Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak a propo EURO....montujecie jakieś flagi w waszych Maxi? Bo coraz wiecej widzę samochodów z flagami z Biedronki :)

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

19

• szorstki

17

• MariuszBurgi

10

• Artix

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Raczej związane ze świętem 2 i 3 maja niż euro.

Ja na euro muszę pozabijać okna deskami (mieszkam w strefie) :) a flagi no cóż - nie wiadomo kto będzie łaził po Kępie :) . W złym układzie i za naszą flagę będzie można zaliczyć.

PJS

Opublikowano

piosenka euro-koko,a hymn zaśpiewa Edyta G :(

• Sympatycy
Opublikowano

Łomatko, ale kwas. Załamka.

Opublikowano

PJS — za Naszą Flagę warto zaliczyć. crybaby.gif

Spoko będę walczył !guns

Opublikowano

A ja się nie dziwie, że ta piosenka wygrała. Jest prosta, może głupia ale u mnie pół biura mimowolnie śpiewała ją pod nosem. Ja tam też wolę to niż np.: takiego Feela. Kupicha wychodzi na scenę, krzyczy Yeahh, bawimy się, a muzyka "stoi", po czym śpiewa jak by go właśnie dziewczyna rzuciła. Sorry, ale reszta tych Wilków, Rodowiczek i innych to utwory na stypę chyba pisała!!

Tu przynajmniej kobity zaśpiewały z werwą i sercem ;)

Opublikowano

Moi drodzy, jest jeszcze możliwość zdobycia biletów na mecz otwarcia Polska-Grecja, (strasznie drogie... ok. 1000 pln, ale normalnie były dwa razy droższe niż inne wallbash.gif)

Czekam jeszcze na odpowiedź w sprawie meczu Rosja-Grecja ok 500 pln. Wszystkie bilety są kombinowane na trybuny zieloną i czerwoną, czyli wzdłuż boiska.

Chętnych zapraszam na priv. Ilość mocno ograniczona, może będzie ze dwadzieścia sztuk na każde spotkanie..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koko ...

Niestety mecz z Czechami przegrany :) ...

• Sympatycy
Opublikowano

"Polacy nic się nie stało... " Jak słyszę te słowa to mnie przekręca... W niedzielny poranek we Wrocławiu szybko znikają flagi z samochodów - ulice wyjątkowo puste i senne.... Wynik mnie nie zaskoczył... Śpiewajmy dalej, że nic się nie stało zamiast rozwiązać PZPN to co 4 lata historia będzie się powtarzać. Żal mi kibiców, którzy od samego rana wczoraj całymi rodzinami w wstrojach w barwach narodowych zbierali sie by wspólnie oglądać zwycięstwo ogłoszone już przez media...

Opublikowano

Dobrze powiedziane, drużyna narodowa zajęła ostatnie miejsce w najsłabszej grupie. Wiecej chyba dodawać nie trzeba.

PS. No ale z Andorą parę tygodni temu wygrali przecież 4:0, to nie są tacy źli :) ...

• Sympatycy
Opublikowano

Pierwsze 20 minut było super, naprawdę uwierzyłem, że jesteśmy w stanie wygrać - potem rozczarowanie.

Tak jak Bigu napisał - ostatnie miejsce w najsłabszej grupie -> patałachy !!!

Opublikowano

No dobra, nie ma co biadolić :) ... Jak to było na zlocie? Polska mistrzem Polski i tak jest oraz będzie :fireman2: . Niezależnie od poziomu.

Co sądzicie, kto wygra Euro?

• Administrator
Opublikowano

'Podobno' najważniejsze są 2 miejsca- pierwsze i ostatnie. Reszta to mięczaki :)

• Sympatycy
Opublikowano

Żenada.Teraz to POLSKA MISTRZEN GMINY.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to się zawiodłem. Miałem nadzieję, że wyjdą z grupy. Euro u siebie , kibice full wypas, przeciwnik nie za ciężki. I nic. A nasz piłkarz po meczu powiedział, że martwił się bo rodzina nie dostała biletów a Lato obiecał. Ech szkoda słów. I znów, w przypadku kolejnej wielkiej imprezy, będą nas losować z kosza na śmieci.

Opublikowano

Rozwiązać to całe gów......... PZPN razem z tym od "zimy", korupcja, dziadostwo, kasę zarobili, ale Ci co nagrywali reklamy, które musieliśmy oglądać do bólu. :):fireman2:

Opublikowano

Kibicom pozostały tylko puste gruczoły łzowe i niewyobrażalnie smutne uczucie, że ktoś ich znowu oszukał.

Opublikowano

Kibicom pozostały tylko puste gruczoły łzowe i niewyobrażalnie smutne uczucie, że ktoś ich znowu oszukał.

Zgadzam się w zupełności 

A Panowie w garniturach , i tak nie czują skruchy.

I zaraz wytłumaczą zawiedzionym kibicom  że to tylko gra , i musimy nauczyć się też przegrywać. 

A my niestety  tą umieiętność mamy już opanowaną.

• Administrator
Opublikowano

Jak wskazują moje flagi na aucie jeszcze jedna polska drużyna jest dalej w grze to ta gdzie gra Podolski i Klose :) a że sie nazywa inaczej no cóż to tylko nazwa handlowa :fireman2: trzymam za nich kciuki. Polacy do boju :kwasny:

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

• Sympatycy
Opublikowano

Powinno być w "Ja pierwszy" ale...

Jądra są jak polska reprezentacja - biorą udział ale nie wchodzą :clapping:

Opublikowano

O! to znaczy, że np. Niemcy, Francuzi, Anglicy to zwykłe penisy? Ciągle biorą udział i ciągle wchodzą.

Troszkę pokrętne, ale może i logiczne, choćby z historycznego punktu widzenia. Chociaż, w 1939 roku, to Niemcy brali udział i weszli i byli nazywani zwykłymi penisami, a Anglicy i Francuzi brali udział, a nie weszli i też byli zwykłymi penisami. Czyli branie udziału z wchodzeniem, czy też bez, nie chroni przed epitetami „jądra” czy „zwykły penis”. Zresztą, wczoraj na własne uszy słyszałem, że Grecy, te cienkie fi...y weszły, a nasze Orły z jajami, kandydaci na miszczów, nie weszły.

Ruskie, podobno, co by nie zrobiły, to i tak najgorsze h...e i p...y i jeszcze k....y. Jednym słowem, kompletnym zespołem jest drużyna Rosji!

Opublikowano

Nasz grupa na eliminacje do MŚ 2014

Anglia

Czarnogóra

Ukraina

Polska

Mołdawia

San Marino

Wyjdziemy?

• Sympatycy
Opublikowano

A ile drużyn wychodzi ? Wszystkie ? :msn-cry: