Administrator Artix Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Pozazdroscilem troche Elwoodowi i postanowilem ze i ja postawie pierwsze kroki w rezyserce !tut i zmontowalem pierwsza czesc wariacji na temat zlotow na Bialorusi. Na razie Bialorus 2005 a mam nadziaje ze niedlugo pojawi sie czesc 2 Bialorus 2006. Mam nadzieje ze nie ocenicie zbyt krytycznie ale tak naprawde to wzorowalem sie troche na produkcjach Elwooda i mam nadzieje ze mu choc dorownam. choc zdaje sobie sprawe ze to moj debiut i nie wszystko jest tak jak byc powinno. Dziekuje Elwood za motywacje bo bez ciebie pewnie nie powstal by ten film. a o to i on
ultras Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 EXTRA, w czym to montowałe?? pozdro! ultras
Klubowicze Profesor Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Hmm - w realu mogło być cieeeeeeeeeeeekawie! Filmik super Pozdrówko!
pablos Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Co prawda widziałem pokaz przedpremierowy ale trzeba przyznać rewelka ... szczcególnie muza pasuje do cało?ci. Z filmiku najbardziej podobaj? mi się momenty z zdjęciami sraczyków i sklep monopolowy !V .
Mario Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Artix dobra robota,szkoda tylko ze to nie filmik
Gość elwood_blues Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No ładne cacko.... fajne efekty, ?wietna muzyka, nawet "momenty" były - w pewnym momencie zrobiło sie bardzo seksownie... Byle tak dalej. pozdr. Dziekuje Elwood za motywacje bo bez ciebie pewnie nie powstal by ten film. Nooo....nie przesadzaj drogi Artixie, ale dziękuję bardzo. Od dzisiaj mówcie mi "miszczu"
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Super !!! Art>> Czekam na II- gi odcinek !V
Abach Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ekstra Panie rezyserze Kiedy czę?ć druga? !scooter
Gość shrek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Artix zajebiste i muza też. Pozdrawiamy Fionki i Shreki !scooter
Gość SzCzApA™ Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 spoko luz filmik hehehe niezła ekipa abstynencja to jest to
Pleban Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Super! A będzie film z Pińska 2006?
Administrator Artix Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Bedzie, jest juz na ukonczeniu. Niestety w ostatnich dniach nie mialem czasu dopieszczac filmiku !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Bardzo fajne. Czekam na następne !tut
Wojtecki Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 dobra robota i swietny pomysl tylko dlaczego takie szybkie zmiany obrazu
Rekomendowane odpowiedzi