Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Masz rację Jagroski, po lekturze "głębokiej analizy rzeczywisto?ci" mi też ręce opadły... z łoskotem. Tylko ręce, gdyż "kabotynom i zakłamańcom" majtki trzymaj? się na porz?dnej gumce pzdr
Administrator Artix Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2007 No nie mamy do wybudowania 964 km autostrad i do wydania 25 miliardow zlotych na same drogi. Oznacza to, pomijajac oczywiscie ze w tym roku oddamy 8 km autostrady, wiec licze ze w 4 lata mamy budowac w tempie 700 metrow autostrady dziennie wliczajac w to okres zimowy gdzie nie da sie budowac. Autostrada A2 Konin - Lodz powstala w rekordowym tempie 24 mc, wybudowano wtedy 103 km, osiagajac wynik 140 metrow na dobe co jest wynikiem naprawde powalajacym nie tylko w Polsce ale i w skali Europejskiej. Wiec czy sie uda ? cholera chciabym jak diabli zeby tak bylo i trzymam kciuki zeby sie udalo
ERMI Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 no to może nie z gazety wybiórczej KLIK szklanka zimnej wody Ładnie zarz?dza się ministerstwem finansów skoro 1mld. PLN sie znalazło z dnia na dzień obym sie potkn?ł jeżeli złym prorokiem mam być ale na bogów nie chcę powiedzieć "a nie mówiłem"
adams Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Osobi?cie nie wierzę w te 900 km autostrad, a gdyby nawet to po 2 miesi?cach zaczn? je remontować bo zrobi? je byle jak. Stadiony ? To pewnie uda im się zbudować, ale czy kto? zastanawia się co będzie z tym po mistrzostwach ? Podupadn? tak jak Stadion X-lecia w Warszawie. Przecież utrzymanie stadionu kosztuje i trzeba stale organizować na nim imprezy by zwróciły się koszty utrzymania.
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Adams: Po pierwsze primo: Co do cholery oznacza owo: "ONI zbuduj?" ??? Nie identyfikujesz się z grup? "Polacy" ? Po drugie primo: Czy należysz do ludzi którzy ZAWSZE twierdz? że "szklanka jest w połowie pusta" ? Porażaj?ce podej?cie do ?wiata: "napewno się nie uda zbudować autostrad (IM), a je?li nawet to będ? do dupy", "Napewno się nie uda zbudować (IM) stadionów, a nawet jak się uda to będ? do dupy i podupadn?", "wogóle życie w TYM kraju jest do dupy"... Ja p..lę... Co za czasy...
Mario Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 A tu mam z firmy Artixa nowy paln autostrad na euro !vampire
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ale to chyba więcej niż 900 km !vampire !winkiss Zarys trasy jaki? dziwnie znajomy. Gdzie? na jakim? płocie go widziałem pzdr
dr.big Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Czesc projektu stanowi chyba konkurencje dla trasy pana K? To tak mozna !vampire ?
Mario Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 W kazdym razie zobaczcie Artix wszystkim od nas chciał dogodzić prze Poznań Gdańsk, LOdz Kielce przechodzi !vampire ps. poniewaz tu sporo osob nie ma poczucia humoru , to wyjasnie łopatologicznie oczywiscie ta trase nie Artix projektował, zeby go tam kto? nie nachodził !winkiss
jagroski Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ale to chyba więcej niż 900 km Zarys trasy jaki? dziwnie znajomy. Gdzie? na jakim? płocie go widziałem pzdr Tylko na płocie???? NIEMOŻLIWE!!!
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tylko na płocie???? NIEMOŻLIWE!!! Taki jak ten kształt, to tylko na płocie. No chyba że komu? przejechał walec lub ma jak?? patologię... pzdr
Gość denver27 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 W kazdym razie zobaczcie Artix wszystkim od nas chciał dogodzić prze Poznań Gdańsk, LOdz Kielce przechodzi ale to lewe jajko powinno byc wieksze i o Berlin zahaczac
adams Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 No to min?ł miesi?c od tego wydarzenia. Ciekawe co się zmieniło, ile zbudowano/zmodernizowano dróg ? Czy buduje się gdzie? jaka? autostrada ?
