychu... Trzeba chyba będzie zorganizować jaki? oficjalny heppening na rzecz aktywizacji skuterowej braci lubelskiej smile.gif Jestem na TAK !OKK
Gość Dragon Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 No i znowu... Dzisiaj w |widniku widziałem kogo? jak pomykał na Helci... Halo!!!! kto Ty jeste????? Edit. Ze względu na godzinę to dzisiaj było wczoraj...
Gość Paweł_87 Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Ja podobnie jak mój s?siad a zarazem przyjaciel Pavson nie ?migam skuterkiem, lecz trochę innym rodzajem moto. Jednak zaczełem od skuterów i mam plan kiedy? w przyszło?ci na skuterach zakończyć!tut Tak troche OT: Ile osób z lubelskiego wybiera się na Burgmanie? Ja z Qwakim lecimy po 17 w pi?tek. !tut
Gość Dragon Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Motocykli?ci wszystkich lubelskich ulic ł?czmy się... !tut Ponieważ zamierzam sie pojawić w Rynii w pi?tek to pewnie razem pojedziemy... ale to jeszcze czas pokaże.
Gość TomSzuwarek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jeżdżę w Lublinie na 2oo, więc chętnie się podepnę do grona Maxi w Lublinie Pozdawiam TomSzuwarek
Waluś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 No to i ja się dopiszę do tej listy. Co prawda nie z lublina, ale z lubelskiego, a w Lb-nie bywam często
Rekomendowane odpowiedzi