Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Dopadło i mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzi? rano jad?c do Lublina na drobny przegl?dzik do Szanownego kolegi Qwaki, w miejscowo?ci Końskowola, dopadła mnie "Ľdzira" za kierownic?, która wyjechała z podporz?dkowanej na główn? i palneła moj? Helcie w kufer. Szczę?cie że ja tę "Ľdzirę- pseudo kierowcę " widziałem wsze?niej, że co? kombinuje, my?lałem że mi się uda uciec przed jej łapami ale niestety nie.

Policji tłumaczyła; " panie władzo pedali mi sie pomylili i nie na to nacisłam".

Dostała 500,- do zapłaty i 10 punktów, Policjant kazał jej też założyć i zmienić buty bo była w takich drewnianych laczkach, prawie jak by z obory wyszła.

Będe swego dochodził, ale sprzęt mi pokiereszowałam, dobrze że tylko plastyki :D:D !scooter

Opublikowano

Współczuję serdecznie i życzę szybkiego wyleczenia Helusi!

Najważniejsze że tobie nic się nie stało!

Opublikowano

Szkoda, że tak się stało i to jeszcze w drodze do Lublina :D ale bardzo dobrze że Ty jeste? cały :D Tworzywko wymienisz i będzie bayer... !scooter

Opublikowano

Najważniejsze, że Ty jeste? cały. Skuter naprawisz, ze zdrowiem bywa trudniej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serdeczne dzieki.

Ja stary chłop mało się nie poryczałem z żalu, tak mi szkoda było Helci, a babie to tylko dlatego, że mam dobre wychowanie no i ludzików była kupa nie w....łem. :D:D !scooter

Opublikowano

Helci szkoda. Fakt. Najważniejsze jednak zdrówko. Tobie się nic nie stało i to sie przede wszystkim liczy. Twój Anioł Stróż czuwał.

Pozdrówka

Opublikowano
Serdeczne dzieki.

Ja stary chłop mało się nie poryczałem z żalu, tak mi szkoda było Helci, a babie to tylko dlatego, że mam dobre wychowanie no i ludzików była kupa nie w....łem. :D  :D  !scooter

Nie bij... wytłumacz... a dojechałe? w końcu do serwisu??

Helcia po naprawie będzie funkiel nówka nie ?migana więc nie rozpaczaj...

• Administrator
Opublikowano

Ciagnij z OC sprawcy kazde zadrapanie i wymieniaj na nowe. Grunt ze jestes caly.

Opublikowano

Niestety do Lublina nie dojechałem,

Plastiki zablokowały tylne koło, musiałem wrócić do Puław "pomoc? drogow?".

Rachunek za pomoc dostałem, bedzie ten niedouk płacił, nie popuszczę.

Uczyć to można tylko tych co chc? aby ich uczono, durniom to i łopat? nie nałożysz.

Bez obrazy Szanownych Koleżanek, ale każdy powinien robić to do czego głownie został stworzony, Stwórca sie przecież nie myli. !scooter :D

Opublikowano

Dobrze ze z Tobba wszystko ok! :D a z oc tej durnej pindy wyssij co sie da tzn np wez wszystkie czesci na zamowienie z zalonu honda!!!!! OJ BOLI!!!

Cena plastiku nad tlumikiem ( ten szary ) 980 albo 890 juz nie pamietam...

Jakies plastiki do Heli ma tez nasz klubowy kolego RYSIEK ( draszyr55@tlen.pl )

Pozdrawiam i jestem z Toba!!! !scooter :D:D

Opublikowano

a najlepiej zeby wycene sprzetu zrobił salon, a nie rzeczozawca .. bo inacze TU zaniży warto?ć skutera, zawyży warto?ć naprawy i będzie szkoda całkowita ... !TAZ

Opublikowano

W Lublinie jest podobnież jaki? zaprzyjaĽniony salon, który też chyba ma autoryzację Hondy.

Dobrze Czesiek17, że cały jeste?.

