Gość dzimi Opublikowano 7 Lutego 2005 Opublikowano 7 Lutego 2005 Witam wszystkich!! Ostatnio zakupiłem suzuki burgman 150 i mam pewien problem, a tym problemem jest to że nie moge znalezc do niego czę?ci,głównie chodzi mi o przedni? owiewke i lampe.Bym był bardzo wdzięczny je?li kto? by mi pomógł w odnalezieniu tych czę?ci,choćby jednej z nich.Z góry dzieki!!!!!!
Administrator Artix Opublikowano 7 Lutego 2005 Administrator Opublikowano 7 Lutego 2005 Nie wiem w czym polega problem, moze zamiast kupowac plastiki lepiej je pospawac, podobnie z lampa, jesli to tylko zaczepy to nie ma sensu kupowac calej lampy to rowniez sie spawa i wcale nie jest mniej to wytrzymale. Pozdrawiam
Gość dzimi Opublikowano 8 Lutego 2005 Opublikowano 8 Lutego 2005 W lampie to pęknięty jest klosz tylko, ale owiewki zrobić to już nie bedzie tak łatwo iż na samym dole ma wyłamany kawałek w kształcie prostok?ta o wymiarach 15 na 20cm i raczej już trzeba sie zaopatrzyć w nowom lecz nie moge jej znaleĽć.......pozdro for all!
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 8 Lutego 2005 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2005 http://sokol.lublin.pl/sklep/ i wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi