depeche75 Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Witam mam burgmania AN 250 z 2000 r jaki serwis możecie polecić Lublin i okolice,
mkapilkr Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Najlepszy serwis to własny. Co chcesz robić ?Tylko oleje i plynyWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
toMMasz Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Mojego Buraska naprawiałem w firmie Motocykle Grześ (ulica boczna od Glinianej). Dobry serwis i niedrogi. Znalazłem namiar, więc edytuję: https://panoramafirm.pl/lubelskie,,lublin,lasockiego,36/motocykle_grzes_grzegorz_wiejak-oybdrc_oyc.html
depeche75 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Opublikowano 9 Września 2019 Od niedawna coś mój skuter nie jedzie tak jak powinien. Przy ruszaniu tak dziwnie piszczy i nie ma pełnej mocy, i jak prędkość jest około 80 km/h to obroty wzrastają a on słabo przyspiesza jaby się coś slizgalo nie wiem czy to pasek cz coś innego
janr Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Poproś Marcina napewno ci zrobi tylko to w Kraśniku.
GrzechoCnik Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Sprzęgło trzeba obejrzeć, bo już okładziny się mogły wytrzeć. Mogły też rolki w wariatorze się zaciąć. Generalnie trzeba zajrzeć do napędu i zdiagnozować jakie części są potrzebne i je dopiero zakupić i wymienić. Tak że od przystąpienia do naprawy do jej zakończenia nie będziesz miał czynnej maszyny, ale trzeba to zrobić jak najszybciej, żeby wady napędu nie rozwaliły Ci zaworów, bo wtedy kosztowny będzie remont silnika.
janr Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 Potrzebuje naklejek burgmani grupa lubelska szt 2 na moto ktoś coś.
mkapilkr Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Niestety nie mam.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
toMMasz Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Dnia 11.09.2019 o 22:23, janr napisał: Potrzebuje naklejek burgmani grupa lubelska szt 2 na moto ktoś coś. Możemy się umówić na Fb w kwestii odbioru. Trochę mi zostało, bo ja je zainicjowałem. Możemy też wyplotować inne rozmiary.
depeche75 Opublikowano 26 Września 2019 Autor Opublikowano 26 Września 2019 Witam, awaria usunięta, zadzwoniłem do kolegi który kiedyś sprzedał mi burka i okazało się że on mi go naprawi i tak było, wycielo mi rolki. Wymieniono rolki, pasek i wariator używka i burekk śmiga aż miło. Dobry serwis to własny serwis lub zaufanego człowieka. Dzięki Andrzej i dzięki dla was wszystkich. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi