Vito Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Witajcie Jako ciekawostkę zamieszczę kilka zdjęć "kolegi jednoślada"... Przypadkiem czekając na parkingu, moją uwagę przykuł fajny z wyglądu motocykl, a że lubię oglądać wszystkie podszedłem bliżej. SUPER SOCO???? Okazało się, że to kolejny pełny elektryk...chyba pierwszy egzemplarz w Wawie....o takiej "sylwetce"... Koszt zakupu, 20 k PLN. Trzy tryby prędkości, v max chyba coś koło 100km/h a może lekko ponad....nie pamiętam... Nie miałem okazji się przejechać....ale siedzi się na tym jak na "szlifierce"... Czy się Wam to podoba, oceńcie sami.... Ps. Zdjęcia zrobione i umieszczone za zgodą właściciela Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 no nawet nie taki brzydki. A jaki ma realny zasięg na pełnym naładowaniu ?
Vito Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Podobno 100kmWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi