Groot Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam. Planuję zrobić spotkanie na Jurze w Przyłubsku gdzie mam domek przy grillu i kuflu piwa..:) Może to być 1,2 lub 3 dniowe spotkanie w zależności jak się umówimy... Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam... Termin ...Pierwszy weekend września..6,7,8 09...Mapkę i dojazd wrzucę w kolejnym poście...muszę trochę pogrzebać w kompie...:)
zibi Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Jak tylko nie będzie zbyt deszczowo?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Niedziela to kto wie. Bo potem od 12 Bieszczady a i następny weekend kolejny zlocik. A w międzyczasie motocyklowa włóczęga.
Groot Opublikowano 1 Września 2019 Autor Opublikowano 1 Września 2019 Będę w Przyłubsku 6,7,8 września.Jest miejsce do spania dla 6-7 osób tylko trzeba zabrać śpiwór. Można też rozbić namiot. Planuje grilla, piwo i pogaduchy ? Zapraszam wszystkich chętnych. Wrzucę za chwile zdjęcia i namiary...:) Co do następnego tygodnia po pierwszym tygodniu września też będzie szansa na spotkanie..
Colonel Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 ja w tym terminie mam wypad za Poznań, sorrki ...nie urwe sie :(...a szkoda
mario3101 Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Daj namiary pineska może niedziela ? Wpadne ? @Groot
Groot Opublikowano 4 Września 2019 Autor Opublikowano 4 Września 2019 Ach , słupa już nie ma jest biało-czerwony palik..:) 1
Groot Opublikowano 5 Września 2019 Autor Opublikowano 5 Września 2019 Mój nr telefonu 601 08 54 82....
Groot Opublikowano 5 Września 2019 Autor Opublikowano 5 Września 2019 Do Przyłubska przyjadę w piątek ok 12/00. Następnie po przyjeździe Boba planujemy jakąś objazdówkę i grilla wieczorem. W sobotę dołączy do na s Bocian i chcemy trochę polatać po Jurze. Po południu grill..może pstrągi z pobliskich stawów...:) Wyjazd w niedzielę...o godzinie...no to to zależy od pogody. Jeśli ktoś chcę wpaść to zapraszam...W razie czego proszę dzwonić..:)
Groot Opublikowano 6 Września 2019 Autor Opublikowano 6 Września 2019 ...mała zmiana - z powodu awarii moto boba bedziemy na działace w sobotę...
Rekomendowane odpowiedzi