Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ludzieeee, wygrali?my razem z Ukrain? ! Mam nadzieję że staniemy na wysoko?ci zadania i nie zmarnujemy SZANSY. pzdr !OKK !V
Klubowicze Profesor Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Pozdrówko!
pablos Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No to teraz Kaczor jest prawie jak Cezar .... będzie się szczycił że igrzyska ludowi zafundował .
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ale cieszysz się Pablos czy nie ? Bo troszkę nie zrozumiałem... BTW: Tak się obawiałem, że zaraz pojawi? się głosy politycznie poprawne... Rozumiem, że mamy obywatelski obowi?zek, gorliwie nienawidzić pis i kaczki, ale mimo wszystko cieszyć się z dzisiejszego wydarzenia chyba można ? pzdr
pablos Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Oczywi?cie jestem zadowolony .... na szczę?cie Kaczyzmu już wtedy nie będzie .... a przynajmniej mam tak? nadzieję.
Klubowicze Profesor Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Oczywi?cie jestem zadowolony .... na szczę?cie Kaczyzmu już wtedy nie będzie .... a przynajmniej mam tak? nadzieję. Ja też!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrówko!
Mario Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Niech zyje PiS , a Kaczory bed? jeszcze przez 20 lat. A najwazniejsze ze niknie bazar na stadionie
Mr.T Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 i powstan? nowe stadiony na ?wiatowym poziomie plus drogi
Administrator Artix Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A ja sie wcale nie ciesze z tego powodu. Co do rozbudowy sieci drogowej to akurat wcale nie jestem takim optymista Uwazam ze z niczym sie nie wyrobimy, ani z budowa stadionow, ani z budowa drog i bedzie jedna wielka kicha, a mecze beda sie rozgrywac na boiskach szkolnych !OK
Gość Dylus Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A ja sie wcale nie ciesze z tego powodu. Co do rozbudowy sieci drogowej to akurat wcale nie jestem takim optymista Uwazam ze z niczym sie nie wyrobimy, ani z budowa stadionow, ani z budowa drog i bedzie jedna wielka kicha, a mecze beda sie rozgrywac na boiskach szkolnych !OK Pesymisto Ja wła?ciwie się cieszę z ... nowych dróg, które maj? powstać Bravo POLSKA!
Administrator Artix Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No sek w tym ze ja jestem realista i kaktus mi wyrosnie jak wybudujemy stadiony i drogi. Do 2012 mamy 5 lat, o ile autostrada A1 w calosci ma powstac do 2010 roku liczac z poslizgiem to akurat sie wyrobimy, podobnie A2 z Lodzi do Warszawy termin 2010 czyli na 2012 pewnie sie uda, ale juz A4 z Tarnowa do Korczowej to moge przyjmowac zaklady ze sie nie uda. Dlaczego bo nawet nie ma planow tej drogi a w warunkach Polskich oznacza to minimum 8 lat od teraz !OK No i ciekawy jestem skad bedzie kasa na stadiony no chyba ze PIS_da
kfcent Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No i ciekawy jestem skad bedzie kasa na stadiony no chyba ze PIS_da Da da..napewno !OK buehuehue....ale i tak sie ciesz
Gość Kamil Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 !OK za...cie ...... a mówili że takie zeczy to tylko w erze Powstan? nowe sadiony, drogi, przyjedzie dużo turystów i zostawi? nam swoj? mamone... i bedziemy szczę?liwi.
Gość scottie Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A ja uwazam ze to bedzie najwieksza miedzynarodowa klapa w naszym wykonaniu :/ Choc ciesze sie ze wygralismy, ale szkoda ze wirtualnymi drogami, hotelami i innymi przybytkami dla kibicow no i oczywiscie stadionami...