Opublikowano
a najlepiej zeby wycene sprzetu zrobił salon, a nie rzeczozawca .. bo inacze TU zaniży warto?ć skutera, zawyży warto?ć naprawy i będzie szkoda całkowita ... !TAZ

Boje się wła?nie o takie rozwi?zanie.....jak napisał Mike jeden głupi plastik szary kosztuje 900 zeta !OKK

Opublikowano

Może być rzeczywi?cie tak !TAZ .

Napisz Czesiek17, co dokładnie ci zmasakrowała ta kobieta, co to prawo jazdy za koszyk jajek dostała??

Może lepiej będzie te graty na tzw. rynku wtórnym kupić??

Opublikowano

Dostała 500,- do zapłaty i 10 punktów,

Witam!

No powiem Ci ze to i tak sporo, za spowodowanie mojego wypadku gnojek dostał 6 p. karnych ale też 500 zł. Tyle ze u mnie uszkodzenia były trochę większe.

Wiem jak ciężko jest patrzeć na swojego rozbitka, mój mi uratował zycie ale to samochód, najważniejsze ze Tobie nic nie jest.

Pozdrawiam

Opublikowano
dopadła mnie "Ľdzira" za kierownic?, która wyjechała z podporz?dkowanej na główn? i palneła moj? Helcie w kufer. Szczę?cie że ja tę "Ľdzirę- pseudo kierowcę " widziałem wsze?niej, że co?  kombinuje, my?lałem że mi się uda uciec przed jej łapami ale niestety nie.

Ciesze się ,że jeste? cały. to najważniejsze, zwłaszcza, że ja sobie przypominam przej?ć zdrowotnych w życiu Ci nie brakowało.

Helka - mam nadzieję ,że da radę naprawić.

To tak jest jak Koła gospodyń Wiejskich organizuj? kursy na prawo jazdy.

A potem brak na kursy za kierownic? i zdaj? na "Józkowym* traktorze"

* -z całym szacunkiem dla wszystkich Józków

Opublikowano

Witam.

Dzieki za słowa pociechy :lol:

Uszkodzone zostały plastiki, te nad tłumikiem: szary spód, bok i klapa bagażnika. :lol:

Dobrze, że ta kwoka nie jechała a tylko ruszyła na krzyżówce to i uszkodzenia sa niewielkie:

- szary spód do wymiany,

- bok narazie pokleję i wzmocnię mat? z włókna szklanego,

- klapa podobnie.

Szkoda mi sezonu. Na jesieni wymienię + malowanie i Helcia będzie jak nowa. !OK

• Administrator
Opublikowano

Poklej ale najpierw daj do rzeczoznawcy na wycene, niech zrobi foty opisze, potem to samo warsztat a dopiero potem zabieraj sie za reanimacje i spokojnie oczekuj kasy.

Opublikowano

dobrze ze jeste? cały , powodzenia w uzyskaniu jak największej kasy z OC na naprawę Helki !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Szczerze wspólczuję, ważne , że Tobie nic się nie stało (fizycznie - poza stratami psychicznymi).

Niestety tak to jest - baba za kierownic?.......!!!!!!!!

Pozdrówko!

Opublikowano

Profesor napisano 15-04-2007, 12:10 

... Niestety tak to jest - baba za kierownic?.......!!!!!!!!

Z całym szacunkiem ale ja bym tak nie generalizowała. Osobi?cie uważam że jest spora liczba kobiet które je?li chodzi o jazdę mogłyby jeszcze panów wiele nauczyć w temacie prowadzenia 4oo. !scooter

Oczywi?cie t? babę od Cze?kowego wypadku nie należy zaliczać do tych wyj?tków! !scooter

Pozdrawiam ciepło

Mamu?ka (również kierownica 4oo)

Opublikowano

wła?nie cza uważać na te manewry super-hiper szybkich rajdowców którzy narażaj? nasze życie na !scooter dobrze ze tobie się nić nie stało !scooter