Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Głównym pkt zeby miec wiekszy dostep do forum ( bo ja tak to traktuje a nie jak "prwdziwy klub" ) to długo?ć życia forumowego i czy potrafi dać komu? w morde jak kolege bij? !wchair Liczy sie człowiek a nie sprzet. Rob choć ma biegowca np. jest skuterowcem był i będzie I ja jak zmienie tez tak mysle pozostanie ps. mnie tez nie ma w galerii bo nalezec nie lubię. Lubie tylko nie wiem czemu to forum i parę osób Brawo Mario!!!!Za odwage i za wlasne zdanie!!!
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 - DeeJay (miał, aktualnie nie ma)- Drogowiec (motocykl)- (Sympatyzuje z nami od dawna- ma mieć) - Kasienka (plecaczek- praktycznie wszędzie z nami jeĽdzi) - Kris (aktualnie nie ma ale miał i zapewne za moment znów będzie mial) - Kubus (ma i motocykl i skuter) - RobB (w garażu ma dwa skutery o ile wiem) - scottie (sprzedał- pewnie zaraz będzie miał) - ssylwia (ma) - żaba (jeĽdzi skuterem nonstop) czyli rozumiem, że posiadanie skutera nie jest kryterium bycia w klubie? !wchair Żeby była jasno?ć... jest jednym z najważniejszych kryteriów ale zadajemy sobie sprawę, że może zaistnieć moment w którym dana osoba zostanie bez 2oo. Nie musi to oznaczać, że odrazu zostanie usunięta z Klubu. "Do klubu Burgmania net przyst?pić może każdy, kto posiada maxi skuter od 125cm3 pojemno?ci silnika wzwyż" Nikt z nas nie jest chyba w stanie chodzić i sprawdzać co kto ma w garażu i czy sprzedał lub może za chwile będzie kupował... lub czy nie jeĽdzi na maxi pożyczonym? warszawski punkt widzenia nie jest warszawskim Burgmania to nie "warszawka" jak co po niektórzy wcinaj?. Już za chwilę o tym kto będzie doł?czał do naszej grupy będ? decydowały oddziały. Północ, południe, wschód, zachód, centralna PL. co to znaczy grupy i centrala, może się przył?czę, proszę o szczegóły ps -wydaje mi się, że takie forum powinno ł?czyć a nie dzielić, osobi?cie należę tylko do jednej organizacji (od ponad 10 lat) nie chcę jej tu reklamować więc przemilcze nazwę, a jej hasło jest bardzo znamienne, w tłumaczeniu na polski: służyc przez przyjaĽń -na forum burgmania zarówno otrzymałem pomoc jak i wielokrotnie niektóre osoby (tzw. members) robiły wszystko aby podważyć np. moje wrażenia z jazdy, czuje się, że s? osoby które wszystko wiedz? najlepiej o skuterach a zdanie innych jest nieważne. -sorry, ale takie mam odczucia, zreszt? niektórzy ludzie także ci z w-wy ostrzegali mnie, mówi?c, że sami nawet nie zabieraj? na forum głosu, wtedy się dziwiłem, teraz wiem o co chodzi. -ja oczekuję forum na którym możemy się wymienić pogladami, nawet jak sa diametralnie różne, forum na którym znajdziemy życzliwo?ć a nie łajanie, sczególnie wredne jest to jak kto? się pyta o informacje a jakis kole? w tonie pretensji zaczyna - czytaj dokładnie, o tym juz pisano, itd. -i oczywi?cie jak tylko kto? komu? zwróci uwage - natychmiast dostaje tekst - masz kompleksy
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomku nie mow mi tylko ze chcesz zostac pampersem !wchair znam "ludzi"ktorzy sami jeszcze w ubieglym roku wieszali psy na burgmania a teraz maja najwiecej do powiedzenia w sprawach "klubu i pmapersow"prawda pablos?
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomku nie mow mi tylko ze chcesz zostac pampersem !wchair znam "ludzi"ktorzy sami jeszcze w ubieglym roku wieszali psy na burgmania a teraz maja najwiecej do powiedzenia w sprawach "klubu i pmapersow"prawda pablos? no niechciałbym nikim zostać na dzisiaj przygl?dam się ale oczywi?cie KAŻDY MOTOCYKLISTA otrzyma ode mnie zawsze pomoc na drodze i nie tylko nawet taki co uważa się za m?dralę bo: napomniałe? madrego - pozyskałe? przyjaciela napomniałe? głupiego - pozyskałe? wroga (Ks.Salomona, wolne tłumaczeni)
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomku nie mow mi tylko ze chcesz zostac pampersem !wchair znam "ludzi"ktorzy sami jeszcze w ubieglym roku wieszali psy na burgmania a teraz maja najwiecej do powiedzenia w sprawach "klubu i pmapersow"prawda pablos? no niechciałbym nikim zostać na dzisiaj przygl?dam się Przygladaj sie uwaznie...
-=Dee Jay=- Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 nie rób scen ... a skutera nie mam, nie stać mnie w chwili obecnej. w dodatku zwichnięty bark także przeszkadza w jeĽdzie ... szukasz forum gdzie można wymienic sie pogl?dami - tak napisałe? .. a możesz mi wyja?nic lustracje mojego stanu posiadania ?? po co wogóle ten temat został poruszony .. ?? o członkostwie jest już jeden temat - to mialo byc o galeri, ale co niektórzy nie mog? chyba przeboleć braku znaczka ...
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Suchy nie przesadzaj nikt tu scen nie robi Tomek jest nowy wiec pyta ma do tego prawo.A znaczek nie jest mi potrzebny bo jakbym go chcial to bym o niego poprosil a poki co sam wnioskowalem o usuniecie mnie z galerii.Wiec temat jest jak najbradziej potrzebny. I tu masz Tomku przyklad jak reaguja Ci ktorych temat dotyka... Suchym sie nie przejmoj zawsze byl zlosliwy dla nowych uzytkownikow wystarczy przesledzic jego wypowiedzi do czego sie oczywiscie nie przyzna i jak niektorzy bedzie edytowal sowje posty !wchair Zaczynamy prac brudy ???
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 nie rób scen ...a skutera nie mam, nie stać mnie w chwili obecnej. w dodatku zwichnięty bark także przeszkadza w jeĽdzie ... szukasz forum gdzie można wymienic sie pogl?dami - tak napisałe? .. a możesz mi wyja?nic lustracje mojego stanu posiadania ?? po co wogóle ten temat został poruszony .. ?? o członkostwie jest już jeden temat - to mialo byc o galeri, ale co niektórzy nie mog? chyba przeboleć braku znaczka ... drogi kolego forumowy - widać że? młody bo my?lisz, że takiego starego konia jak ja podnieca znaczek - nikt nie lustruje Ciebie, tylko omawiamy fakt różnic między ogłoszonymi zasadami na forum a faktycznym stanem, jak dla mnie to możesz być nawet supermembers i james bond - natomiast jak chcesz by? zlustrowany to uważaj bo Twoi koledzy mog? Cię zapytać co zrobiłe? dla burgmanii, ja tego pytania nie zadam bo mnie to nie interesuje i nie mam prawa o to pytać - a w ogóle - uderz w stół - nozyce się odezw? ZROZUM NIE O CIEBIE CHODZI ZROZUM NIE O ZNACZEK CHODZI
Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Smutne to wszystko się robi... Podobne w?tpliwo?ci miałem i ja... założyłem więc nowy temat z sond?: "weryfikacja membersów" w dziale zamkniętym - klubowym. Jak to się dla mnie skończyło? - oczywi?cie jak zwykle... Dragon jest zły, sieje ferment, konfliktuje ludzi i jest samozwańczym Macierewiczem... Na te setki bezsensownych postów (w opinii Rafałka) nie zdażyło mi się nikomu ubliżyć, zastosować porównań itd... W stosunku do mnie niestety inni nie s? tak pobłaĽliwi... Więc jak to jest...???? Mało tego, wtedy robi się zabawnie a ja słyszę "więcej luzu do życia"... Jeżeli natomiast chodzi o "Warszawkę" to mogę jednynie potwierdzić, że i ja mam takie odczucie... zreszt? nigdy się z tym nie kryłem czym doprowadzałem do "białej gor?czki" innych... Najgorsze jest jednak to, że podczas rozmów telefonicznych z niektórymi z Warszawy słyszę zupełnie co innego niż czytam póĽniej na forum... albo na odwrót... Dlaczego więc dziwicie się póĽniej, że s? jakie? antypatie... Boicie sie prawdy? - nie lubicie tych którzy o niej pisz?... ? - nie lubicie tych którzy mog? o niej napisać... ? Będę oszczędny w słowach bo to forum jest ogólne... Co mogę więcej napisać... Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że mimo tego, że wielu Warszawiaków uważa, że Ľle się dzieje, to żaden się nie odezwie bo we czwartek w Młynie będzie młyn... zdarzaj? się jednak chwile słabo?ci... My?lę, że ten temat pokazuje podej?cie do "trudnych tematów"... do trudnych pytań na które odpowiedzi s?... ale bardzo trudne... Po raz kolejny napiszę, że jeżeli to forum ma aspiracje na "zwiększenie zasięgu" to pora skończyć z tak? partyzantk? i wybiurczo?ci?... Niestety, w mojej opinii, proste pytanie Tomkamajesty doprowadziło do kolejnej "aferki"... Teraz trzeba usi??ć i zastanowić się dlaczego i co zrobić żeby w przyszło?ci tak nie było... -=Dee Jay=- napisano 23-04-2007, 17:11 ...ale co niektórzy nie mog? chyba przeboleć braku znaczka ... \W nawyzło?liwianiu się i konfliktowaniu ludzi wiedziesz chyba już prym...
Gość SzCzApA™ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 co prawda nie jestem klubowiczem ale i ja wtr?ce swoje choć pewnie "większo?ć" stwierdzi że gadam trzy po trzy !wchair no ale tak je?li ustala się gdzie? jakie? zasady warunki np członkostwa w klubie to powinny być one egzekfowane w 100% wobec wszystkich na dokładnie takich samych warunkach powinny być jasne i klarowne stosowane równo wobec wszystkich bez względu na to kim jest co robi i z k?d jest albo niepowinno być ich wcale ale je?li już s? to zawsze znajdzie się kto? kto doczepi się do czego? ale je?li będ? stosowane na jasnych i klarownych zasadach wobec wszystkich to pard?sik ale niema prawa nikt nic powiedzieć (dodam że jak na moje oko zasady może i s? jasne ale niejasne jest ich egzekfowanie)
pablos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tomku nie mow mi tylko ze chcesz zostac pampersem !wchair znam "ludzi"ktorzy sami jeszcze w ubieglym roku wieszali psy na burgmania a teraz maja najwiecej do powiedzenia w sprawach "klubu i pmapersow"prawda pablos? Majon nie rozumiem czemu cały czas iza wszelk? cenę siejesz ferment ... czy to aż tak sprawia Ci przyjemno?ć ????? chyba jednak nie s?dzę ... Nie jestem w stanie ustosunkować się do twojej wypowiedzi patrz.cytat gdyż nie widzę w tym nic obraĽliwego ... no może ciut uszczypliwego ...Nie bardzo tylko rozumiem czemu czepiasz się mojej osoby czy aż tak bardzo Ja tak jak i kilku innych nadepneli?my Ci na odcisk, że każda nawet najpłytsza odpowiedĽ na forum jest odrazu przez Ciebie torpedowana .... Tak odpowiem Ci te psy, które wieszałem na burgmanię to to że na pierwszym zlocie u Roba.B nikt się nie pojawił z kolegów z Burgmanii też Cię tam nie było ... a na drugim tylko niewielka garstka się pojawiła ... a Rob.B robił zlot wła?nie też dla przyjaciół z Burgmanii ... coż takiego jeszcze złego zrobiłem o czym można publicznie powiedzieć .... Rzmawiali?my o tym,że na burgmanii zle się dziłao że to szczelne grono(kiedy? tak było) i non stop się kto? o co? kłóci ... i pewnie się to w diabły rozpadnie .... To że nie nad?