boochos Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 wła?nie przebrn?łem przez poszczególne etapy rejestracji. mam jednak kłopot w jednym miejscu, a mianowicie nie wiem jak mogę zamiescić swoje zdjecie. otrzymuje komunikat mowi?cy, że administrator zablokowal mój dostęp do tych opcji. tak poza tym to chce jeszcze tylko powiedziec, iż od pewnego czasu bardzo często zagl?dam na tę stronę, więc w koncu postanowiłem się zarejestrować. pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 17 Lutego 2005 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Witaj Boochos, miło widzieć coraz wieksze zainteresowanie Wortalem, NAPEWNO Wodzów to Ucieszy, że następny maxi-Skuterzysta do nas dotarł . Pytanko-już skuter masz, czy dopiero jeste? w trakcie zdobywania?? Co do zdjęcia, to zdjęcie na stronce KLUBOWEJ, TYLKO admini wstawiaj?. Co do zdjęć na Forum, to każdy może sobie sam wybrać i wstawić, chyba, ze teraz co? zmieniono i o tym nie wiem . Pozdrowionka, Kubo Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 18 Lutego 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Witamy kolejnego klubowicza i ciesze sie ze zdecydowales sie na odwage i w koncu sie zarejestrowales. Czas teraz kupic skuter Tu moze maly apel do innych przegladajacych nasze forum, jesli Cie to interesuje zarejestruj sie tu nikt nie gryzie, a dzieki temu mozna uzyskac naprawde rzeczowa odpowiedz na zadane pytanie. Pozdrawiam ps. Boochos gdybys wstawil swoj podpis miedzy ].....[ uzyskasz efekt jakiego oczekujesz, wstawienie twojego podpisu poza komendami nic nie daje. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Lutego 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Witamy na forum. Zdjęcie w avatarze już posiadasz więc temat uważam za nieaktualny. Na przyszło?ć proszę o zakładanie w?tków we wła?ciwym dziale. Ten nadawał sie do działu "o stronie", więc przeniosłem go z "ogólnego". Przy okazj poprawiłem Twój profil i wykasowałem błędy w podpisie. Życzę miłego korzystania z forum. Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 18 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 dzięki za miłe przyjęcie. przepraszam za kilka drobnych wpadek (tzw. pocz?tkowych). podziękowania na ręce Chiefa za poprawki w moim profilu. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Szaary Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Witaj na naszym spokojnym forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi