Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Co? ?miesznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi

Chciałem podzielić się z wami moj? "przyjemna" histori? a mianowicie:

sprowadziłem sobie 2 miesi?ce temu Tmaxa z 2001 roku z przebiegiem 7500 km w stanie naprawdę idealnym z Niemiec, szukałem go długo, czytałem o nim i jest to mój pierwszy maxi skuter itd. W Polsce oczywi?cie po rejestracji i załatwieniu formalno?ci rejestracji dopie?ciłem go czyszcz?c, pucuj?c, nakładaj?c wosk na lakier itd. W zeszł? niedzielę zostawiłem go na podjeĽdzie przed garażem przykrytego pokrowcem na cało?ci. Niedziela godzina 11:00 moja panna wyskakuje i pędzi do swojego Fiata Pandy spiesz?c się ogromnie i mówi?c mi że jest już spóĽniona bo się umówiła z koleżank? w Arkadii (centrum handlowe) na zakupy. Wybiegła z domu ja w tej chwilii jem ?niadanie patrze tv i nagle słyszę huk i cisza ale nic jem dalej nagle moja pszczoła wpada do domu mówi?c Paweł Paweł uderzyłam ci w twój "motor" !zorro i w tym momencie odeszły mi wody płodowe, wybiegłem patrzę leży przewrócony, dalej, podnoszę go no i k..oczywi?cie dwa plastiki połamane (dwie osłony lakierowane od wydechu) (w yamaha powiedzieli mi za nie 530 zł) poza tym r?czka o gazu trochę zrysowana, lusterko i w kilku miejscach na całej długo?ci kilka rys i takich jakby wcięć. Dobrze że był osłonięty tym pokrowcem. Skuter upadł trochę na betonowy podjazd trochę na taki żwirek. Moja panna po prostu cofneła sobie z drogi na podjazd na pełnej piz...ie i wogle nie spojrzała w żadne z lusterek. Nawet się nie najeĽdziłem na nim a tu już lipa, w niedziele mnie krew zalała od stóp do głów...kocham kobiety i lubię z nimi przebywać ale czasem tak bezmy?lnie co? zrobi? że głowa mała trzeba niestety mieć duż? cierpliwo?ć i wyrozumiało?ć do nich ;) .

Teraz będę jeĽdził sobie trochę porysowanym bo zmieniać kilka elementów to zapłacę fortunę B)

pozdrawiam z zarysowanego Tmaxa Sed whist

Gość MICHAŁ CHEMIK
Opublikowano

Stary współczuje szczerze ale tak bywa z kobietami whist

Mam nadzieje że go szybko naprawisz

Pozdrawiam !zorro

• Administrator
Opublikowano

Nie ukrywam, że już w połowie Twojego postu domy?lałem się jaki będzie jego koniec whist

Sam nie wiem co napisać bo osobi?cie w takiej sytuacji dostałbym chyba zawału !zorro

Samochód OK, przeżyłbym ale skuter? ;)

Rozumiem, że musisz bardzo kochać swoj? dziewczynę skoro piszesz tego posta i nie zostałe? aresztowany za morderstwo w afekcie B)

Niestety- osłony tłumików w Yamasze s? bardzo drogie. Na Twoim miejscu pomy?lałbym nad zmian? tłumika na sportowy (przynajmniej masz argument B) )--- oczywi?cie Twoja dziewczyna powinna Ci zrobić prezent na ?więta B)

Życzę wyrozumiało?ci bo domy?lam się co czujesz B)

Opublikowano

współczuje !zorro zapłakał bym sie jak mi by sie co? takiego wydarzyło

hmmm dlatego wła?nie zabrałem 2oo z garażu mojej narzeczonej whist

Opublikowano

Ojojoj !zorro , biedna ona, biedna whist ...

PS. Ale tytul tematu wprowadza w blad ;) ...

Opublikowano

Witam!

A kto stawia swój sprzęcik na ?rodku podjazdu kiedy je ?niadanie?? Miejsce skutera jest w garażu... !zorro .

Poza tym wybacz ale jak chciałe? zeby każdy widział T-maxa to nie trzeba było go przykrywać pokrowcem whist;) , albo zakup czerwony błyszcz?cy pokrowiec B) .

Na szczę?cie my mamy osobny garaż z osobnym podjazdem na 2 kołowce B) .

Pozdrawiam

Opublikowano

No, ... nic, tylko współczuć.

Jednakże skuter chyba nie musi dalej wygl?dać tak samo.

Czyżby ubezpieczenie OC pojazdu ‘sprawcy’ /niezależnie od faktu, kim On(a!) faktycznie jest dla ‘poszkodowanego’/ miało w tej sytuacji nic nie zdziałać?

Pozdrawiam

Opublikowano

Co by tu jeszcze, moze zmień kobietę, albo parkuj jedynie słuszny skuter za grubym murem. Poważnie, współczuję skutera ;) i kobiety whist . Rozumiem, że masz dylemat co zdziałac z jednym i drugim. (no i mam przer?bane u naszej kobiecej czę?ci skuterowej B) !zorro )

Opublikowano

co za problem ..

z OC samochodu mozesz przeciez wszystko naprawić ...

Opublikowano

Nie rozumiem waszych uwag typu: współczuje, zmień kobietę itp. Przecież kolegę ta sytuacja ?miesz jak mówi tytuł w?tku. Masz chłopie trochę dziwne poczucie humoru, ale cieszę się i ?mieje razem z tob? !zorro

Opublikowano

Nie miła rzecz:ale pamiętajmy,ze takie stłuczki sie zdarzaj? !zorro Ważne ze ucierpiał tak a nie inaczej. B)

Opublikowano

Faktycznie chyba by mnie zmierzwiło :/

Ale tak jak radza wzialbym to z OC samochodu...chyba najprosciej...

Opublikowano

Naprawdę szczerze współczuję tym bardziej, że możesz w zasadzie tylko bezsilnie w duchu sobie powyzywać. W tej sytuacji to szkoda, ze to nie nap s?siad. No chyba,że winowajczyni pozna się na Twoim cierpieniu i dołoży starań, żeby T-mx wygl?dał tak jak przed incydentem !tut

Opublikowano

Wielka szkoda. A to podobno kobiety s? lepszymie kierowcami !tut

Opublikowano

Wypada tylko współczuć,nikomu nie życzę takiej "niespodzianki", i to nie tylko z powodu że sprawc? jest twoja dziewczyna.

Według Damskiej czę?ci forum (i nie tylko tej czę?ci !OK ) nic się przecież nie stało :D ,mamy ubezpieczenie,możemy jeĽdzić porysowanym skuti,itp

ale według męskiej czę?ci to już :D !tut !tut :D

I nie ma co się nam dziwić,przecież skutery Kochamy tylko troszeczkę mniej od naszych pięknych żon,dziewczyn itd

I BOLI nas każda ryska na ukochanym w 2 kolejno?ci !tut skuti

Także chyba wybaczysz swojej dziewczynie to tak "małe" potknięcie :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Kobieta za kierownic?!!!!!!!!

już Wiesz co oznacza okre?lenie - kamikadze boski wiatr!!!!!!!!!!!

Pozdrówko

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlatego , trzymam skuter w oddzielnym garażu whist