żam w jeĽdzie za Mariuszem i kilkoma innymi ... tak przyznaję jestem za cienki w te klocki i nie daję im rady ... Możesz nazwać mnie jak chcesz ale chyba jednego nie możesz Mi zarzucić nigdy nie kierowałem i kierować nie zamierzam obraĽliwych czy uszczypliwych epitetów czy okre?leń w Twoim kierunku ... bo Ja Cię szanuję w przeciwieństwie do Ciebie ... i wydawało Mi się, że zaprzyjaĽnili?my się kiedy? .... Jednego czego nie mogę przebleć to fakt,żetwój język jest cięty ... i przez te niby spontaniczne wypowiedzi uraził wiele osób dosłownie i po?rednio. Forum to nie miejsce na pyskówki chcesz pogadać co? Mi np. wygarn?ć zrób to ... zadzwoń jak nie masz telefonu do mnie stuknij na PM ... dam Ci go. Naprawdę przykro mi że jeżeli staram się komu? pomóc i/lub spotykam się z jak?? grup? odrazu zostaję uznany za wazelinę czy jako? tam podobnie ... Warszawski Punkt Widzenia napewno jest odmienny od Kieleckiego ... czy Krakowskiego ... nie będę wymieniał wszystkich miast .... powiedz Mi tylko czemu zawsze chaos ...i torpedy przypływaj? z kierunku Kielc a nie np. z Trójmiasta ... oni maj? też Warszawski punkt widzenia ???? nies?dzę ... Jeszce raz reasumuj?c nie obrażę się choć nie Wiem czy powinienem bo nie bardzo rozumiem okre?leń jakich użyłe? ale jeżeli masz co? do mnie czy kogo? innego to nie pro?ciej poprostu zadzwonić i to obgadać ... a nie wci?gać do tej dyskusji "przypadkowych przechodniów" Z poważaniem i pozdrowieniami Pablos
-=Dee Jay=- Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 - natomiast jak chcesz by? zlustrowany to uważaj bo Twoi koledzy mog? Cię zapytać co zrobiłe? dla burgmanii, ja tego pytania nie zadam bo mnie to nie interesuje i nie mam prawa o to pytać jak zapytaj? ... to im odpowiem, ale nie zapytaj? ... QUOTE-=Dee Jay=- napisano 23-04-2007, 17:11 ...ale co niektórzy nie mog? chyba przeboleć braku znaczka ... \ W nawyzło?liwianiu się i konfliktowaniu ludzi wiedziesz chyba już prym... naczytawszy się Twoich postów, smiało moge powiedzieć, że ucze się od mistrza ...:] Suchy nie przesadzaj nikt tu scen nie robi Tomek jest nowy wiec pyta ma do tego prawo. Mokry... a Ty teraz adwokat jestes ?? A znaczek nie jest mi potrzebny bo jakbym go chcial to bym o niego poprosil a poki co sam wnioskowalem o usuniecie mnie z galerii.Wiec temat jest jak najbradziej potrzebny., wiem, że nie jest Ci potrzebny, dałe? to jasno do zrozumienia. ale co ma klubowa czę?ć forum, do pomysłu stworzenia prywatnych galeri ?? I tu masz Tomku przyklad jak reaguja Ci ktorych temat dotyka... Suchym sie nie przejmoj zawsze byl zlosliwy dla nowych uzytkownikow wystarczy przesledzic jego wypowiedzi do czego sie oczywiscie nie przyzna i jak niektorzy bedzie edytowal sowje posty pokaż mi gdzie wyedytowałem swoj? wypowiedz ... możesz zacz?ć lustrować moje wypowiedzi od zaraz ... moze kiedys cos poprawiłem, ale jakos nie pamietam ... nie wiem tez, gdzie temat mnie dotyka ... jedyne co mi pasuje, to że powinienem mieć skuter a nie mam .. tak .. ?? no nie mam ... za to staram się jak moge, pomagać w tworzeniu serwisu, a także organizowaniu atrakcji na zloty ... ale rozumiem, że to mało ...
Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 SzCzApA™ napisano 23-04-2007, 18:40 (dodam że jak na moje oko zasady może i s? jasne ale niejasne jest ich egzekfowanie) No wiesz Szczapciu, klubowiczem to Ty jeste? ale tu bardzo m?drze napisałe?... QUOTE QUOTE -=Dee Jay=- napisano 23-04-2007, 17:11 ...ale co niektórzy nie mog? chyba przeboleć braku znaczka ... \ W nawyzło?liwianiu się i konfliktowaniu ludzi wiedziesz chyba już prym... naczytawszy się Twoich postów, smiało moge powiedzieć, że ucze się od mistrza ...:] Obawiam się, że uczeń przerasta "mistrza"... "Mistrza" w Twojej ocenie... Ale pamiętaj, że lepiej pisać otwarcie lub mówić na gło? niż obrabaić komu? tyłek za jego plecami... To nie jest przytyk do Ciebie... luzik!
Administrator Artix Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2007 nie zdażyło mi się nikomu ubliżyć, zastosować porównań itd Jestes pewien ? no to lecimy Jeżeli natomiast chodzi o "Warszawkę" Dla mnie okreslanie miasta "warszawka" jest pojeciem pejoratywnym. Ja nie nabijam sie z innych miast, ba nawet smialem ze Warszawa moze byc i nawet dzielnica Kielc. Dla mnie regionalizm nie istnieje. Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że mimo tego, że wielu Warszawiaków uważa, że Ľle się dzieje, to żaden się nie odezwie bo we czwartek w Młynie będzie młyn... zdarzaj? się jednak chwile słabo?ci... Uwiez mi na spotach mamy ciekawsze tematy niz to co powiedzial ktokolwiek na forum, na gg, na czacie czy gdziekolwiek. to pora skończyć z tak? partyzantk? i wybiurczo?ci?. nie przypominam sobie zebys byl na czacie przy tej rozmowie, gdzie wyglupialem sie z Mariem i to on mial wieksze podstawy zeby sie obrazic niz ty, ale on byl pod wlasnym nick name, a nie z partyzanta podsluchiwal rozmowy. Zreszta nie dokladnie, bo wyrwane z kontekstu i nie pasujace do calosci, wystarczylo byc osobiscie i wlaczyc sie do wyglupow. No coz jedni maja poczucie humoru inni nie, a sa jeszcze inni ktorzy mysla ze sezon polowan na smoki dotycza Dragona, jak napisze na czarownice to tez jakas wiedzma sie obrazi !wchair Zawsze kazdy ma powod do obrazy jesli zycie bierze zbyt serio. O Pablos ja zawsze bylem na zlotach grupy Uć, zdaje sie ze raz nie bylem bo wyjechalem na wakacje
Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Artix. Przechodzisz samego siebie. Zaczynam rozumieć Poznań...
Gość SzCzApA™ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jeżeli natomiast chodzi o "Warszawkę" Dla mnie okreslanie miasta "warszawka" jest pojeciem pejoratywnym. Ja nie nabijam sie z innych miast, ba nawet smialem ze Warszawa moze byc i nawet dzielnica Kielc. Dla mnie regionalizm nie istnieje. hmmm ja powiem tak w moim ?rodowisku od dawna Warszawa jest nazywana "Warszawk?" i wcale nie jest to obraĽliwe dla nikogo tak samo jak na nas mówi się scyzoryki i nikt niema kompleksów na tym punkcie powiedzmy że "Warszawka to zdrobnienie" !wchair jest jeszcze jedno okre?lenie tego miasta tam sk?d ja pochodze a mianowicie kurnik a dlaczego a dlatego że choćby przy nowym jorku Warszawa wygl?da jak kurnik nie wspominaj?c o całej reszcie naszego kraju to nie s? bluĽnierstwa ani zło?liwo?ci czy wyzwiska tylko realia
pawko Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaczynam rozumieć Poznań... A ja absolutnie nie rozumiem po co zaczynasz kolejny drażliwy temat... Poznań pozdrawia Lublin, Warszawę, Kielce i wszystkich innych razem wziętych jak też kolegę Artixa - przyjaciela Poznania - z osobna.... !V PS. No....wreszcie waln?łem tego półtysięcznego posta...hahahahahaha !TAZ
Radio Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jestem krótko forumowiczem więc niektórzy uznaj? że nie mam prawa zabierać głosu,więc uprzedzaj?c odrazu takie teksty mówię Przepraszam za zabranie głosu. Ale powracaj?c do tego mocnego tematu to powiem uczciwie że dziwię się wszystkim którzy robi? podziały na "regiony". Do tej pory my?lałem że wszystko co nas ł?czy to: -skutery -wiedza o nich -dzielenie sie t? wiedz? -pomoc w KAZDEJ SYTUACJI Ale widzę że jest inaczej,zadam pytanie: czy kolega z Warszawy różni się czym? od kolegi z Koszalina,Poznania.Kielc,Krakowa,itp???? Może ma rogi,ogon? a może to Nie,nic z tego,poprostu tak jak każdy człowiek tego globu ma inne zdanie na ten sam temat,to wła?nie odróżnia nas od ....zwierz?t (bez urazy i podtekstów) Czy kto? kto nie ma skutera jest kim? gorszym od tego co go posiada? Czy kto? kto lubi pisać,lubi gadać jest gorszy od milczka?? Nie wydaje mi się żeby tak było. Koleżanki i koledzy dajcie na luz,naprawdę szkoda czasu na takie bzdety,lepiej spotkać się na lub zadzwonić do siebie i powiedzieć choćby.....cze?ć stary jak tam żyjesz?? Pamiętajcie o jednym "Kochajmy ludzi bo tak szybko odchodz?" Przepraszam za zabranie głosu w sprawie która mnie nie dotyczy. Przepraszam że być może kogo? uraziłem. Nie miałem takiego zamiaru,poprostu lubię zgodę,lubię wszystko co jeĽdzi i chodzi a zwłaszcza płeć piękn? !V I lubię m?dre wypowiedzi. Nie cierpię "czepialstwa,cwaniactwa,m?drali",itp I tych co mimo że nie maj? pojecia o czym pisz? to jednak dla zasady........pisz? !TAZ
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaczynam rozumieć Poznań... A ja absolutnie nie rozumiem po co zaczynasz kolejny drażliwy temat... Poznań pozdrawia Lublin, Warszawę, Kielce i wszystkich innych razem wziętych jak też kolegę Artixa - przyjaciela Poznania - z osobna.... !V PS. No....wreszcie waln?łem tego półtysięcznego posta...hahahahahaha !TAZ pozdrawiam UE cał? z Bułgari?, a nawet Ukrainę, na Krymie maj? czerwony szampan - super ps od regionalizmów jestem wolny bo: - mama spod Poznania - ojciec z Podkarpacia - urodziłem się w Bełchatowie - mieszkałem w Wa-wie, Krakowie i Kielcach no i co zatkało kakao, więc nikt niech mi nie imputuje, że jestem szowinista, chociaż mentalnie i genetycznie wielkopolanin - mówcie mi wuja tomek
Gość Dragon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Poznań pozdrawia Lublin, Warszawę, Kielce i wszystkich innych razem wziętych jak też kolegę Artixa - przyjaciela Poznania - z osobna.... !TAZ !V Pawko Lublin dziękuje za pozdrowienia i też pozdrawia Poznań i wszystkie inne miasta... bez wyj?tku...
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Poznań pozdrawia Lublin, Warszawę, Kielce i wszystkich innych razem wziętych jak też kolegę Artixa - przyjaciela Poznania - z osobna.... !V Pawko Lublin dziękuje za pozdrowienia i też pozdrawia Poznań i wszystkie inne miasta... bez wyj?tku... musimy założyć nowy temat - pozdrowienia dla miast od miast i wsi, bo dostałeł ostrzeżenie, że moje posty nie na temat będ? usuwane !TAZ
Gość majon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jestem krótko forumowiczem więc niektórzy uznaj? że nie mam prawa zabierać głosu,więc uprzedzaj?c odrazu takie teksty mówię Przepraszam za zabranie głosu. Ale powracaj?c do tego mocnego tematu to powiem uczciwie że dziwię się wszystkim którzy robi? podziały na "regiony". Do tej pory my?lałem że wszystko co nas ł?czy to: -skutery -wiedza o nich -dzielenie sie t? wiedz? -pomoc w KAZDEJ SYTUACJI Ale widzę że jest inaczej,zadam pytanie: czy kolega z Warszawy różni się czym? od kolegi z Koszalina,Poznania.Kielc,Krakowa,itp???? Może ma rogi,ogon? a może to Nie,nic z tego,poprostu tak jak każdy człowiek tego globu ma inne zdanie na ten sam temat,to wła?nie odróżnia nas od ....zwierz?t (bez urazy i podtekstów) Czy kto? kto nie ma skutera jest kim? gorszym od tego co go posiada? Czy kto? kto lubi pisać,lubi gadać jest gorszy od milczka?? Nie wydaje mi się żeby tak było. Koleżanki i koledzy dajcie na luz,naprawdę szkoda czasu na takie bzdety,lepiej spotkać się na lub zadzwonić do siebie i powiedzieć choćby.....cze?