Majkel67 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 I mamy nareszcie Polskiego dystrybutora marki Quadro , i nie trzeba czekać aż ściągną skutery z zagranicy. Maja juz 3 sztuki quadro4 ( dokładnie to Qooder silnik 400 ) oraz 3 sztuki quadro 3 w dodatku już zarejestrowane , oczywiście nie podaje nazwy firmy i lokalizacji ( żeby nie posadzono mnie o reklamę firmy) osoby które sa zainteresowane szybko znajda ( a jak nie, mogę na pv przybliżyć temat ) mnie to osobiście ucieszyło bo będę miał łatwiejszy dostęp do oryginalnych akcesoriów do mojego Q4 1
Damianci Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 A możesz podać jednak namiary na tego polskiego dystrybutora, bo wcale nie tak łatwo mi znaleźć w Internecie ? Na pewno nie będzie to odczytane jako reklama, a raczej przydatna informacja dla forum. Wysłane przy użyciu Tapatalka
stefanekmac Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 Dołaczam się do prośby. Wczoraj znalzłem do Q tylko częsci. A cały tylko na mobile.
Majkel67 Opublikowano 30 Września 2019 Autor Opublikowano 30 Września 2019 https://www.otomoto.pl/oferta/2019-czterokolowiec-quadro-kat-b-400cm3-fv-23-nowy-zarejestrowany-ID6C5Edp.html proszę bardzo według życzenia oczywiście Admin nie poczyta mam nadzieje to za reklamę , bo to na życzenie kolegów i ja z ta firma nie mam nic wspólnego , no może to ze dzięki temu mam możliwość zamawiać akcesoria i części w Polsce co tez już uczyniłem A gdzie znalazłeś ogłoszenie o quadro na części ?
Majkel67 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 Nowość od firmy Quadro Xqooder na rok 2020 to już raczej nie skuter ale motocykl chociaż silnik pozostaje ten sam 400 od modelu qooder Nowość od firmy Quadro Xqooder na rok 2020 to już raczej nie skuter ale motocykl chociaż silnik pozostaje ten sam 400 od modelu qooder
Użytkownicy tommac Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownicy Opublikowano 15 Listopada 2019 Wygląda jak odchudzony quad na cieńszych kołach.
Majkel67 Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Opublikowano 25 Listopada 2019 Nie porównywałbym tego do quada , tu bowiem jak i w naszych quadro wszystkie koła są pochylne nawet do 45 stopni, a szerokość kół nie wykracza poza szerokość kierownicy , wiec miedzy samochodami poruszamy się jak każdym skuterem czy motocyklem, co do wyglądu to wiadomo kwestia gustu ( jak dla mnie rewelacja ) poza tym skuter to może dobrze na zdjęciu wyglądać czy na postoju , najważniejsze jakie ma właściwości jezdne a głownie trakcyjne
Czarnydiabel24 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Witam.gdzie kupic quadro4 w pl?
Geddy Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Dnia 2019-11-15 o 15:14, Majkel67 napisał: Nowość od firmy Quadro Xqooder na rok 2020 to już raczej nie skuter ale motocykl chociaż silnik pozostaje ten sam 400 od modelu qooder "Motocykl" na trzech kołach to tak jak by powiedzieć ,że dziecięca trójkółka to rower ...hahahahahaha 1
Rekomendowane odpowiedzi