Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Galeria Burgmanii

spike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do Moderatorów i adminów.

Czy można założyć nowy dział w burgmanii - galeria? Każdy mógłby umieszczać posty ze zdjęciami swoich maszyn i wszystko byłoby dzięki temu w jednym miejscu. Takie rozwi?zania s? na innych forach i to się sprawdza. Można by w takich postach umieszczać też tylko linki do zdjęć.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomekmajesty

16

• dr.big

4

• pawko

3

• Radio

3

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spike'owi raczej chodziło o co? w tym stylu

galeria na forum

Opublikowano

lub KLIK

można dopisywać komentarze do zdjęć itp.

Opublikowano

Niezly pomysl

Zdjecia w galerii klubowej u niektorych sa male niewspominajac o avatarkach

gdzie jest pelna dowolnosc

A tak mozna by poznac sprzety innych klubowiczy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a przy okazji dziwi mnie fakt, że tzw. membersami s? osoby nie posiadaj?ce skuterów?

jestem ciekaw zasad przyjmowania do klubu, gdzie je można znaleĽć?

no to dalej bez skutera:

- DeeJay

- Drogowiec (motocykl)

- Kasienka

- Kris

- Kubus

- RobB

- scottie

- ssylwia

- żaba

czyli rozumiem, że posiadanie skutera nie jest kryterium bycia w klubie? whist

• Administrator
Opublikowano

Nie no bez przesady pokaz mi osobe z membersow ktora nie ma skutera

Opublikowano

a ernmi?

sorry ermi

• Administrator
Opublikowano

No faktycznie chwilowo nie ma, bo sprzedal ale dzielnie szuka whist

Opublikowano

a ernmi?

sorry ermi

Jak sie dobrze przyjrzysz to znajdziesz kilka osob nie majacych skutera, jest tez kilka plecaczkow jezdzacych zawsze z tylu... Czy to ma miec jakis zwiazek z byciem "Membersem"?

Ja tez przez dobre 4 miesiace zeszlego roku nie mialem skutera. I co z tego?

Opublikowano

a ernmi?

sorry ermi

Jak sie dobrze przyjrzysz to znajdziesz kilka osob nie majacych skutera, jest tez kilka plecaczkow jezdzacych zawsze z tylu... Czy to ma miec jakis zwiazek z byciem "Membersem"?

Ja tez przez dobre 4 miesiace zeszlego roku nie mialem skutera. I co z tego?

dlatego pytam, jakie s? kryteria-

Opublikowano

Przejrzyj forum -> znajdziesz kryteria whist ...

PS. A jesli tak Ciebie interesuje ten temat, to napisz priva do kazdej z tych osob z zapytaniem o ten "cudowny" sposob B) .

Opublikowano

Przejrzyj forum -> znajdziesz kryteria whist ...

PRZEJRZAŁEM

Do klubu Burgmania net przyst?pić może każdy, kto posiada maxi skuter od 125cm3 pojemno?ci silnika wzwyż.

TO JAK TO JEST Z TYMI KRYTERIAMI, ZOSTAŁY ZMIENIONE?

Opublikowano

Oczywiscie ze moze.

Opublikowano

Ja pojęcie "members" rozumiem nieco innaczej....

S? to przedewszystkim osoby ogólnie znane ... maj?ce już pewne do?wiadczenie ... propaguj?ce aktywnie Burgmanię i Maxi skutery ... bior?ce czynny udział w większo?ci imprez organizowanych na terenie RP ... i tym podobne.

St?d znaczek "members" zastępuje okre?lenia sttusu użytkownika typu "zaszczepiony maxi-maniak"

Napewno jeżeli będziesz czynnie uczestniczył w zlotach ... minie jaki? czas to i ty dostaniesz taki znaczek :o .

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja pojęcie "members" rozumiem nieco innaczej....

S? to przedewszystkim osoby ogólnie znane ... maj?ce już pewne do?wiadczenie ... propaguj?ce aktywnie Burgmanię i Maxi skutery ... bior?ce czynny udział w większo?ci imprez organizowanych na terenie RP ... i tym podobne.

St?d znaczek "members" zastępuje okre?lenia sttusu użytkownika typu "zaszczepiony maxi-maniak"

Napewno jeżeli będziesz czynnie uczestniczył w zlotach ... minie jaki? czas to i ty dostaniesz taki znaczek :o .

Pozdrawiam

to nie chodzi o to, jak ja czy Ty rozumiemy to pojęcie, ale jakie s? ustalone zasady, a asady jak się ustala i publikuje to się ich przestrzega albo zmienia,

dlatego powtarzam pytanie:

jakie dzisiaj s? zasady i kto ten tytuł przyznaję?

bo jak na razie na stronie po?iwęconej klubowi czytamy:

"Do klubu Burgmania net przyst?pić może każdy, kto posiada maxi skuter od 125cm3 pojemno?ci silnika wzwyż"

więc wyklucza się osoby jeżdż?ce np. na motocyklu

moża pora zmienić zasady i dostosować je do tego co się dzieje faktycznie

Opublikowano

To Ty interpretujesz to w ten sposob. Ja tam nic o motocyklach nie wyczytalem. Ale masz faktycznie racje, trzeba sie bedzie zastanowic, aby takie rzeczy funkcjonujace jeszcze od poczatku istnienia strony i forum zmienic. Dzieki takim osobom jak Ty, zostaje oczywiscie ulatwione w duzym stopniu funkcjonowanie i strony i forum :o .

Opublikowano
To Ty interpretujesz to w ten sposob. Ja tam nic o motocyklach nie wyczytalem. Ale masz faktycznie racje, trzeba sie bedzie zastanowic, aby takie rzeczy funkcjonujace jeszcze od poczatku istnienia strony i forum zmienic. Dzieki takim osobom jak Ty, zostaje oczywiscie ulatwione w duzym stopniu funkcjonowanie i strony i forum :) .

bez zło?liwo?ci, jak pisze skuter, to skuter,

i tak skuter jest motocyklem

ale motocykl nie jest skuterem :o

ps.

co? złosliwcy na tym forum działaj?

Opublikowano

Tomek powinni jeszcze dodac do „weryfikacji”

1.Warszawaski punkt widzenia

Opublikowano

warszawski punkt widzenia nie jest warszawskim, krótko żyłem w stolicy, ale większo?ć moich kolegów w firmie była z lubelskiego, łódzkiego, rzeszowskiego a nawet (wstyd) z Wielkiej Polski :o

ale było dwóch w prawdziwej warszawy a jeden nawet z prawego brzegu - super go?cie, do dzi? utrzymujemy kontakt i pomagamy sobie

dlatego nie wiem czy to jest punkt widzenia warszawski czy ....? wła?nie jaki?

ps.

i żeby nikt nie zarzucił mi pogl?dów raisstowskich - każdy region polski jest super i każdego lubię, nawet z radomia :)

Gość MICHAŁ CHEMIK
Opublikowano

Zło?liwiec :o:)

Opublikowano

Zło?liwiec :o:)

weryfikacja w modzie, teczki w ruch para buch, a robić nie ma komu

• Administrator
Opublikowano

- DeeJay (miał, aktualnie nie ma)

- Drogowiec (motocykl)- (Sympatyzuje z nami od dawna- ma mieć)

- Kasienka (plecaczek- praktycznie wszędzie z nami jeĽdzi)

- Kris (aktualnie nie ma ale miał i zapewne za moment znów będzie mial)

- Kubus (ma i motocykl i skuter)

- RobB (w garażu ma dwa skutery o ile wiem)

- scottie (sprzedał- pewnie zaraz będzie miał)

- ssylwia (ma)

- żaba (jeĽdzi skuterem nonstop)

czyli rozumiem, że posiadanie skutera nie jest kryterium bycia w klubie? !wchair

Żeby była jasno?ć... jest jednym z najważniejszych kryteriów ale zadajemy sobie sprawę, że może zaistnieć moment w którym dana osoba zostanie bez 2oo. Nie musi to oznaczać, że odrazu zostanie usunięta z Klubu.

"Do klubu Burgmania net przyst?pić może każdy, kto posiada maxi skuter od 125cm3 pojemno?ci silnika wzwyż"

Nikt z nas nie jest chyba w stanie chodzić i sprawdzać co kto ma w garażu i czy sprzedał lub może za chwile będzie kupował... lub czy nie jeĽdzi na maxi pożyczonym?

warszawski punkt widzenia nie jest warszawskim

Burgmania to nie "warszawka" jak co po niektórzy wcinaj?.

Już za chwilę o tym kto będzie doł?czał do naszej grupy będ? decydowały oddziały. Północ, południe, wschód, zachód, centralna PL.

Opublikowano

Zadna odpowiedz phiii

co oznacza okreslenie "wcinaja"????

ubawilem sie z tego poludnia :o i cala UE

Kuba drogowiec nigdy maxi nie mial i miec nie bedzie to pewne jak 2x2=? brak tu konsekwencji.(warszawski punkt widzenia)

Podobno trzeba byc w galeri a Dragona tam nie ma wiec dlaczego jest membersem i to takim nie wygodnym !wchair

Sprawa jest prosta ale o tym w nastepnym odcinku pt Warszawski Klub Skuterowy Burgmania

Opublikowano

Głównym pkt zeby miec wiekszy dostep do forum ( bo ja tak to traktuje a nie jak "prwdziwy klub" ) to długo?ć życia forumowego i czy potrafi dać komu? w morde jak kolege bij? !wchair Liczy sie człowiek a nie sprzet. Rob choć ma biegowca np. jest skuterowcem był i będzie :) I ja jak zmienie tez tak mysle pozostanie :o

ps. mnie tez nie ma w galerii :) bo nalezec nie lubię. Lubie tylko nie wiem czemu to forum i parę osób :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...