ć stary jak tam żyjesz?? Pamiętajcie o jednym "Kochajmy ludzi bo tak szybko odchodz?" Przepraszam za zabranie głosu w sprawie która mnie nie dotyczy. Przepraszam że być może kogo? uraziłem. Nie miałem takiego zamiaru,poprostu lubię zgodę,lubię wszystko co jeĽdzi i chodzi a zwłaszcza płeć piękn? I lubię m?dre wypowiedzi. Nie cierpię "czepialstwa,cwaniactwa,m?drali",itp I tych co mimo że nie maj? pojecia o czym pisz? to jednak dla zasady........pisz? !V nie musisz przepraszac .masz prawo zabrac glos i zaden suchy i inny uzytkownik Ci tego nie zabroni.(nawet jak bedziesz tu od wczoraj i nie musisz sie bac!!! najwyzej Cie zbanuja !TAZ )Jezeli tylko napiszesz cos na OD post zostanie skasowany musisz o tym wiedziec takie nie pisane prawo Policji.(czyt aparat ucisku)Calkiem serio to ciekawe bo odnosze wrazenie ze te twoje przeprosiny za przeprosinami to efekt zastraszenia (uzaleznienia od forum?mozna bez niego zyc ,jezdzic itd)Nie musisz sie bac wyglaszac swoich opini.. pozdr majon
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jestem krótko forumowiczem więc niektórzy uznaj? że nie mam prawa zabierać głosu,więc uprzedzaj?c odrazu takie teksty mówię Przepraszam za zabranie głosu. Ale powracaj?c do tego mocnego tematu to powiem uczciwie że dziwię się wszystkim którzy robi? podziały na "regiony". Do tej pory my?lałem że wszystko co nas ł?czy to: -skutery -wiedza o nich -dzielenie sie t? wiedz? -pomoc w KAZDEJ SYTUACJI Ale widzę że jest inaczej,zadam pytanie: czy kolega z Warszawy różni się czym? od kolegi z Koszalina,Poznania.Kielc,Krakowa,itp???? Może ma rogi,ogon? a może to Nie,nic z tego,poprostu tak jak każdy człowiek tego globu ma inne zdanie na ten sam temat,to wła?nie odróżnia nas od ....zwierz?t (bez urazy i podtekstów) Czy kto? kto nie ma skutera jest kim? gorszym od tego co go posiada? Czy kto? kto lubi pisać,lubi gadać jest gorszy od milczka?? Nie wydaje mi się żeby tak było. Koleżanki i koledzy dajcie na luz,naprawdę szkoda czasu na takie bzdety,lepiej spotkać się na lub zadzwonić do siebie i powiedzieć choćby.....cze?ć stary jak tam żyjesz?? Pamiętajcie o jednym "Kochajmy ludzi bo tak szybko odchodz?" Przepraszam za zabranie głosu w sprawie która mnie nie dotyczy. Przepraszam że być może kogo? uraziłem. Nie miałem takiego zamiaru,poprostu lubię zgodę,lubię wszystko co jeĽdzi i chodzi a zwłaszcza płeć piękn? I lubię m?dre wypowiedzi. Nie cierpię "czepialstwa,cwaniactwa,m?drali",itp I tych co mimo że nie maj? pojecia o czym pisz? to jednak dla zasady........pisz? !V nie musisz przepraszac .masz prawo zabrac glos i zaden suchy i inny uzytkownik Ci tego nie zabroni.(nawet jak bedziesz tu od wczoraj i nie musisz sie bac!!! najwyzej Cie zbanuja !TAZ )Jezeli tylko napiszesz cos na OD post zostanie skasowany musisz o tym wiedziec takie nie pisane prawo Policji.(czyt aparat ucisku)Calkiem serio to ciekawe bo odnosze wrazenie ze te twoje przeprosiny za przeprosinami to efekt zastraszenia (uzaleznienia od forum?mozna bez niego zyc ,jezdzic itd)Nie musisz sie bac wyglaszac swoich opini.. pozdr majon koledzy a może kto? założy posta dot. opinii o tym forum, my?lę, że dla jego założycieli bedzie dobrym materiałem w jakim kierunku forum rozwijać, o czym pisać, itd. jestem pewien że sa to m?drzy ludzie, którzy chcieliby posłuchać opinii o swoim "produkcie", takie darmowe badanie opinii forumowiczów
