Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pro?ba do Grupy Uć

pawko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pro?bę/pytanie do ekipy z Łodzi. Mianowicie mojej kochanej siostrze tak się złożyło, że po ?więtach - prawdopodobnie we wtorek musi przyjechać do Waszego miasta na do?ć nieoczekiwan? i nagł? operację czaszki ze swym synem. Chłopakowi jakie? dziadostwo wykryli w głowie i jaki? profesor z Łodzi podj?ł sie to zoperować.

Chodzi mi o to czy mogliby?cie polecić jaki? tani nocleg w Waszym mie?cie. Wiem, że hoteli jest pewnie dużo, ale niestety nie każdy może sobie pozwolić na wydanie stówki za noc, tym bardziej że jak na razie nie wiadomo, ile tych nocy siostra ze szwagrem będ? musieli w Łodzi spędzić. Wszytko wyjdzie po operacji.

Je?li możecie polecić jakie? tanie kwatery, pensjonat, o?rodek z domkami lub cokolwiek innego, gdzie można w miarę przyzwoicie się przespać, byłbym bardzo wdzięczny za odzew.

Życzcie też mojemu siostrzeńcowi - Dawidowi - powodzenia, bo jest bardzo zestresowany cał? t? sytuacj?, a fajny z niego chłopak i też bardzo lubi skutery i cały czas o swojej maszynce marzy, a wujek Pawko po malutku zaraża go tym naszym bakcylem :lol:

W imieniu swoim i rodzinki z góry dziekuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Pawko, daj nam chwilkę - znajdziemy co? napewno. Podpowiedz tylko w jakiej dzielnicy/ulicy planowany jest zabieg. Dojazd, pewnie dosyć częsty też będzie miał znaczenie dla wygody i kosztów.

Opublikowano

A... zapomniałem.

Jest to szpital Kopernika na ulicy Pabianickiej, ponoć znany i dobry...

Opublikowano

Tak na pocz?tek najbliższa lokalizacja to:

http://www.hotel-alicja.pl/filia.html

Pokoje te znajduj? się dosłownie po drugiej stronie ulicy, bliżej się nie da. Poniżej tej ceny będzie w Łodzi dosyć trudno co? znaleĽć, ale spróbuję co? jeszcze poszukać.

Opublikowano

To jest to samo co : http://www.hotel-alicja.pl/filia.html

W tej samej dzielnicy (Górna) znalazłem co? takiego:

http://e-wczasowicz.pl/noclegi/pokaz.php?l=nikon&lng=

Dojazd dosyć wygodny. Miejsce spokojne, istnieje możliwo?ć negocjacji cen - teren klubu sportowego. Zawsze to cena niższa prawie o połowę od Alicji.

PS dzwoniłem do Alicji - we wtorek maj? ostatni pokój 2-os.

Opublikowano

Szpital znany... ;) Niech sie mlody 3ma kupy ;) napewno z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

Wielkie dzięki Panowie za pomoc. !OKK

Opublikowano

Pawko ?miało pytaj o wszystkie sprawy. Cały czas kombinuję jeszcze z noclegiem, jak co? wymy?lę dam Ci znać.

Małego pozdrów, niech się trzyma z głow? do góry !OKK

Opublikowano

niedrogi (tak mysle)nocleg jest w hotelu "Boss"na ul .Tatrzanskiej,jest troszke dalej niz tam gdzie proponowali przedmówcy ale nieduzo dalej,jakies 7-10 min.jazdy samochodem.a jak chcesz ciszy i spokoju to polecam arturówek tam sa drewniane domki w lesie z pelnym węzłem sanitarnym z tym ze stamt?d jest juz dosc daleko.

pozdrawiam

Opublikowano

Jak jeĽdziłem z córk? na turnieje tenisowe , to często spali?my w Łodzi w schroniskach PTSM na ul. Zamenhofa 13 tel. 042 6366599 lub na ul.Legionów 27 tel. 042 6330365.

• Klubowicze
Opublikowano

Hej ho!

Oddzial Burgmania NRW - trzyma wszystkie cztery kciuki za Dawida !OK :P:P !V

Pozdrowionka

Opublikowano

Zdrowia z calego serca dla chłopaka .Moja 9latka cały marzec spędziła w Koperniku wraz z żon? .Tak , że do?wiadczylem ,co to mieć dzieciaka w szpitalu. !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Dużo zdrowia dla chłopaka!!!!!!!!!