Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Milo bylo i przyjemnie, ilosc zjedzonych kielbasek (chyba dwie), skuterki poogladane nawet te na 3 kolach , towarzystwo zacne, nawet grupa Uc zaszczycila impreze swa obecnoscia, ale wialo i bylo zimno brrrrrrr. Kilka fotek:
ortos Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ...grupa Uc ... a Wrocław Zone??? pozdr... ortos
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ...grupa Uc ...a Wrocław Zone??? pozdr... ortos Upsss... Jasne, Wroclaw Zone tez byl Prosze wybaczyc, mlody klubowicz jestem , a i skleroze mam z racji wieku Pozdrawiam goraco Wroclaw.
kfcent Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 No chyba nie było Ľle ....ale ten wiatr byl straszny.... Bardzo podobał mi się ten Satelis - szkoda tylko że 125cc OT. Artix i wiesz już co i jak z tym kufrem w SW ? widziałem że się dowiadywałe?
pablos Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Jest sporo fotek, które zrobiłem ... prze?lę Mariuszowi i pewnie umie?ci na stronie głównej jako foto-relacja . Pozdrawiam ... zabieram się do obróbki.
pilot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 A mnie tam nie było tak mi szkoda. Dajcie wiecej zdjec chodz tak sobie po patrze a moglem na nich byc i ja.
Komar Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Bzzzzzz !piwko I ja tam byłem . Miód i Piwo piłem (był miód?). Wielu znajomych widziałem. My?lałem że widziałem księdza a to tylko Ortos był. Byle do najbliższego zlotu. Pozdrawiam Bzzzzzz
drogowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Fajnie mieli?cie !piwko Ja wła?nie od południa "bawię" we Wrocku........ Komarku.... jak fajnie, że wracasz na "łono" towarzystwa. Miło czytać, że ruszyłe? się z domku Pozdrówka
rudy_56 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Przjeżdzałem obok około 16stej ale prędko pędziłem na miejsce spotkania i niestety nie mogłem sie zatrzymac. Pozdro
jagroski Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Byłem tyż i było sympatycznie. !piwko
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Mała galeryjka: Otwarcie sezonu skuterowego 2007
pablos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ale jako? mało tych zdj?tek ... cenzurę przeszły czy poprostu nie doszły ???? Pozdrawiam
Ssylwia Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 My tez bylismy... i musze wstawic te dwa zdjecia :-) tutaj Ciachoniowi troszke sie nudzilo i przysypial do momentu kiedy sie zorientowal, ze to nie fotelik :-)
pablos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zdjęcie nr 2 ....rewelka ... zobaczył biedaczek że go na włoszczyĽnie posadziła? ... st?d jego zdziwienie
Przemo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 to nie zdziwienie to oznaka rado?ci
Rekomendowane odpowiedzi