Gość marcinawf Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Kupiłem niedawno Honde silwer wing sprzedawca napisał na umowie honda silver wing 650 Do tej pory mysłałem że to to samo co 600 ale wczoraj przejrzałem dobrze dokumenty i pojemno?ć sokowa w brifie i w tłumaczeniu wynosi 644cm przy 598 podawanych np. na stronie hondy Motocykl jest z 2002 roku i po numerach nadwozia dochodze do wniosku że został wyprodukowany w japoni. Czy kto? potrafi wyja?nić te rużnice czy to tylko pomyłka urzędnicza czy o naprzykłd jaki? inny model czy poprostu w japnie takie się robi i czy moc wtedy jest większa niż w 600
Siodel Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Mym zdaniem to pomyłka nie na silvera 650.
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pomyłka musi być 600 !scooter
Kacza Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jedyny sluszny skuter ma pojemnosc 600 Ccm3 !TAZ Pozdroo Kacza !scooter !scooter
Gość elwood_blues Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 |miem twierdzić, że dokładnie 582 cm3
Gość marcinawf Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 582 masz racje to moje przekłamanie podawałem z pamięci czyli jeszcze dla pewno?ci można by sprawdzic numery w serwisie, czy potraktować to jako sprawe nie majaca znnaczenia i dac sobie spokuj
Gość shrek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 pojemno?ć to 582 ccm. Pozdo Shrek, wypełnij profil bo Artix czycha.
Administrator Artix Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A ja widzialem Silvera motorower wiec nie mogl miec wiecej niz 50 ...... KM
rudy_56 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A ja widzialem Silvera motorower wiec nie mogl miec wiecej niz 50 ...... KM Ale to była wersja sport, lżejsza od seryjnych - mniej plastików i z tego co widziałem to nogi koles trzymał na nim na wysokosci kierownicy !OK
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pomyłka musi być 600 Panowie... Co Wy w ogóle wiecie?! !OK Żeby nie było, że to plotki... S? Silvery motorowery! A się mi rymło Oto dowód. Fotkę bym nazwał "lekka" przeginka!: No i ta naklejka powyżej... mmm... wła?ciciel hipokryta czy niepełnosprawny umysłowo? Oto jest pytanie
Gość Dragon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 MariuszBurgi napisano 15-04-2007, 21:39 No i ta naklejka powyżej... mmm... wła?ciciel hipokryta czy niepełnosprawny umysłowo? Oto jest pytanie Każdy producent lubi napisać, że ten "sprzęt" jest jego "dziełem"... czego się czepiasz???? !OK
kfcent Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Pomyłka musi być 600 Panowie... Co Wy w ogóle wiecie?! Żeby nie było, że to plotki... S? Silvery motorowery! A się mi rymło !tut Oto dowód. Fotkę bym nazwał "lekka" przeginka!: No i ta naklejka powyżej... mmm... wła?ciciel hipokryta czy niepełnosprawny umysłowo? Oto jest pytanie Mariusz zorbiłem tak? sam? fote na ostatnim motobajzlu na Służewcu! go?ciu mnie rozwalił! zarejestrowany na 50cc ! jak go polisja zatrzyma bedzie się tłumaczył że to skuter...a pozatym ta sztuka to niezły "parch" poskładany z kilku ! sprawdĽcie schowki przy kierownicy
Gość Ruter Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 miszczu. A co do silver winga 650 Babie sie tabelki pomyliły. Był kiedys produkowany motor Silver Wing 650 i nic nie miał wspólnego ze squtem oprócz nazwy !sciana
Rekomendowane odpowiedzi