pawko Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam. Chciałbym Wam zakomunikować, że w Poznaniu powstał wła?nie całkowicie nowy, całkowicie przyjaĽnie nastawiony do Burgmanii i wszystkich innych klubów skuterowych, całkowicie odcinaj?cy się od wszelkich wa?ni poznańsko-warszawskich , bardzo elitarny klub maxi-skuterowy o ciut humorystycznej nazwie POZNAŃSKA ELITA SKUTEROWA Do elity !OK należy dobrze Wam znana ekipa Poznan Zone, ale zapraszamy również innych pozytywnie zakręconych użytkowników maxi-skuterów nie tylko z Wielkopolski ale z całego kraju. Mamy nadzieję że dzięki naszej ekipie Poznań będzie teraz w?ród Was postrzegany jedynie w pozytywnym ?wietle. Pierwsze spotkanie z Wami w nowych barwach planujemy już w Dzień Dziecka w Rynii i mamy nadzieję że będziemy się tam bawić co najmniej tak jak w zeszłym roku !tut Zapraszam w nasze skromne progi na www.skuterowa.com Pozdrawiam - Pawko Burgmania Poznan Zone !tut Poznańska Elita Skuterowa !tut
dr.big Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Nazwa brzmi calkiem dobrze, no i ten skrot P.E.S. !tut Tak trzymac .
Administrator Artix Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2007 !tut No to bardzo sie ciesze z powstania P.E.S. Do rychlego zobaczenia
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No, no ... Pawko a to ci niespodzianka.... Mam nadzieję, że Wasz klub po s?siedzku również będzie utrzymywał pokojowe stosunki z Klubem Skuterowym Wrocław i że latem uda nam się zorganizować jaki? wspólny klubowy weekend, np. tak jak ostatnio w Karpaczu. Pozdrówka i sukcesów na skuterowej mapie Polski (logo mi się bardzo podoba - może jaka? naklejeczka na mego Drinka? )
Kasieńka Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Trafny pomysł i z chęci? będę odwiedzała wasze forum. A najbardziej podoba mi się kompleksowe przedstawienie klubowiczów – wiemy już co lubicie je?ć, co ogl?dacie – nawet wasz ulubiony kolor znamy. Pozdrawiam, Kasia
pawko Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ... że latem uda nam się zorganizować jaki? wspólny klubowy weekend, np. tak jak ostatnio w Karpaczu.(logo mi się bardzo podoba - może jaka? naklejeczka na mego Drinka? ) M@rkiz - masz to jak w banku... Dzięki pozostałym za miłe przyjęcie nowych-starych znajomych
pablos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zarejestrowałem się .... pomysł trafny .... miejmy nadzieję, że P.E.S. będzie pokojowo nastawione i czynnie będzie brać udział w wszelkich imprezach skuterowych a i może co? sam zorganizuje . Pozdrawiam
Klubowicze Profesor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2007 pomysł bardzo super. odcięcie od wiadomego obiecuj?ce. chyba tam wskoczę Pozdrówko
pawko Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a i może co? sam zorganizuje . Pablos - my?limy o tym od pierwszego dnia naszej działalno?ci, dajcie nam tylko troszkę czasu, wszak nie od razu Kraków zbudowano...
Gość Cappo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Profesor - wpisać Cię na listę klubowiczów P.E.S. ? pozdro. ps. dzięki wszystkim za miłe słowa!
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Pełne poparcie Panie i Panowie Jestem z Wami wszystkim czym mogę Gratuluje nazwy... podoba mi się Ps. Kurcze--- tylko sk?d ja znajdę czas na te wszystkie fora?
Gość miras Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Gratuluję. Poznań okazał się najsilniejszym o?rodkiem skuterowym w Polsce i nie tylko. P.E.S jest już czwartym klubem w ogóle, a maxi drugim. Czy taka konkurencja wzmocni te kluby czy je osłabi? Czas pokaże. Najgorsze co może spotkać poznańskie ?rodowisko skuterowe to zadziałanie prawa Kopernika. B?dĽmy jednak dobrej my?li i życzmy nowemu klubowi samych sukcesów.
Klubowicze Profesor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Profesor - wpisać Cię na listę klubowiczów P.E.S. ?pozdro. ps. dzięki wszystkim za miłe słowa! Bior?c pod uwagę za i przeciw zdecydowanie więcej jest za. Bardzo chętnie znajdę się w tym zacnym gronie. Pozdrówko!!!!!!!!!!
drogowiec Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Najlepszego na skuterowej drodze działalno?ci. Pozdrówka
pawko Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 P.E.S jest już czwartym klubem w ogóle, a maxi drugim. A który klub jest maxi pierwszym??
dacja Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No teraz moge pogratulować <wcze?niej Bolo do mnie zadzwonił i obiecałam, że zobacze Wasz? stronę jak najszybciej> Oficjalnie gratuluje powstania nowego klubu Fantastyczni Ludzie Fantastyczna Strona Fantastycznie !!! Pędze się zaraz u Was zarejestrować na forum - Pozdrawiam Di...
ciachu Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Gratulacje, Gratulacje, jeszcze raz Gratulacje Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze
Sympatycy pawel883 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Powodzenia i do zbaczenia na burgmani. Zone pawel883
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 I ja bardzo się cieszę. Życzę powodzenia. To juz bylo do przewidzenia na zlocie burgmani 2006. Grupa przejmujaca wladze . Tak trzymac. Stronka super.
Mareczek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No no brawo wielkie Gratulacje. Powstanie P.E.S. to ?wietny pomysł. Byłem i się już zarejestrować na forum. Będę co jaki? czas zagl?dał na wasze forum. Do zobaczenia na Zlocie.
pablos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Gratuluję. Poznań okazał się najsilniejszym o?rodkiem skuterowym w Polsce i nie tylko. P.E.S jest już czwartym klubem w ogóle, a maxi drugim. Czy taka konkurencja wzmocni te kluby czy je osłabi? Czas pokaże. Najgorsze co może spotkać poznańskie ?rodowisko skuterowe to zadziałanie prawa Kopernika. B?dĽmy jednak dobrej my?li i życzmy nowemu klubowi samych sukcesów. Miras chyba tych klubów jest nieco więcej..... o jakich my?lałe? ??? Wymień je jak możesz ... bo ja znam conajmniej z 7-em + oddziały burgmani w każdym mie?cie.... to uzbiera się ze dwadzie?cia albo i lepiej. Pozdrawiam
Gość miras Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Gratuluję. Poznań okazał się najsilniejszym o?rodkiem skuterowym w Polsce i nie tylko. P.E.S jest już czwartym klubem w ogóle, a maxi drugim. Czy taka konkurencja wzmocni te kluby czy je osłabi? Czas pokaże. Najgorsze co może spotkać poznańskie ?rodowisko skuterowe to zadziałanie prawa Kopernika. B?dĽmy jednak dobrej my?li i życzmy nowemu klubowi samych sukcesów. Miras chyba tych klubów jest nieco więcej..... o jakich my?lałe? ??? Wymień je jak możesz ... bo ja znam conajmniej z 7-em + oddziały burgmani w każdym mie?cie.... to uzbiera się ze dwadzie?cia albo i lepiej. Pozdrawiam Miałem na my?li kluby skuterowe działaj?ce tylko w Poznaniu. Pozdrawiam
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Gratuluje pomysłu Bedę często zagl?dał Tak trzymać
Rekomendowane odpowiedzi