Gość ndesign Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam, Intensywnie poszukuję przyjaznej i dobrej szkoły nauki jazdy w Wawie - chętnie w okolicy Wilanowa. Interesuje mnie kurs weekendowy. Może kto? odbywał kurs w okolicy i podzieli się ze mn? swoj? opini? na temat samego kursu, jazd i ogólnie poziomem usług. Nika
Olsen Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam,Intensywnie poszukuję przyjaznej i dobrej szkoły nauki jazdy w Wawie - chętnie w okolicy Wilanowa. Interesuje mnie kurs weekendowy. Może kto? odbywał kurs w okolicy i podzieli się ze mn? swoj? opini? na temat samego kursu, jazd i ogólnie poziomem usług. Nika 1. Czy chodzi Ci o kurs na prawo jazdy, czy o jazdy doszkalaj?ce (dla osób posiadaj?cych już stosowne uprawnienia)? 2. Jakie kategorie prawa jazdy Cię interesuj?? 3. Mimo że sam robiłem kurs w okolicy (na Dolnym Mokotowie), to dzisiaj osobom pragn?cym nauczyć się jeĽdzić na dwóch kółkach chybabym polecał szkołę ProMotor. Chociaż zdaję sobie sprawę, że to szmat drogi od Wilanowa. Może zajrzyj do Auto Ecole? Ja prawko robiłem w Oli (w zamierzchłych czasach) - o ile do kurs(ant)ów na kat. B podchodzili w miarę profesjonalnie, o tyle kat. A w moim odczuciu traktowali nieco po macoszemu (ale od tamtej pory wiele mogło się zmienić). Pozdrawiam Olsen
Gość ndesign Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 DZIĘKI za odpowiedĽ! Oczywi?cie do szczę?cia brakuje mi kat.A, B już mam. Sprawdzę szkołę, któr? proponujesz! Nika
Gość ndesign Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam!!!! Wybrałam szkołę na Stegnach - jeszcze raz DZIĘKI!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi