Gość Raq Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 szkoda, że nie zacytowałe? buuuuuhhahaha PS. spóĽnialski (prosta forma przedszkolna, powinna być rozumiana) PS. 2 zauważalna nieumiejętno?ć do ustosunkowywania się do merytoryki problemu (ups...nie za skomplikowanie ...)
Gość majon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 merytoryka problemu???? a gdzie tu jest problem bo zeszlimy zupelnie z tematu.Zaczynasz konfabulowac
Gość Raq Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 "Pani" zada karę i .... do konta.
Gość majon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 wiec o czym tu gledzilismy bo sie pogubilem???
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2007 majon napisano: 24-04-2007, 13:55 wiec o czym tu gledzilismy bo sie pogubilem??? Nic to Majon, do wieczora nikt nie będzie wiedział, bo "dyskusja" miała niewiele wspólnego z "GALERIA KLUBOWA" i pewnie odpowiednio zostanie potraktowana przez zespół moderuj?cy . No, może poza Twoim postem, dotycz?cym drugiego zdjęcia w galerii, zawieraj?cym Niewidzialnego Człowieka... pzdr
Gość majon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dzieki Szorstki no widzisz co argumenty robia z z niektorymi pampersami Pozdrowionka szorstki
Gość Borówka Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Majon, a może Ty założysz tak? "mał? galerię" w ramach Burgmanii - oj chyba naraziłam sie Burgiemu !scooter Byliby tam fani Burgmanii i oczywi?cie Twoi. Co Ty na to?
Gość Dragon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Cytat pawko Post: 24-04-2007, 11:21 QUOTE (Dragon @ 24-04-2007, 12:10 ) Wdech... wydech... wdech... wydech... Nabijanie bezsensownych postów idzie Ci Dragonie rewelacyjnie... Panowie majon i Dragon vel panowie Koniec z Obłud? ( bo tak jakis czas temu się tu anonsowali?cie ) mam do Was staro?wieck? pro?bę: "Kończcie już Wa?cie i wstydu oszczędĽcie..." ( przede wszystkim sobie wstydu oszczędĽcie...) I czego Ty człowieku ode mnie chcesz???? Tego, że chciałem troszeczkę uspokoić atmosferę podgrzewan? przez takich jak Ty? Czy tak trudno było usi??ć spokojnie i pomy?leć nim się zabrałe? do pukania w klawiaturę? A może chcesz się komu? przypodobać...? Na szczę?cie Twoja subiektywna ocena o bezsensowno?ci moich postów nie jest w stanie wpłyn?ć na moje samopoczucie... ileż Twoich postów można było by uznać za takie same...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Prawda? Jeżeli chodzi o przeszło?ć - bo widzę, że znalzałe? sobie "now? pożywkę" - "koniec z obłud?" - to chciałbym Ciebie poinformować (i innych przy okazji), że odbyła się stosowna rozmowa z Mariuszem i przyznałem, że ten ruch był BEZ SENSU!!!Widzisz więc, że ja(my) umiem się przyznać do błędu i nie próbuję za wszelk? cenę "odwrócić kota ogonem" natomiast takiej cechy brakuje wielu innym forumowiczom i klubowiczom. Jeżeli masz w?tpliwo?ci co do romowy z Mariuszem - zapytaj... Mam wrażenie, że jeste? kolejn? osob? która bez względu na to czy jest dobrze czy jest Ľle jest poprostu na nie za zmianami, za prawd?... Bo nawet jak jest Ľle to jest to "moje Ľle" i wara innym... tak???? Ja mam zupełnie innych charakter, jak cos mi się nie podoba ZAWSZE o tym napiszę... A Ty mnie utwierdzasz w przekonaniu, że prawda w oczy kole... Staram się nie być zło?liwy ale przyznam, że przychodzi mi to coraz trudniej... Mam tylko nadzieję, że kiedy? dowiecie się CAŁEJ PRAWDY dlaczego mam taki a nie inny stosunek do tego co się tu dzieje... Mam również nadzieję, że spodziewałe? się mojej reakcji po zaczepnym Twoim po?cie... Aha, i jeszcze jedno... nie ma żadnej "koalicji" między mn? a Majonem. On pisze to co my?li bo mu wolno a ja mogę sie do tego ustosunkować b?dĽ nie. Możesz być pewny, że jeżeli będę widział, że ma rację to go ZAWSZE wesprę... a jak będę widział, że przegina to też mu to napiszę... Rozumiesz co? teraz???? Pamiętasz jak został zrobiony s?d Majona bez Majona... Czy to też Ci nie dało do my?lenia... Kończę Wasć, żeby Ci wstydu oszczędzić... Również z pozdrowieniami. Dragon vel Macierewicz!!!! Edit: Pawko, czy będzie Ci lepiej jak będę swoje my?li wyrażał emotikonkami????
pawko Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dragon napisał(a): Mam wrażenie, że jeste? kolejn? osob? która bez względu na to czy jest dobrze czy jest Ľle jest poprostu na nie za zmianami, za prawd?... Pewnie...Kolejn? po Artixie, Bigu, Mariuszu, DeeJay-u, Profesorze i wielu, wielu innych , którzy nie zawsze my?l? tak jak wszechwiedz?cy Dragon. Tylko on wie gdzie fałsz i obłuda i on wie gdzie kłamstwo i on wie jak to zmieniać na lepsze, reszta to niereformowalni ?lepcy... Bez odbioru... !scooter
Gość majon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 pawko napisał(a): Dragon napisał(a): Mam wrażenie, że jeste? kolejn? osob? która bez względu na to czy jest dobrze czy jest Ľle jest poprostu na nie za zmianami, za prawd?... Pewnie...Kolejn? po Artixie, Bigu, Mariuszu, DeeJay-u, Profesorze i wielu, wielu innych , którzy nie zawsze my?l? tak jak wszechwiedz?cy Dragon. Tylko on wie gdzie fałsz i obłuda i on wie gdzie kłamstwo i on wie jak to zmieniać na lepsze, reszta to niereformowalni ?lepcy... Bez odbioru... !scooter Akurat Bigu i Burgi to zly przyklad ale przyjdzie czas na argumenty. Wiec wroc wreszcie do tematu PS.Agnieszka juz sie pewnie narazilas i to bardzo !bicz w galerii Cie nie bebedzie.. !OK
Gość Borówka Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Trudno, jakos to przezyje. Jest jeszcze pare osob, ktore mnie lubi? !scooter Pozdrawiam tych, ktorym sie tu narazilam.
Gość deleted1 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam! Z wypełnianiem profili sie zgadzam jak najbardziej. Lubie wiedzieć z kim rozmawiam. Czy to taki problem wpisać miasto czy zainteresowania?? Przecież nie ma tam pola z adresem zamieszkania, prywatnym telefonem, rozmiarem nogi czy wag?... Pozrdawiam
Gość Borówka Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zołza juz wypełniłam. Pozdrawiam !scooter
spike Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nie chciałbym się wtr?cać do tej jakże owocnej dyskusji, ale czy jako autor tego w?tku mogę się dowiedzieć czy galeria klubowa będzie istnieć? Naprawdę fajnie by było poogl?dać różne zdjęcia waszych maszyn co mnie o wiele bardziej interesuje niż to co do tej napisali?cie nie na temat !scooter Pozdrawiam Spike
-=Dee Jay=- Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Spike, s?dze że tworzenie galeri na serwerze który wynajmujemy, spowoduje tylko jego większe obci?żenie, zarówno pod wzlględem miejsca jak i transferów, które s? limitowane ... każdym forumowicz, jeżeli chciałby posiadać tak? swoj? galerie... może za darmo zrobić sobie konto na www.bikepics.com, i tam w przygotowanym do tego serwisie, stworzyć galerię, a nawet kilka. Jest to o tyle praktyczniejsze, że mechanizmy tworzenia galerii, dla jednego użytkownika s? juz przygotowane, do podziału na modele, roczniki, lata posiadania ... pozdrawiam
Gość Dragon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Cytat pawko napisano 24-04-2007, 14:06 QUOTE (Dragon @ 24-04-2007, 14:35 ) Mam wrażenie, że jeste? kolejn? osob? która bez względu na to czy jest dobrze czy jest Ľle jest poprostu na nie za zmianami, za prawd?... Pewnie...Kolejn? po Artixie, Bigu, Mariuszu, DeeJay-u, Profesorze i wielu, wielu innych , którzy nie zawsze my?l? tak jak wszechwiedz?cy Dragon. Tylko on wie gdzie fałsz i obłuda i on wie gdzie kłamstwo i on wie jak to zmieniać na lepsze, reszta to niereformowalni ?lepcy... No to zobaczmy... Cytat Pewnie...Kolejn? po Artixie... Nie bardzo rozumiem o czym piszesz... Z Artixem mam dosyć częsty kontkat zarówno telefoniczny jak i poprzez inne dostępne ?rodku przekazu głosu i pisma... Więc co masz na my?li...???? Cytat ...Bigu... Biga zostawię w spokoju... Cytat ... Mariuszu... Nie bardzo rozumiem o czym piszesz... Z Mariuszem mam dosyć częsty kontkat zarówno telefoniczny jak i poprzez inne dostępne ?rodku przekazu głosu i pisma... Więc co masz na my?li...???? Cytat ...DeeJay-u... Występuje zdecydowana różnica zdań ale nikt nikomu nie ubliżał...ale to chyba dobrze... Swoj? drog? to szanuję Twoich idoli... Cytat ...Profesorze... A czego sie spodziewałe?...? Niegrzeczna reakcja Profesora na temat w Klubowym musiała doprowadzić do takiej a nie innej wymiany zdań... Mimo tego, że wyniki wskazuj? na zupełnie co innego... czy tego też nie widziałe????? - czy nie chciałe? widzieć???? Wiem... pewnie co? sfingowałem... a fe. Cytat , , i wielu, wielu innych , którzy nie zawsze my?l? tak jak wszechwiedz?cy Dragon. Tak, masz rację... wielu, wielu innych którzy my?l? podobnie do mnie... Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie będę tu "szastał" nickami... Nie mam takiego prawa... Cytat Tylko on wie gdzie fałsz i obłuda i on wie gdzie kłamstwo i on wie jak to zmieniać na lepsze, reszta to niereformowalni ?lepcy... Coraz większa ilo?ć osób to wie i coraz czę?ciej będzie o tym pisane. Swoj? drog? to takie nie męskie wycierać sobie ... innymi... Czy miałe? zgodę wszystkich na wykorzystanie ich nicków w "walce" ze mn?...Chcesz podyskutować to proszę ale po co w to wci?gać Burgiego, Biga, Artixa i innych... Rozumiem, że wyst?pił u Ciebie pewien syndrom... czy poprostu jeste? "odważny" tylko wtedy gdy wiesz, że kto? Cię poprze...że kto? stoi za Twoimi plecami...rozumiem... Je?li będę Ci mógł jako? pomóc daj znać... P.S. Ja Tobie również życzę tego samego czego Ty życzysz mi... nawet dwa razy!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dragon napisał(a): Jeżeli chodzi o przeszło?ć - bo widzę, że znalzałe? sobie "now? pożywkę" - "koniec z obłud?" - to chciałbym Ciebie poinformować (i innych przy okazji), że odbyła się stosowna rozmowa z Mariuszem i przyznałem, że ten ruch był BEZ SENSU!!!Widzisz więc, że ja(my) umiem się przyznać do błędu i nie próbuję za wszelk? cenę "odwrócić kota ogonem" natomiast takiej cechy brakuje wielu innym forumowiczom i klubowiczom. Jeżeli masz w?tpliwo?ci co do romowy z Mariuszem - zapytaj... Potwierdzam w 100%. Do?ć często rozmawiamy z Dragonem a dzi? chyba pobili?my rekord- bateria zaraz po rozł?czeniu się padła! Generalnie mimo (czasem) różnic zdań w pewnych kwestiach mogę ?miało napisać, że życzę każdemu takiego partnera w dyskusji jak Dragon czego o niektórych, którzy próbowali ze mn? rozmawiać przez telefon powiedzieć niemogę! W tym g?szczu totalnych off topiców wyszukałem odpowiedĽ na zadane pytanie, które udzielił Spike' owi DeeJay. W zwi?zku z powyższym w?tek do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi