Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każde forum jest stworzone przez ludzi i ......dla ludzi

tych małych i tych dużych,chudych no i grubych,biednych i bogatych,pięknych i brzydali,młodych i starych.........

zapomniałem dodać jeszcze tych co maj? skuter (y) i tych co nie maj? (może będ? mieć??)

I bez tych drugich niestety (w ilo?ci siła !V ) nie będzie istniało żadne forum,ponieważ ile można klepać postów z bardzo mał? grupk? ludzi??

niestety niewiele,a i szybko tematy by się skończyły,nie wspomnę o braku czasu.

Także szanujmy Każdego forumowicza oraz jego wypowiedzi (może nie zawsze s? to takie jakby sobie wszyscy życzyli)

A jeżeli kto? tam wyżej :lol: uzna że należy mnie zbanować to mówi się trudno, nie mam na to żadnego wpływu,ale będzie ?wiadczyło to o bezsilno?ci (oczywi?cie nie mojej)

Pozdrawiam Wszystkich Bez Wyj?tków !TAZ :D

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomekmajesty

16

• dr.big

4

• Pavulon

3

• spike

3

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiecie co...

Srtach sie przyznawać, ale to ja jestem prawnie bez żadnego skutera, a nie zostałam wymieniona :(:P:D:(:(:(:P:lol: .

Zeby nie było w?tpliwo?ci, RobB jest multi-skuterzyst? więc prosze mi wykre?lić tatusia z czarnej listy osób bez skutera :P .

Kolejna rzecz: Tak Arti wiemy, pamiętamy, doceniamy i za to cię między innymi szanujemy, że był taki zlot na którym poza Tob? i Dacj? nie było nikogo z "warszawki". Przykre ale za to było miło i bez przepychanek słownych, bez mordobicia i tasaków pochowanych w kieckach :(:( .

Kolejna rzecz za która pewnie zostanę zlinczowana ale co tam raz w t? czy w drug?. Jak na mój gust, wszystkie zasady przyjmowania membersów s? fikcj?. Jest to zbiór ogólnych wymagań (pierwszych jakie nasuwaja się na my?l), żeby publika nie odczuła ze jest nad ni? jaka? siła sprawcza. Faktem jest, ze nawet je?li kto? spełnia wszystkie punkty to i tak jego członkostwo zależy od decyzji administratorów. Mało tego , jak kto? nie spełnia żadnego punktu to i tak może być przyjęty... Nie jest to broń boże obraĽliwe, chamskie czy zło?liwe z mojej strony ( wyj?tkowo). :(:(

Zaznaczam, ze takie jest tylko i wył?cnzie moje zdanie w tej kwestii. Je?li ktokolwiek poczuł sie urazony, czy zniesmaczony to przepraszam - nie to było moim celem.

Serdeczne pozdrowienia z Konstantynowa Łódzkiego dla wszystkich miast pocz?wszy od statusu wsi, na Warszawie skończywszy. :(

:(

Opublikowano
Jezeli tylko napiszesz cos na OD post zostanie skasowany musisz o tym wiedziec takie nie pisane prawo Policji.(czyt aparat ucisku)

Niestety taka jest prawda,musze to powiedziec mimo ze Mariusz jak i reszta grupy warszawskiej wydala sie sympatyczna, to forum jest mocno ocenzurowane :lol: sam poczulem taki niesmak kiedys :D

Opublikowano
Jezeli tylko napiszesz cos na OD post zostanie skasowany musisz o tym wiedziec takie nie pisane prawo Policji.(czyt aparat ucisku)

Niestety taka jest prawda,musze to powiedziec mimo ze Mariusz jak i reszta grupy warszawskiej wydala sie sympatyczna, to forum jest mocno ocenzurowane :lol: sam poczulem taki niesmak kiedys :(

Wiem denverze ze sam sie o tym przekonales o bezsilnosci aparatczkow ojca dyrektora ktorzy moga jedynie wywalic cie z galeri i forum :D .Ale kasy na galeri nie zarabiasz wiec jak tak sie stanie nie bedziesz chyba plakal :(

A i OD bedzie mogl spac spokojnie i patrzec sponsorom w oczy jak tu jest pieknie i cacy....Tylko mis kolorowy zapomnial ze to my wszyscy wydajemy u nich kase...

Opublikowano
Wiecie co...

Srtach sie przyznawać, ale to ja jestem prawnie bez żadnego skutera, a nie zostałam wymieniona :P:P:D:D:P:P:lol:;) .

