Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wypadek kolegi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W piatek około południa w Pruszkowie uległ wypadkowi motocyklowemu Maciek, były mechanik z Gadimexu. Leży w szpitalu na Wołoskiej, jest mocno połamany i jak na razie nieprzytomny. Podobno życie nie jest zagrożone. Rodzice prosz? o nie odwiedzanie, kiedy bedzie można powiadomi?.

PS Znam szczegóły z opowie?ci, ale mam proĽbę do tych co się dowiedz?, dajmy spokój rozpamiętywaniu co by było gdyby. Zapewne jak się obudzi i trochę ozdrowieje to sam powie jak było.

Opublikowano

Kolejne niemiłe wie?ci :angry: .

Jeszcze sezon się nie zacz?ł a już.....

Smutne to...

Niech wraca szybko do zdrowia czego Mu życzę.... i oby jak najmniej takich złych wie?ci pojawiało się w?ród Nas.

Pozdrawiam.

• Administrator
Opublikowano

Czy rozmawiamy o "dużym" Maćku? Tym, który ?migał ostatnio Kaw?? !OKK

Kurcze... dopiero co słyszałem, że miał jakiego? crasha :angry: a teraz kolejna zła wiadomo?ć :lol:

Echh... Wracaj chłopaku jak najszybciej do zdrowia.

• Sympatycy
Opublikowano

.... Niech wraca szybko do zdrowia...

a reszta ?migaj?cych na 2oo niech uważa na siebie

• Klubowicze
Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia zycze i uwazajmy na siebie...

• Klubowicze
Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia.

Opublikowano

Z trwog? czytam takie newsy...

W zeszł? sobotę, jeden z moich pracowników - motocyklista - miał (niestety) również wypadek. Najgorsze, że nie jechał sam. Najlepsze, że plecaczek tylko lekko poobijany a kierowca ma mocno poobijane "kohones". Motocykl (jaki? "?cigacz") prawdopodobnie do skasowania...

Przyczyna - bo znowu kto? (akurat "baba")nie spojrzał czy można wyjechać z podporz?dkowanej...

Mam nadzieję, że "fatum" minie a kierowcy 4oo przyzwyczaj? się do faktu obecno?ci na drogach 2oo.

Maćkowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Opublikowano
Czy rozmawiamy o "dużym" Maćku? Tym, który ?migał ostatnio Kaw??  :rolleyes:

Kurcze... dopiero co słyszałem, że miał jakiego? crasha  :D a teraz kolejna zła wiadomo?ć  :P

Echh... Wracaj chłopaku jak najszybciej do zdrowia.

Wysoki to on jest, ale czy duży? JeĽdził bladym, a rozbił cię na czarnej Canion. :)

O jego wypadku mówili ponoć (telewizory mi umarły)wczoraj na TVP3.

Opublikowano

szkoda,ze tak sie stalo,to dopiero poczatek sezonu czesc kierowcow nie spodziewa sie motocyklistow,uwazajmy na siebie i na innych aby nasze spotkania byly w realu a nie we wspomnieniach

Opublikowano

Niech wraca do zdrowia. Oby jak najmniej takich wie?ci.

Pozdrówka

• Administrator
Opublikowano

Wysoki to on jest, ale czy duży?

O to mi chodziło... W Gadimexie był (i nadal jest) mały Maciek i duży... wiem o kogo chodzi. Dopiero co gadali?my na moto bajzlu i zapraszał mnie do nowego serwisu :rolleyes:

Wracaj chłopaku do zdrowia !!! :D

Opublikowano

Wychodzi na to, że to on jest-nazwisko zaczyna się na "M". Szkoda, że tak wiosna mu się zaczęła, ale jak będzie już na chodzie to mu się wytłumaczy, że kolegów i przyjaciół oraz rodziny nie należy stresować.

PS Moze ton trochę za wesoły, ale chłopisko zyje i trzeba się cieszyc, a jak będzie lepiej to stał? karawanę do Niego trzeba zorganizować. :D:P:(:):rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

O żesz w... i znowu się zaczyna... że nie widać "jak jedno ?wiatło się ?wieci na drodze"...

Zdrowia !

pzdr

Opublikowano

Byłem dzi? w Gadimeksie i dowiedziałem się, że Maciek odzyskał przytomno?ć, jest mocno potłuczony, ale powinien się wylizać. Życz(y)my mu rychłego powrotu do zdrowia!

Gość MirekBurgman
Opublikowano

Maciek ! Wracaj do zdrowia . Trzmam kciuki ! Wszyscy b?dzmy ostrożni !

Opublikowano

w ku...e j..ne

dopiero teraz dotarłem do wiadomo?ci. widzieli?my się przed |więtami, jeszcze na bladym wła?nie.

]Zdrowia, zdrowia, głównie zdrowia Maćku. będzie !OOK

ta trasa jest co? nie teges.

We wtorek zatrzymałem na niej pajaca, który spowodował karambol 4 samochodów (na wysoko?ci BMW) i najwyczajnie w ?wiecie chciał spierdzielić z miejsca wypadku.

Daleko nie ujechał !scooter - Helena sobie radzi !!!

300m dalej od miejsca wypadku już stał w......rowie. był w takim szoku jak go zatrzymałem, że sam w niego wjechał. na szczęscie nic nikomu się nie stało.

wrócilem po chwili na miejsce wypadku, sprawdzić co sie stało dokładnie i powiedzić o zatrzmanym sprawcy, my?lałem, że mnie zgniot? w u?ciskach.

myslę, że na pewno ci kierowcy będa nam ustepować miejsca w korkach !scooter

Opublikowano

Zdrowia Maćku życzymy,Zdrowia..... bo ono najważniejsze, na pociechę jak już wydobrzejesz !scooter