spike Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Pytanie do Moderatorów i adminów. Czy można założyć nowy dział w burgmanii - galeria? Każdy mógłby umieszczać posty ze zdjęciami swoich maszyn i wszystko byłoby dzięki temu w jednym miejscu. Takie rozwi?zania s? na innych forach i to się sprawdza. Można by w takich postach umieszczać też tylko linki do zdjęć.
rudy_56 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 http://www.burgmania.net/index.php?go=7 ???? !scooter
Mr.T Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 spike'owi raczej chodziło o co? w tym stylu galeria na forum
spike Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 lub KLIK można dopisywać komentarze do zdjęć itp.
Pavulon Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Niezly pomysl Zdjecia w galerii klubowej u niektorych sa male niewspominajac o avatarkach gdzie jest pelna dowolnosc A tak mozna by poznac sprzety innych klubowiczy
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a przy okazji dziwi mnie fakt, że tzw. membersami s? osoby nie posiadaj?ce skuterów? jestem ciekaw zasad przyjmowania do klubu, gdzie je można znaleĽć? no to dalej bez skutera: - DeeJay - Drogowiec (motocykl) - Kasienka - Kris - Kubus - RobB - scottie - ssylwia - żaba czyli rozumiem, że posiadanie skutera nie jest kryterium bycia w klubie?
Administrator Artix Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie no bez przesady pokaz mi osobe z membersow ktora nie ma skutera
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie no bez przesady pokaz mi osobe z membersow ktora nie ma skutera a ernmi? sorry ermi
Administrator Artix Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No faktycznie chwilowo nie ma, bo sprzedal ale dzielnie szuka
dr.big Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie no bez przesady pokaz mi osobe z membersow ktora nie ma skutera a ernmi? sorry ermi Jak sie dobrze przyjrzysz to znajdziesz kilka osob nie majacych skutera, jest tez kilka plecaczkow jezdzacych zawsze z tylu... Czy to ma miec jakis zwiazek z byciem "Membersem"? Ja tez przez dobre 4 miesiace zeszlego roku nie mialem skutera. I co z tego?
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie no bez przesady pokaz mi osobe z membersow ktora nie ma skutera a ernmi? sorry ermi Jak sie dobrze przyjrzysz to znajdziesz kilka osob nie majacych skutera, jest tez kilka plecaczkow jezdzacych zawsze z tylu... Czy to ma miec jakis zwiazek z byciem "Membersem"? Ja tez przez dobre 4 miesiace zeszlego roku nie mialem skutera. I co z tego? dlatego pytam, jakie s? kryteria-
dr.big Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 dlatego pytam, jakie s? kryteria- Przejrzyj forum -> znajdziesz kryteria ... PS. A jesli tak Ciebie interesuje ten temat, to napisz priva do kazdej z tych osob z zapytaniem o ten "cudowny" sposob .
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 dlatego pytam, jakie s? kryteria- Przejrzyj forum -> znajdziesz kryteria ... PRZEJRZAŁEM Do klubu Burgmania net przyst?pić może każdy, kto posiada maxi skuter od 125cm3 pojemno?ci silnika wzwyż. TO JAK TO JEST Z TYMI KRYTERIAMI, ZOSTAŁY ZMIENIONE?
pablos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja pojęcie "members" rozumiem nieco innaczej.... S? to przedewszystkim osoby ogólnie znane ... maj?ce już pewne do?wiadczenie ... propaguj?ce aktywnie Burgmanię i Maxi skutery ... bior?ce czynny udział w większo?ci imprez organizowanych na terenie RP ... i tym podobne. St?d znaczek "members" zastępuje okre?lenia sttusu użytkownika typu "zaszczepiony maxi-maniak" Napewno jeżeli będziesz czynnie uczestniczył w zlotach ... minie jaki? czas to i ty dostaniesz taki znaczek . Pozdrawiam
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja pojęcie "members" rozumiem nieco innaczej.... S? to przedewszystkim osoby ogólnie znane ... maj?ce już pewne do?wiadczenie ... propaguj?ce aktywnie Burgmanię i Maxi skutery ... bior?ce czynny udział w większo?ci imprez organizowanych na terenie RP ... i tym podobne. St?d znaczek "members" zastępuje okre?lenia sttusu użytkownika typu "zaszczepiony maxi-maniak" Napewno jeżeli będziesz czynnie uczestniczył w zlotach ... minie jaki? czas to i ty dostaniesz taki znaczek . Pozdrawiam to nie chodzi o to, jak ja czy Ty rozumiemy to pojęcie, ale jakie s? ustalone zasady, a asady jak się ustala i publikuje to się ich przestrzega albo zmienia, dlatego powtarzam pytanie: jakie dzisiaj s? zasady i kto ten tytuł przyznaję? bo jak na razie na stronie po?iwęconej klubowi czytamy: "Do klubu Burgmania net przyst?pić może każdy, kto posiada maxi skuter od 125cm3 pojemno?ci silnika wzwyż" więc wyklucza się osoby jeżdż?ce np. na motocyklu moża pora zmienić zasady i dostosować je do tego co się dzieje faktycznie
dr.big Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 To Ty interpretujesz to w ten sposob. Ja tam nic o motocyklach nie wyczytalem. Ale masz faktycznie racje, trzeba sie bedzie zastanowic, aby takie rzeczy funkcjonujace jeszcze od poczatku istnienia strony i forum zmienic. Dzieki takim osobom jak Ty, zostaje oczywiscie ulatwione w duzym stopniu funkcjonowanie i strony i forum .
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 To Ty interpretujesz to w ten sposob. Ja tam nic o motocyklach nie wyczytalem. Ale masz faktycznie racje, trzeba sie bedzie zastanowic, aby takie rzeczy funkcjonujace jeszcze od poczatku istnienia strony i forum zmienic. Dzieki takim osobom jak Ty, zostaje oczywiscie ulatwione w duzym stopniu funkcjonowanie i strony i forum . bez zło?liwo?ci, jak pisze skuter, to skuter, i tak skuter jest motocyklem ale motocykl nie jest skuterem ps. co? złosliwcy na tym forum działaj?
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomek powinni jeszcze dodac do „weryfikacji” 1.Warszawaski punkt widzenia
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomek powinni jeszcze dodac do „weryfikacji”1.Warszawaski punkt widzenia warszawski punkt widzenia nie jest warszawskim, krótko żyłem w stolicy, ale większo?ć moich kolegów w firmie była z lubelskiego, łódzkiego, rzeszowskiego a nawet (wstyd) z Wielkiej Polski ale było dwóch w prawdziwej warszawy a jeden nawet z prawego brzegu - super go?cie, do dzi? utrzymujemy kontakt i pomagamy sobie dlatego nie wiem czy to jest punkt widzenia warszawski czy ....? wła?nie jaki? ps. i żeby nikt nie zarzucił mi pogl?dów raisstowskich - każdy region polski jest super i każdego lubię, nawet z radomia
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomek powinni jeszcze dodac do „weryfikacji”1.Warszawaski punkt widzenia Zło?liwiec
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomek powinni jeszcze dodac do „weryfikacji”1.Warszawaski punkt widzenia Zło?liwiec weryfikacja w modzie, teczki w ruch para buch, a robić nie ma komu
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2007 - DeeJay (miał, aktualnie nie ma) - Drogowiec (motocykl)- (Sympatyzuje z nami od dawna- ma mieć) - Kasienka (plecaczek- praktycznie wszędzie z nami jeĽdzi) - Kris (aktualnie nie ma ale miał i zapewne za moment znów będzie mial) - Kubus (ma i motocykl i skuter) - RobB (w garażu ma dwa skutery o ile wiem) - scottie (sprzedał- pewnie zaraz będzie miał) - ssylwia (ma) - żaba (jeĽdzi skuterem nonstop) czyli rozumiem, że posiadanie skutera nie jest kryterium bycia w klubie? !wchair Żeby była jasno?ć... jest jednym z najważniejszych kryteriów ale zadajemy sobie sprawę, że może zaistnieć moment w którym dana osoba zostanie bez 2oo. Nie musi to oznaczać, że odrazu zostanie usunięta z Klubu. "Do klubu Burgmania net przyst?pić może każdy, kto posiada maxi skuter od 125cm3 pojemno?ci silnika wzwyż" Nikt z nas nie jest chyba w stanie chodzić i sprawdzać co kto ma w garażu i czy sprzedał lub może za chwile będzie kupował... lub czy nie jeĽdzi na maxi pożyczonym? warszawski punkt widzenia nie jest warszawskim Burgmania to nie "warszawka" jak co po niektórzy wcinaj?. Już za chwilę o tym kto będzie doł?czał do naszej grupy będ? decydowały oddziały. Północ, południe, wschód, zachód, centralna PL.
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zadna odpowiedz phiii co oznacza okreslenie "wcinaja"???? ubawilem sie z tego poludnia i cala UE Kuba drogowiec nigdy maxi nie mial i miec nie bedzie to pewne jak 2x2=? brak tu konsekwencji.(warszawski punkt widzenia) Podobno trzeba byc w galeri a Dragona tam nie ma wiec dlaczego jest membersem i to takim nie wygodnym !wchair Sprawa jest prosta ale o tym w nastepnym odcinku pt Warszawski Klub Skuterowy Burgmania
Mario Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Głównym pkt zeby miec wiekszy dostep do forum ( bo ja tak to traktuje a nie jak "prwdziwy klub" ) to długo?ć życia forumowego i czy potrafi dać komu? w morde jak kolege bij? !wchair Liczy sie człowiek a nie sprzet. Rob choć ma biegowca np. jest skuterowcem był i będzie I ja jak zmienie tez tak mysle pozostanie ps. mnie tez nie ma w galerii bo nalezec nie lubię. Lubie tylko nie wiem czemu to forum i parę osób
Rekomendowane odpowiedzi