Zeby nie było w?tpliwo?ci, RobB jest multi-skuterzyst? więc prosze mi wykre?lić tatusia z czarnej listy osób bez skutera :D .

Kolejna rzecz: Tak Arti wiemy, pamiętamy, doceniamy i za to cię między innymi szanujemy, że był taki zlot na którym poza Tob? i Dacj? nie było nikogo z "warszawki". Przykre ale za to było miło i bez przepychanek słownych, bez mordobicia i tasaków pochowanych w kieckach ;):D .

Kolejna rzecz za która pewnie zostanę zlinczowana ale co tam raz w t? czy w drug?. Jak na mój gust, wszystkie zasady przyjmowania membersów s? fikcj?. Jest to zbiór ogólnych wymagań (pierwszych jakie nasuwaja się na my?l), żeby publika nie odczuła ze jest nad ni? jaka? siła sprawcza. Faktem jest, ze nawet je?li kto? spełnia wszystkie punkty to i tak jego członkostwo zależy od decyzji administratorów. Mało tego , jak kto? nie spełnia żadnego punktu to i tak może być przyjęty... Nie jest to broń boże obraĽliwe, chamskie czy zło?liwe z mojej strony ( wyj?tkowo). :D:D

Zaznaczam, ze takie jest tylko i wył?cnzie moje zdanie w tej kwestii. Je?li ktokolwiek poczuł sie urazony, czy zniesmaczony to przepraszam - nie to było moim celem.

Serdeczne pozdrowienia z Konstantynowa Łódzkiego dla wszystkich miast pocz?wszy od statusu wsi, na Warszawie skończywszy. :P

:D

tak czułem, że to fikcja i zabawa chłopców w krótkich majtkach ;)

Opublikowano

Jedynym rozwi?zaniem jest jest spotkanie na burgmanii (zlocie)i wyjasnienie online wszystkich zali. Moje zastrzenia co do burgmani s? merytoryczne czyli np. nazwa , historie Ecitingow, ze to tak nazwe. Ale to co sie dzieje ostatnio ze burgmania jest be tylko dlatego ze najwiecej osób i prezes sa z warszawy to lekkie przegiecie.

Swiat nie jest idealny ale jesli burgmania ma 20 plusów a 3 minusy to chyba i tak jest zajebi?cie. Konflikty sa nieunikninione ale trzeba patrzeć pozytywnie poniedziałek juz sie skonczył :lol: Bo patrzac na to co robimy tu w kwestii zlotow ,integracji pomocy innym itp a co było jak bylismy pod szyldem zółtego trójkata to ziemia a niebo

Opublikowano

Fajne jest drugie zdjecie w galeri gosc zaparkowal sqterek i pooszedl do WC :lol:

Opublikowano

stół, nożyce itp.

.....niektóre osoby (tzw. members) robiły wszystko aby podważyć...moje..czuje się, że s? osoby które wszystko wiedz? najlepiej

a może nie podważyć tylko co? wytłumaczyć :lol:

...napomniałe? głupiego - pozyskałe? wroga

(Ks.Salomona, wolne tłumaczeni)...

...

Opublikowano

moge jeszcze dodac ze np forum trójmiejskie jest duzo bardziej wyluzowane i nie ma tam az takiej ingerencji moderatorów w tresci pisane jak to ma miejsce tutaj,sprawa nastepna to te nieszczesne profile...jezeli ktos potrzebuje pomocy w sprawie skutera,ale mimo wszystko nie chce sie wi?zac z forum to czy naprawde musi wypelniac profil ... :lol: ...a te ci?gle przypominanie :D Forum jest dla ludzi tworzone przez ludzi wiec naprawde nieutrudniajmy,znjdzcie sposoby Drodzy Moderatorzy azeby to forum bylo przyjazne czlowiekowi a nie ci?gly krzyk,lament i nakazy.

Opublikowano

je?li wchodzisz gdzie? - naturalnym jest, że postepujesz wg. zasad tam panuj?cych.

nie odpowiadaj? ci zasady - to nie wchodzisz i szukasz dalej swego miejsca...

Opublikowano

denver dyktatorzy przepraszam modreratorzy nie beda mieli nic do roboty a tak kochaja swoja robote.Porzadek musi byc jak za niemca(nie mam nikogo namysli!!! :lol: )

Ps.Wiec prosimy jako uzytkownicy nie klubowicze o poprawienie drugiego zdjecia w galeri i prazywolanie wlasciciela 650tki o powrot do swojego sqterka :D

Bo reszta zdyscyplinowana...

Mam nadzieje ze nikogo nie urazilem swoim postem :D

Opublikowano

sprawa nastepna to te klubowe krzaczory.. wiem byla juz o tym mowa ale tutaj to co mowili przeciwnicy takiego ukrytego podforum mieli racje,takie wydzielanie forum dla members i nie members powoduje spięcia i bedzie powodowac spięcia jak zreszta pisaano juz w w?tku "uprzywilejowani czlonkowie"

Opublikowano
Wdech... :lol: wydech... :D wdech... :D wydech... :D

Nabijanie bezsensownych postów idzie Ci Dragonie rewelacyjnie...

Panowie majon i Dragon vel panowie Koniec z Obłud? ( bo tak jakis czas temu się tu anonsowali?cie :P ) mam do Was staro?wieck? pro?bę:

"Kończcie już Wa?cie i wstydu oszczędĽcie..." ( przede wszystkim sobie wstydu oszczędĽcie...)

:D

Opublikowano

pawko wdech wydech :D

prosic Ci wolno :D i na tym koniec :D:lol::P

Opublikowano

Pan Dragon usiłuje rozładowac napiet? atmosfere ,a co do mojego w?tku to jak juz ktos powiedzial owszem sa zasady forum ,regulamin itp,itd ale my piszemy wlasnie w celu naswietlenia pewnych kwestii azeby forum bylo bardziej przyjazne i nie o to chodzi ze teraz mi ktos powie ze jak sie nie podoba to spier... nie tutaj nie chodzi o to!

Opublikowano
....my piszemy wlasnie w celu naswietlenia pewnych kwestii azeby forum bylo bardziej przyjazne ....

o wła?nie dobrze powiedziane -

nie mieszajcie kwestii zwi?zanych z forum z kwestiami dotycz?cymi Klubu.

Opublikowano

zaraz ,zaraz,ja pisze tylko na tematy dot.forum ale i tak sprawy forum chcial niechcial beda sie przenikaly ze sprawami klubu.Poniewaz sprawy forum sa de facto sprawami klubowymi ...prawda?

Opublikowano

Denver bez nerwow pampersi i tak beda Cie krytykowac bo taka ich natura

nie chcialem nikogo urazic moim postem!!!!! :lol:

Opublikowano

To moze wkoncu zacznijcie pisac w odpowiednim miejscu !! I nie dziwcie sie pozniej ze moze sie trafic usuniecie postu

Jestescie w nieodpowiednim watku i wszystkie Wasze wypociny w tym miejscu sa do usuniecie ewentualnie przesuniecia

Opublikowano
To moze wkoncu zacznijcie pisac w odpowiednim miejscu !! I nie dziwcie sie pozniej ze moze sie trafic usuniecie postu

Jestescie w nieodpowiednim watku i wszystkie Wasze wypociny w tym miejscu sa do usuniecie ewentualnie przesuniecia

naszczescie nie ty o tym decydujesz

czy kazdy pampers to policjant czy tylko warszawka?

a jak Ci nie pasuje to nie czytaj :)

Opublikowano

Juz dwa razy znikales z tego forum ...

Czas na ostateczna decyzje :)

Opublikowano

Czas na ostateczna decyzje :)

a o tym decydowac mie bedziesz :):):)

Opublikowano
zaraz ,zaraz,ja pisze tylko na tematy dot.forum ale i tak sprawy forum chcial niechcial beda sie przenikaly ze sprawami klubu.Poniewaz sprawy forum sa de facto sprawami klubowymi ...prawda?

złe założenie.

forumowicz - nie oznacza klubowicz.

sprawy forum - dotycz? dyskusji prowadzonych na Forum, regulaminu Forum, funkcjonowania Forum itd. o tym decyduj? forumowicze.

sprawy Klubu - jego funkcjonowania, kryteriów naboru, regulaminu itd. dotycz? klubowiczów

i to oni decyduj? demokratyczn? większo?ci? głosów :)

za po?rednictwem Forum komunikuj? się wszyscy.

PS.

może by tak demokratycznie zrobić głosowanie :)

PROSZĘ o poł?czenie postów!

Czas na ostateczna decyzje  :)

a o tym decydowac mie bedziesz :):):)

w tym klubie panuje demokracja

- jeste? pewien , że nie Pavulon decyduje? - pytanie retoryczne :)

PS. mam nadziej? że nikogo uraziłem....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...