Marcin 78 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 W ankiecie "Planowanie OZS 2019" najwięcej osób wskazało datę 6.10 ,pogoda ma być znośna słonecznie bez deszczu ,a więc Serdecznie zapraszamy wszystkich na Ogniskowe Zakończenie Sezonu na biwak leśny w miejscowości Hutki-Kanki Biwak leśny https://maps.app.goo.gl/FxcLoknRSw9SpF3A9 Spotykamy się o 10.30 McDonald na ul Roździeńskiego 210 w Katowicach https://maps.app.goo.gl/tHFeQfYevMomJjs57 koło 11 ruszamy w kierunku ogniska Każdy zabiera to co lubi (kiełbasę, pieczywo ,ciasto ,napoje nie koniecznie te % ? ) Proszę również osoby które mogą o zabranie drewna na ognisko ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2019 No i gitara. Będę.
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2019 Ja z Halinką też będziemy.
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2019 ? matka kolej nie ma dla mnie litości...
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Października 2019 Na brak drewna nie narzekam? ale już na brak czasu tak?. Wszystkim biesiadowiczom, życzę przyjemnego spotkania i smacznej kiełbaski ( lub czegoś innego - co kto lubi). Nie róbcie za dużego ognia bo Hutki mają tylko "kanki" - a to mała pojemność? ( Marcin78 - pamiętaj! pal tylko ognisko!! las ma zostać dla innych??).
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2019 Nie będę Grypsko łamie. ? A na mierzeje chce się podleczyc. Chyba że coś się zmieni i samochodem się ruszę. Udanej zabawy i ogniska wszystkim życzę.
Conan Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Raczej odpuszczam, o 10 jutro ma być 5 stopni a maksymalnie 7 stopni o 14 godzinie. Pogoda chyba jutro nie pyknie ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 5 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2019 Chętnie byśmy Was odwiedzili ale niestety inne plany. Miłej zabawy.
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2019 Pogoda nie zachęca do spędzenia kilku godzin na dworze, czy by nie przenieść OZS na inny termin? Wiem, że kolejny weekend jest dla niektórych zajęty ale patrząc na pogodę to i w październiku może być np. 18 stopni i może utrzyma się przez kolejne dni.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2019 Godzinę temu, Patryk napisał: Pogoda nie zachęca do spędzenia kilku godzin na dworze, czy by nie przenieść OZS na inny termin? Wiem, że kolejny weekend jest dla niektórych zajęty ale patrząc na pogodę to i w październiku może być np. 18 stopni i może utrzyma się przez kolejne dni. Zgadzam się w100% .Ale chyba już trochę za późno aby zmieniać termin. Mnie choroba troszkę zmogła ale nawet gdybym był zdrowy to pogoda nie zachęca aby siedzieć w takiej pogodzie. Rozmyslam przyjazd autem ale to już nie to samo.Przeciez to "zakończenie sezonu" Jak pogoda czas i zdrowie dopisze to wybieram się Na OZS Świętokrzysko-Podkarpackie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2019 Prognozy nie zmieniły się od czwartku. Temperatury , nasłonecznienie i brak opadów mają być takie jak zapowiadali. . Było już zakończenie w Listopadzie że przyjechaliśmy samochodami i nie było to gorsze ognisko. Jak komuś za zimno to może samochodem. To nie jest obowiązek skuterem. Ja bym nic nie zmieniał
Marcin 78 Opublikowano 5 Października 2019 Autor Opublikowano 5 Października 2019 28 minut temu, subaru gtb320 napisał: Ale chyba już trochę za późno aby zmieniać termin. Na zmiany juz faktycznie późno, szczególnie gdy mają przyjechać dodatkowo osoby z poza forum Ognisko bez zmian ( chyba że śnieg w nocy spadnie ?) O 10.30 na Rozdzieniu ,wyjazd o 11.00 Patryk będziesz jutro ? Czy mam kupić pieczywo ? Ps.Seba zdrówka życzę ?
zibi Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 20go ma być ciepło i słonecznie,poza tym jutro trochę wcześnie kończyć
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2019 Pieczywo będzie ?
Klubowicze karton Opublikowano 5 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2019 A my jedziemy już w śniegu wracaliśmy to jutro mogę w dwie strony na biało lecieć a reedycja jest święta
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2019 Artur jak będziesz wyjrzał z domu to dzwoń polecimy razem.
Marcin 78 Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 Już na miejscu , z rana chłodno ale przy ognisku ciepła atmosfera ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 6 Października 2019 Brawo Wy!! Trzymajcie się ciepło!
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2019 Oczekiwanie na smaczny finał Było smaaaacznie ?
mario3101 Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Pogoda dopisała Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Października 2019 Super że wam się udało spotkać. U nas było znacznie cieplej +1620°C
Użytkownicy tommac Opublikowano 6 Października 2019 Użytkownicy Opublikowano 6 Października 2019 Brawo dla odwaźnych. Dobrze, że pogoda jednak się wam udała. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi