MISIEK Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Minęło 5 miesięcy. Rozpoczęto już te przygotowania (bo nie czytam gazet) ?Zdaje się że w Poznaniu co? robi?. W Poznaniu robi?, trwa rozbudowa stadionu ...ale nie na 2012, tylko wcze?niej, hmm ...na jakie? mistrzostwa "juniorów" A reszta: drogi ...itp -
Mr.T Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Przenosz? handlarzy ze stadionu... pzdr taaa ale czę?ć z nich i tak zostaje na błoniach wokół stadionu
pablos Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No to już po Euro 2012 - niepotrzebnie się podniecali?my, scenariusz był do przewidzenia od pocz?tku a My żyli?my jeszcze nadziej? ...... znowu pozostanie tylko wstyd.
MISIEK Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No to już po Euro 2012 - niepotrzebnie się podniecali?my, scenariusz był do przewidzenia od pocz?tku a My żyli?my jeszcze nadziej? ...... znowu pozostanie tylko wstyd. !OKK
kopajt Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Panowie.... dzi? jest 1 kwietnia Je?li dali by niusa że prezydent podaje się do dymisji to byłbym zdolny uwierzyć... ale żeby takiego niusa dawali 1 kwietnia ??? Nigdy w życiu w to nie uwierzę
Radio Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Po wypowiedziach widać że sporo rodaków dało sie nabrać !OKK
kopajt Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://sport.onet.pl/0,1260069,1720732,,wiadomosc.html - dementuj? tę wiadomo?ć
pablos Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Oj nie dacie się nawet wkręcić .... wszędzie zwietrzycie podstęp !OKK !OK , ale żart dzi? z Euro był nr 1.
bogumilek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 obysmy za jakies dwa trzy lata nie smiali sie.. baranim glosem
Waluś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 mój szef jak to usłyszał to prawie zasłabł hahaha musiał biedny do domu pojechać
dr.big Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 obysmy za jakies dwa trzy lata nie smiali sie.. baranim glosem Cos slyszalem, ze budowa autostrady A2 nieco kuleje...
bogumilek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 obysmy za jakies dwa trzy lata nie smiali sie.. baranim glosem Bigu, no co ty, wszystko idzie jak po masle, chinskim masle... !placz1 Najlepiej zrobili Ukraincy - wogole odpuscili sobie budowe autostrad i skupili sie na stadionach - najprawdopodobniej skoncza do Euro2012
dr.big Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Minęło parę lat , prywatna A2 została w grudniu otwarta, stadiony powstały, losowanie w bardzo dobrym towarzystwie (chodzi mi konkurencyjność) przeprowadzone... Euro 2012 może nadchodzić .
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Minęło parę lat , prywatna A2 została w grudniu otwarta, stadiony powstały, losowanie w bardzo dobrym towarzystwie (chodzi mi konkurencyjność) przeprowadzone... Euro 2012 może nadchodzić . Jeszcze nie!!! Czekam na obwodnicę Warszawy i resztę A2 od Strykowa!!!
GrzechoCnik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Orzech, jak ty chcesz na stadion narodowy obwodnicą jechać? Przecież masz rzut kamieniem i skuterem na wprost 10min.
Drek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 powiem tak je?li się mylę i nie zbłaĽnimy się na całej lini to odszczekam to co napisałem na ten temat PRZYSIĘGAM PUBLICZNIE Zacznij się szykować hehe
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wszystko fajnie...tylko skąd wyczarować !czary bilet na mecz otwarcia ??? Może ktoś ma i mu nie zależy ? Na pewno nie będzie stratny. A zapomniałem dopisać. Mam z dodatkowej puli bilety na mecz otwarcia, Czechy - Polska i ewentualny ćwierćfinał - jak nas wyjdą z grupy. Tylko nie piszcie, że na pewno nie wyjdą. Ja tego też nie wiem. Jak to mówią "pożyjemy - zobaczymy". Potrzebuję tylko jeszcze na Polska - Rosja... i nie wiem jak je załatwić ????
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lutego 2012 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2012 Przez chwilę zastanawiałem się czy nie powinno się to znaleźć w kąciku humoru... ale przecież sprawa jest poważna i nie ma tu miejsca na durne podśmiechujki No więc ja dziś byłem i paczałem... A JAKŻE, nawet 2 razy! Niestety ale nie fotografowałem Ps. Widziałem nawet kibiców... oni też paczali. !piwko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2012 no to dla kibiców: Jarzębina, Koko Euro Spoko Cieszą się Polacy, cieszy Ukraina, Że tu dla nas wszystkich Euro się zaczyna, Że tu dla nas wszystkich Euro się zaczyna. Hej! /Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x Nasi dzielni chłopcy to biało-czerwoni, Wygrać im się uda Ucieszy się Smuda Wygrać im się uda Ucieszy się Smuda Hej! /Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x Orzełki biegajcie żwawo po murawie, Zdobywajcie gole i będzie po sprawie Zdobywajcie gole i będzie po sprawie /Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /2x Nie myśl sobie bracie, że rady nie damy Nie kłopocz się siostro My euro wygramy /Kokokoko Euro Spoko, Piłka leci hen wysoko, wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy. /3x
dr.big Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Hahahahahahahahaha, ale hicior PS. ... pasuje do tematu futbolowego ...
Rzelu Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Na trzeźwo nie do zaśpiewania. Piosenka zdecydowanie zwiększy wpływy do budżetu - VAT od alkoholu.
Lucas Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Dorzuciłbym swoją kreskówkę związaną z Euro, ale się nie da ... To Koło Gospodyń Wiejskich "Jarzębina" też podsunie tematy do dowcipów, bo przebój to żaden, gdzie im tam do "Wiślan 69", Włodzimierza Korcza czy zachodnich "Saturday Heroes" The Business czy "I'm Forever Blowin Bubbles" Cockney Reject's
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 4 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2012 Nie narzekać... Jaka kadra taka pieśń "bojowa"....
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2012 Ta piosenka to porażka!!! Lepiej aby jej nigdy nasi piłkarze nie słuchali !!! Osobiście glosowalem na " Zwycięstwa smak" Feel, ale się nie udało. Trudno. Wysłane z iPhone 4S za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi