Mario Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Czego? takiego ja w życiu nie widzialem, zeby robić reklame a na zdjeciach dawać pogrzeb dla mnie to.. nie potrafie tego opisać
Lucjan73 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam, wła?nie dzi? to czytałem. Moim zdaniem totalny absurd, na jednej stronie reklama kurtek a obok zdjecia z pogrzebu. !OK Nie wiem co autorzy tego specyficznego nekrologu chcieli osi?gn?ć bo jesli reklame to uważam że efekt jest dokładnie odwrotny. Współczuję rodzinie zmarłego. [`]
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Wydaje mi się, że firma (wiadoma) wykorzystała miejsce, które miała już wcze?niej wykupione na reklamę, na pożegnanie swojego pracownika i na podziękowanie uczestnikom pogrzebu. Miejsce jak każde inne ale lepsze niż gdyby obok była reklama z rozebran? panienk?. Może na tych zdjęciach (2 po prawej stronie) jest wła?nie zmarły pracownik. Miejmy nadzieję, że zamieszczaj?cy informację miał dobre intencje. P.S. Jak już jeste?my przy |M, to czy kto? zauważył, że pewien Pan J.G. testuj?cy często dla |M skutery zmienił swoj? fotkę przy podpisie artykułu. !OK Tak się postarał, a nikt nie zauważył? Ja pierwszy!!!
ultras Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 tiaaa lece do kiosku kupić ja?niej Panowie ja?niej
drogowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 To były fotki z pogrzebu Sławka. Wła?ciciela firmy sprzedaj?cej w Polsce wyroby Modeki. Sławek zgin?ł w drodze ma MotoExpo do Warszawy w wypadku samochodowym. Jego ostatni? wypraw? był wyjazd do Indii w zeszłym roku. Tam wynaj?ł Royal Enfielda i przejechał kawał kraju. Czytałem relację. Jako? nie odbieram tej strony jako makabryczn? reklame. Może dlatego, że wiedziałem, o kogo chodzi. Ostatnia wyprawa Sławka Pozdrówka
jagroski Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ludzie od marketingu nigdy nie grzeszyli taktem i dobrym wychowaniem, więc czemu w Agorze ma byc lepiej. Ja równiez jestem zniesmaczony, ale to sprawa niestety tych od reklam. !OK
Klubowicze Profesor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Pomysł i realizacja bardzo nietrafione! Pozdrówko!
Gość Katty Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Przykra wiadomosc Jeszcze nie dawno rozmawialam ze Slawkiem w sklepie...
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja tylko od skuterów. a już się zmartwiłem, że nie będzie odzewu !tut
Gość scottie Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Takich rzeczy nie przewidzisz...a pewnie reklamy byly wczesniej oplacone, a firma musi dalej dzialac... Dla mnie nie ma tu nic niestosownego...
jagroski Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ja tylko od skuterów. !V a już się zmartwiłem, że nie będzie odzewu A dwa posty wyżej masz wyja?nione, tylko czemu uważasz, że to JA mam reagować.
Gość Izzy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Moim zdaniem też nic niestosownego...
Klubowicze Karolina Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A gdzie tam reklama w informacji o odej?ciu Sławka i jego pogrzebie? Reklama reklam? - ma swoje miejsce gdzie na innej stronie, a nekrolog że akurat w takiej formie to moim zdaniem ?wiadczy tylko o tym, jak bardzo Sławek był ważny dla ludzi z Modeki. Na stronie głównej firmy też przez jaki? czas na pierwszym planie były pokaz zdjęć Sławka i informacja, że "pozostał już tylko w naszych sercach". Ja również nie widzę nic niestosownego w tym, co znajduje się w gazecie. Może też dlatego, że będ?c na co dzień we Wrocławiu i jeżdż?c w ciuchach Modeki nabytych w salonie Sławka miałam tę przyjemno?ć spotykać go osobi?cie. A wtedy się chyba inaczej patrzy na informacje o czyim? odej?ciu... A najbardziej stosowne wydaje mi się w tym momencie: ['][']['] dla niego
Rekomendowane odpowiedzi