Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dziękujemy za wspólny obiadek w przemiłym gronie. Może i krótko ale naprawdę fajnie jest wiedzieć, że ktoś ma też takiego hopla by na obiad w dobrym towarzystwie ( o wspólnym hobby) zjechać wiele kilometrów. My co prawda km wiele nie zrobiliśmy - w porównaniu? z innymi ale powrót krętymi drogami przez malownicze krajobrazy też dostarczył nam wiele miłych wrażeń. Podziękowania dla Oćca Drektora? za nagranie spotkania i dla uczestników za klimat. Do zobaczenia ponownie?
Moni82 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ja z Robertem również w domu, fajnie było się spotkać w tak licznym gronie. Basia, Marcin jeszcze raz dzięki za transport ?
Klubowicze ziga Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Podbeskidzie dotarło na bazę. Dzięki wszystkim za fajnie spędzony czas. Specjalne podziękowania dla Roberta 1978 za trasę powrotną. Malownicza , kręta i nie tak nudna jak 1 A pomimo 140 km bokami przez lasy i pola to czas dojazdu taki sam. Na liczniku przybyło 460km. Było zajefajnie.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Sierpnia 2019 15 minut temu, arturo-bb napisał: Na liczniku przybyło 460km Kolego Arturze najwyższy czas zmienić stan przebiegu w stopce ( km lecą jak ćmy do światła?)
Marcin 78 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Chorzów już w domku. Dziękujemy wszystkim za miło spędzone niedzielne popołudnie, wspólny obiadek i ciekawe rozmowy przy kawie ☺️ Mariusz dzięki za zorganizowanie kolejnego już 3-go spotkania regionów ,jak widać frekwencja dopisuje ?? 41 minut temu, Moni82 napisał: Basia, Marcin jeszcze raz dzięki za transport ? Cała przyjemność po naszej stronie ☺️ 20 minut temu, arturo-bb napisał: .... dla Roberta 1978 Oj, a myślałem że Robert jest trochę starszy ?
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dzięki za miłe spotkanie z Moniką dotarliśmy do domu a po drodze coś z cyklu „nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe „- zakończone rutynową kontrolą?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2019 6 minut temu, Marcin 78 napisał: Oj, a myślałem że Robert jest trochę starszy ? Oj Tam , Oj Tam. Miało być 1973 ale i tak wiadomo o kogo chodzi.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dzięki wszystkim za spotkanie ? U mnie pękło 533km , oczywiście warto było jechać, żeby Was zobaczyć .Do następnego!
Yazinz Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ja też dziękuję za spotkanie i za kilka kilometrów wspólnej jazdy. Mi przybyło 700 km,(a miałem nie nawijać więcej na licznik żeby łatwiej sprzedać ?) Dobrego tygodnia Wam życzę i pozdrawiam z Białegostoku.
Klubowicze BUGI Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2019 10 minut temu, Yazinz napisał: Ja też dziękuję za spotkanie i za kilka kilometrów wspólnej jazdy. Mi przybyło 700 km,(a miałem nie nawijać więcej na licznik żeby łatwiej sprzedać ?) Dobrego tygodnia Wam życzę i pozdrawiam z Białegostoku. a miało być 600 hehe ?, powinieneś nieć ksywe moto Gp ?
Conan Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Fajne spotkanie, dobre żarełko, dzięki ?
Yazinz Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 11 minut temu, BUGI napisał: a miało być 600 hehe ?, powinieneś nieć ksywe moto Gp ? 340 w jedną stronę + dodatkowe kilometry w poszukiwaniu stacji paliw, było nerwowo ?
Klubowicze BUGI Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Również dziękuję Wszystkim za fajne spotkanie, dzięki Mariusz za fajną trasę, dziękuję wszystkim za wspólne podróżowanie, Pgizi Wam również dzięki za wspólny powrót.. Ps. Valdi, PIN,Yazinz,Mariusz.. dzięki za obiad przy jednym stole, ale PIN... schabowy Cię pokonał,a Yazinz-a danie przeraziło ? ps.2 Wrzonio żabki kumkają i piwko podpijają ??, Wam również dzięki za spotkanie.
Yazinz Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Bugi, to prawda! Wielkość schabowego i ilość frytek była porażająca, dla mnie, to porcja na cały dzień ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dotarłem do MSD bez przygód i w jednym kawałku, więc dzień zakończony pełnym sukcesem. Dziękuję moim Towarzyszom podróży za wspólnie przebyte kilometry, nie dość, że tam, to jeszcze z powrotem i plażą, w tak zwanym międzyczasie. Dzięki Wszystkim za pogaduchy w trakcie zjazdu regionów, fajnie było, ile kilometrów pękło, nie wiem, nie chce mi się liczyć. Do zobaczenia "następną razą".
Sympatycy PawełJW Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2019 12 godzin temu, Saper napisał: A my, zamiast do domów, trafiliśmy na jakąś plażę. Grupa ze świętokrzyskiego w super składzie. Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Administrator Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jako jeden z ostatnich odjeżdżałem z Majkowa. Na miejscu został jeden z naszych na noc... tak mu się spodobało Wczorajszy dzień należy do tych bardzo udanych. Pogoda idealna, towarzystwo jeszcze lepsze a pasza na bogato Dzięki wszystkim za przybycie i wiele przegadanych tematów. Radość i satysfakcja Fotostory ze spotkania i przystanku "po drodze" ekipy Mazowsze -> Zjazd Regionów Burgmania sierpień 2019
Sympatycy zdun13m Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Dziękuję razem z Edzią i Karolem za spotkanie, fajnie było was zobaczyć i pogadać. Pozdrawiamy wszystkich uczestników.
Klubowicze pgizi Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zjednoczeni w Burgmani, uleputałem ,ku pamięci, króciutką videorelację z naszego spotkania. Oto ona: 2
Rekomendowane odpowiedzi