Radio Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 nie musisz przepraszac .masz prawo zabrac glos i zaden suchy i inny uzytkownik Ci tego nie zabroni.(nawet jak bedziesz tu od wczoraj i nie musisz sie bac!!! najwyzej Cie zbanuja )Jezeli tylko napiszesz cos na OD post zostanie skasowany musisz o tym wiedziec takie nie pisane prawo Policji.(czyt aparat ucisku)Calkiem serio to ciekawe bo odnosze wrazenie ze te twoje przeprosiny za przeprosinami to efekt zastraszenia (uzaleznienia od forum?mozna bez niego zyc ,jezdzic itd)Nie musisz sie bac wyglaszac swoich opini.. Nie jest to efekt zastraszania,poprostu dziwi? mnie "Takie" problemy niektórych forumowiczów,z jednej strony mam wrażenie że jest to ""szukanie igły w stogu siana" z okrzykiem MAM,MAM,ZNALAZłEM !!!! ale z drugiej strony to na "czepianie się dla zasady" Wiadomo że każdy ma swoje zdanie na dany temat,ale jedni pisz? lub mówi? to w sposób kulturalny,ale inni "wal? z grubej rury", a to nie każdy toleruje,a wła?ciwie każdy odbiera inaczej. I mamy to co mamy Ale co mnie cieszy najbardziej to fakt że s? na tym forum ludziska z którymi można porozmawiać normalnie, mimo że sam nie tak dawno uniosłem się honorem i paln?łem nieco ostro ze 2 lub 3 posty i.........nic się nie stało !V Mało tego s? tu ludzie z którymi można porozmawiać ,ale ...........nie na wszystkie tematy, i tak już jest urz?dzony ten marny ?wiat A tak na marginesie to skoro komuna mnie nie zastraszyła to i teraz nie dam się A czasami działo się,oj działo !TAZ ps.mam nadzieję że nikogo nie uraziłem swoimi wypowiedziami.
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 nie musisz przepraszac .masz prawo zabrac glos i zaden suchy i inny uzytkownik Ci tego nie zabroni.(nawet jak bedziesz tu od wczoraj i nie musisz sie bac!!! najwyzej Cie zbanuja )Jezeli tylko napiszesz cos na OD post zostanie skasowany musisz o tym wiedziec takie nie pisane prawo Policji.(czyt aparat ucisku)Calkiem serio to ciekawe bo odnosze wrazenie ze te twoje przeprosiny za przeprosinami to efekt zastraszenia (uzaleznienia od forum?mozna bez niego zyc ,jezdzic itd)Nie musisz sie bac wyglaszac swoich opini.. Nie jest to efekt zastraszania,poprostu dziwi? mnie "Takie" problemy niektórych forumowiczów,z jednej strony mam wrażenie że jest to ""szukanie igły w stogu siana" z okrzykiem MAM,MAM,ZNALAZłEM !!!! ale z drugiej strony to na "czepianie się dla zasady" Wiadomo że każdy ma swoje zdanie na dany temat,ale jedni pisz? lub mówi? to w sposób kulturalny,ale inni "wal? z grubej rury", a to nie każdy toleruje,a wła?ciwie każdy odbiera inaczej. I mamy to co mamy Ale co mnie cieszy najbardziej to fakt że s? na tym forum ludziska z którymi można porozmawiać normalnie, mimo że sam nie tak dawno uniosłem się honorem i paln?łem nieco ostro ze 2 lub 3 posty i.........nic się nie stało !V Mało tego s? tu ludzie z którymi można porozmawiać ,ale ...........nie na wszystkie tematy, i tak już jest urz?dzony ten marny ?wiat A tak na marginesie to skoro komuna mnie nie zastraszyła to i teraz nie dam się A czasami działo się,oj działo !TAZ ps.mam nadzieję że nikogo nie uraziłem swoimi wypowiedziami. widzę, że? fajny chłop, ale i tak Cię usun? - bo nie na temat, ja jak się zapytałem w jakich kolorach były helixy też mnie usuneli
Rekomendowane odpowiedzi