Mario Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jak nie postan? autostrady to spalimy pewne bmw i silvera czy tam co Artix bedzie miał pewnie burgmana 1000 !OK
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Artix, może przypomnę Ci co pisałe?, jeszcze niedawno o budowie dróg kiedy? i dzi?. Pisałe? wówczas, że najdłużej trwa pozyskanie ziemi pod budowę drogi (sprawy s?dowe, odszkodowania etc.) bo sama budowa to i "2 lata"... Obecnie po uchwaleniu specustawy, nacjonalizacja gruntów pod "służebno?ć" znacznie się skróci. Dlaczego teraz siejesz defetyzm, że "napewno się nie uda" i że jeste?my (Polacy) do dupy (parafrazuj?c). A ja się spytam, w czym jeste?my gorsi od Ukrainy ? A jakim cudem Portugalii udało się wybudować stadiony i infrastrukturę za bodajże 4 mld ojro (mieli podobn? sytuację w kwestii obiektów sportowych i infrastruktury do naszej)? Qrde, ludzie opamiętajcie się, bo od tej polityki i nienawi?ci do obecnie rz?dz?cych to Wam... "Uwielbiam" ten nasz tradycyjny polski masochizm i narzekania... !OK Tak uwielbiam że rzygać mi się chcę. BTW: Mario, bardzo cenię Cię za odwagę A wszystkim życzę, aby mieli w sobie więcej optymizmu, patriotyzmu i wiary we własne siły. pzdr
Gość Kamil Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No i ciekawy jestem skad bedzie kasa na stadiony no chyba ze PIS_da PIS to może sobie... ten zastrzyk kasy jest z UEFA i UE... i wielkie "G" im do tej kasy tak samo jak i innym politykom. szorstki -> 100% poparcia. Damy rade, Portugalia dała rade, Grecja dała rade to i my damy !OK
Klubowicze Ravenka Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Hotele wybuduj? się same, najgorzej będzie z drogami i cał? komunikacj?. Ale jak już powstanie to pozostanie dla potomnych . Ja się bardzo cieszę, tylko żeby?my nie zmarnowali takiej szansy. !OK
Slavequs Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Jak się dowiedziałem od znajomego, że przyznali nam EURO, to nie byłem pewny czy mu wierzyć i musiałem sam sprawdzić. A teraz moj? rado?ć trudno opisać. !OK
ERMI Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 hehehe niestety podzielam optymizm Artixa. Może i Pis teraz będzie zbieral famfary i brawa ale to nie Pis bedzie mial problem za 5lat tylko opcja po 2 wyborach (jak teraz się sami skasuj?) i z pewno?ci? pisu tam nie będzie. Więc nasz maestro władzy 162cm ugotował kogo? w przyszlo?ci ot taki prezent na przyszło?ć. porwali?my się z motyk? na księżyc. Spec ustawa dotyczy dróg krajowych I stopnia - czyli o znaczeniu strategicznym więc ?miechu to wszystko warte jak patrzy się na tempo budowy A1
Gość Kamil Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Więc nasz maestro władzy 162cm ugotował kogo? w przyszlo?ci ot taki prezent na przyszło?ć. Spec ustawa dotyczy dróg krajowych I stopnia - czyli o znaczeniu strategicznym więc ?miechu to wszystko warte jak patrzy się na tempo budowy A1 ERNI miało być ERMI -> Czy Ty my?lisz że wnionek o kandydaturę organizatora do UEFA poszedł przedwczoraj, wczoraj była prezentacja a dzi? wybór!?! A więc przedstawię Ci małe kalendarium: 28 wrze?nia 2003 - Wspólna decyzja PZPN i Ukraińskiej Federacji Piłki Nożnej o kandydowaniu do organizacji finałów ME w 2012 roku. 17 grudnia 2003 - Wizyta delegacji PZPN u Prezydenta Aleksandra Kwa?niewskiego, który zaaprobował ideę organizacji EURO 2012 w Polsce. 30 marca 2004 - Spotkanie Prezydentów Polski i Ukrainy. Obie strony poparły ideę wspólnej organizacji EURO 2012. 19 kwietnia 2004 - Dekret Prezydenta Ukrainy w tej sprawie. 25 stycznia 2005 - Rz?d Rzeczpospolitej Polski przyj?ł uchwałę popieraj?c? zorganizowanie przez Polskę wspólnie z Ukrain? mistrzostw Europy w 2012 roku. A co do specustawy... to wła?nie teraz nabieze swoje znaczenie. EDIT: Oczywi?cie miało być ERMI... sorki i przepraszam
Gość denver27 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a ja sie bardzo ciesze i jestem optymist? ze wszystko bedzie zapięte na ostatni guzik: z hotelami,drogami i stadionami !OK .Niezapominajmy ze nad organizacja bedzie czuwał nie tylko rz?d RP ale rowniez uefa.bedzie pospolite ruszenie niew?tpliwie.DO BOJU POLSKO!!!
Rekomendowane odpowiedzi