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2007 |pieszę z odpowiedzi? dla Adamsa, na tak błyskotliwe pytanie. Adams, już po pierwszym tygodniu od ogłoszenia, powinni?my lecieć na Marsa po surowce, zbudować elektrownię j?drow? w drugim tygodniu, a przynajmniej 3 stadiony i ze 200 km autostrad w 4 tygodniu. To by Ci pewnie nie pozwoliło napisać tego pytania (choć w?tpię, przy Twoim stopniu "sceptycyzmu") Pomału tracę wiarę w inteligencję i m?dro?ć ludzi w dojrzałym wieku... No chyba, że ?ciemniasz z t? dat? urodzin i w ten sposób kompromitujesz ludzi dojrzałych, zadaj?c pytanie: "ile to inwestycji zrealizowano przez miesi?c, od nadania Polsce tytułu gospodarza Euro 2012"... Dla ułatwienia percepcji napiszę dużymi literkami: BUDUJE SIĘ GDZIE| JAKA| AUTOSTRADA !!! Ale Adams, na razie jeszcze nie z powodu EU2012 !pomidor !pomidor !OKK pzdr
Administrator Artix Opublikowano 17 Maja 2007 Administrator Opublikowano 17 Maja 2007 Szorski nie chce wchodzic w polemike ale przypominam kto jest u wladzy i kto obiecuje 1100 km autostrad !YES nowych podkreslam, nie razem z istniejacymi 674 km Odrobine konsekwencji ps. buduje sie w tym roku oddamy 8 km w przyszlym roku 92 km 1000 km zbudujemy w kolejne 3 lata, w koncu tak obiecal premier
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Maja 2007 Administrator Opublikowano 18 Maja 2007 To tyle na ten temat z mojej strony... !happybth
adams Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 (choć w?tpię, przy Twoim stopniu "sceptycyzmu") !happybth Pomału tracę wiarę w inteligencję i m?dro?ć ludzi w dojrzałym wieku... No chyba, że ?ciemniasz z t? dat? urodzin i w ten sposób kompromitujesz ludzi dojrzałych, zadaj?c pytanie: "ile to inwestycji zrealizowano przez miesi?c, od nadania Polsce tytułu gospodarza Euro 2012"... Nie jestem sceptykiem, nie wiem sk?d to przekonanie. Może nie jestem dojrzały, może niezbyt inteligentny - nie należy uogólniać. Nie ?ciemniam z dat? urodzin. Nie pytałem ile inwestycji zrealizowano lecz co zaczęto, a moje pytanie wynikało z euforii, któr? dało się zobaczyć po ogłoszeniu wyników. Polacy często robi? co? na hurra, a wolałbym żeby robili w sposób przemy?lany. Za komuny pokazywano realizację różnych inwestycji, byłem ciekaw czy kto? co? widział by zaczęło się dziać bo czasu jest mało. A tak na marginesie to wcale nie cieszy mnie rozbudowa kraju, bo uważam, że nasza cywilizacja to nowotwór ?wiata. Wolałbym aby zachodziły zmiany jako?ciowe z uwzględnieniem dobra przyrody, a nie ci?gła zabudowa przestrzeni dobrami cywilizacyjnymi, której negatywne efekty powoli zaczynamy odczuwać.
dr.big Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 O ile autostrady sie przydadza, to dalej nie moge zrozumiec checi budowy 3 duzych stadionow i modernizacji nastepnych. Kto to utrzyma i w jakim stopniu beda to "budowle" dotowane przez lata z kieszeni podatnikow? Kiedy ogladam istniejacy stadion np. w Poznaniu, a nastepnie wizje stadionu w Wawie czy 3m, to musze sie nieco poskrobac po glowie. Wydaja mi sie te plany troche oderwane od rzeczywistosci... Wychodze tez z zalozenia, ze skoro nastapila decyzja o przystapieniu do akcji wylonienia zwyciezcy w organizowaniu EURO 2012, to byla ona rozsadna i przemyslana, a inwestycje z nia powiazane sa mozliwe do zrealizowania.
adams Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Kiedy? ogl?dałem film o obiektach sportowych zbudowanych na olimpiadę zimow? w Grenoble w którym? tam roku. Po olimpiadzie obiekty zaczęły niszczeć, a ich dalsze wykorzystanie było znikome. Trudno mi zrozumieć, że mecze maj? być w Gdańsku, choć nie ma tam stadionu, gdy w Chorzowie wystarczy dokończyć modernizację (dobudować zadaszenie) i już mamy gotowy stadion ( i to z dużymi tradycjami piłkarskimi ). Na tym polega mój pesymizm - to pozytywny pesymizm - działać przemy?lanie.
Gość |wistak Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Dzisiaj słuchalem jakiegos madrali i powiedzial !OKK Cyt. " Zakladajac że wszystkie maszyny wyjad? na roboty i bed? pracowaly od ?witu do nocy jeste?my w stanie wybudowac 1KM autostrady dziennie". Wiec chyba zd?żymy tylko jest jedno pytanie.....? !happybth Wszysscy specjalisci wedlug ostatnich doniesień wyjechali i nie wróc? aby pracowac za polskie stawki.... !scooter Gratuluje polskiej telewizji i tej propagandy wszędzie dobrze gdzie nas niema... z Ta roznica tylko ze tam sie pracuje i pracę sie szanuje tak jak i pracownika A u nas nadal nic sie nie zmienia pracujemy tyle co Japończycy a wynagrodzenie jak w Chinach Oby tak dalej a napewno damy radę... Pozdrawiam
jagroski Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 To się nie może udać, Burgi dał pismem obrazowym to co bedzie. Kwintesencj? jest ton?cy Titanic. !scooter
adams Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Minęło 5 miesięcy. Rozpoczęto już te przygotowania (bo nie czytam gazet) ? Zdaje się że w Poznaniu co? robi?.
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Października 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Października 2007 Przenosz? handlarzy ze stadionu... pzdr
tomekmajesty Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 no i gdzie teraz warszawka będzie robiła zakupy ale po zakończeniu euro handlarze wróc? na nowy stadion i znowu będzie fajnie
Rekomendowane odpowiedzi