bodzio61 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Czy ktoś wie gdzie przenieśli żeberka z zajazdem Brzoza?.....
dr.big Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Kilka dni temu jechałem, to jeszcze był...
darecki2059 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wczoraj jechałem i stoi w tym samym miejscu, tylko otoczenie się zmieniło.
bodzio61 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Dostałem informację że nie działa ale dziś pojadę osobiście i sprawdzę w końcu jestem od dziś na urlopie....pozdrawiam Kolegów. B61.
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Też przejeżdżałem obok w ostatni weekend i bar nadal w swoim miejscu. Chociaż dziwnie to wygląda, bo otoczenie faktycznie się zmieniło, w weekend schowany jest za zaparkowanymi pojazdami z budowy.
kantos Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na pewno jego dni są policzone więc wypadałoby się tam spotkać i przekąsić coś dobrego ostatni raz.
Sympatycy Robsson Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Według wypowiedzi właścicieli Brzozy, bar nie zmienia lokalizacji i nadal będzie funkcjonował.
Rekomendowane odpowiedzi