Gość smuciu1 Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 witam serdecznie razem z chłopakami z mojego miasta proponujemy zjazd motocyklistów nie tylko maxi-skuterów ale i innych jezeli kto? jest chętny zapraszam Zjazd sie zaczyna o godz 10:00 dnia 15.04.2007 w Jaworzynie |l?skiej Trasa ma ok 150 km Planowane zakończenie ok godz 14:00 Zapraszam wszystkich miło?ników maxi-skuterów i innych na zjazd Zapewniam fajn? zabawę Dodam jeszcze jeżeli kto? nie wie to Jaworzyna |l?ska jest w woj.dolno?l?skim 15 km od |widnicy // 50 km od Wrocławia Pozdrawiam
Gość Katty Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czesc! Postaramy sie przybyc ekipa z Wrocka. Napisz cos wiecej, tzn. jaki bedzie plan tego rajdu (trasa), gdzie bedzie miejsce zbiorki itp. Informacje zamieszcze na naszym forum. A tak w ogole to zapraszam na nasza strone: www.ks.wroclaw.pl Pozdrawiam Katty KS"Wroclaw"
Gość smuciu1 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jeszcze dam dokładn? odpowiedz w wtorek oki.. my?le ze spotkanie odbędzie sie przy Muzeum Kolejnictwa (SKANSEN) w Jaworzynie |l?skiej Trasa będzie biegła tak:) Jaworzyna |l?ska - |widnica - Słotwina-Milikowice-Witków-Stary Jaworów-Nowy Jaworów-Strzegom - Jaroszów - i okoliczne wioski a potem powrót do Jaworzyny |l?skiej Trasa bedzie ok 90 km + okoliczne wioseczki + miasto Jaworzyna |l?ska Jeżeli by? mógła mniejwiecej powiedzieć ilu was bedzie ? Pozdrawiam
pilot Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Pewnie i bym przyjechał ale na ten dzień zaplanowany jest Rajd Gwieżdzisty w Częstochowie więc niestety tam się udaje.
Gość Katty Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jeżeli by? mógł mniejwiecej powiedzieć ilu was bedzie ? Na dzien dzisiejszy ciezko jest okreslic liczbe , bo dopiero dzisiaj ten temat padl na naszym spotkaniu. Mysle ze po swietach bedzie mozna cos konkretnego powiedziec. Ale ile osob od Was planuje przyjechac??? Czy beda tylko motocykle czy tez skutery?? Informuj na biezaca Pozdrawiam
Gość smuciu1 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no powiem tak szukamy wła?nie ludzi na spotkanie w gronie motocyklistów lecz nie wiem ilu nas będzie chciałbym aby wyszło wszystko sprawnie i tak jak chcemy Dodam jeszcze ze będzie ognisko w Jaworzynie |l?skiej na tzw. (Żwirowni) składamy sie po 10 zł Musze jeszcze zamie?cić jaki? afisz aby zaprosić jakie? grono na wyprawę w okolicznych miastach i wsiach naszego terytorium my?lę ze kto? przyjedzie . Wiadomo czym nas więcej tym lepsza zabawa i w ogóle Jeżeli by? mogła zamie?cić ten zjazd jak ci powiem we wtorek gdzie? na forum może będzie więcej chętnych . Ja Osobi?cie chcę aby ten zjazd sie udał jak należy W każdym b?dĽ razie podam ostateczn? odpowiedz w wtorek co i jak aby nie przyjechać na darmo.. Pozdrawiam Piotr
Gość Melon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam, być może uda mi się wyrwać z domu.
Gość smuciu1 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ok już wszystko wiem będziemy musieli zaczekać bo co innego wypaliło zjazd HARLEY u nas w Jaworzynie |l?skiej dnia 27,28,29 Kwietnia wiec musimy odwołać zjazd na 15 Kwietnia będzie trzeba go przełożyć na inny termin póĽniejszy czyli w maju a dokładn? datę podam pod koniec maja pozdrawiam !sciana
Gość Katty Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 uuuu..... to szkoda... !OKK bo juz nawet kilka osob bylo chetnych na wycieczke. W maju to bedzie ciezko, bo jest sporo wyjazdow/zlotow itp. Ale jakby co to daj znac z wyprzedzeniem Pozdr.
Gość smuciu1 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 to znaczy wycieczkę możemy zrobić lecz Będę SAM Jeżeli macie ekipę to fajno by było .. Ja trasę mam i wszystko dali by?my razem rade i też było by luxus Jeżeli chcecie to ja dalej zaprzestaje na 15.04.2007 godz: 11:00 koło MUZEUM KOLEJNICTWA W JAWORZYNIE |LˇSKIEJ !OKK Może mi sie uda załatwić z kilka osób bo dam ogłoszenie na zjazd skuterów wiec może kto? przybędzie ale ja jestem na pewno to sie zapoznamy i w ogóle Jeżeli ta propozycja jest dla was godna to ja już mówię ze ja jestem otwarty
Gość Katty Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czesc! Mysle, ze od nas bedzie kilka osob chetnych wiec mozemy sie spotkac. po swietach ustalimy szczegoly o ktorej godzinie itp. Fajnie byloby sie spotkac i poznac. Moze wtedy bedzie latwiej nam cos wspolnie zorganizowac !NOT pozdr.
Gość smuciu1 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 no oczywi?cie a oto plan taki już na 100% gotowy Zjazd 15.04.2007-Niedziela odbędzie sie na godz 11:00 przy ul.Wolno?ci ( Urz?d Miasta ) na parkingu Godzina 11:30 Wyjazd na trasę Oto Trasa: Jaworzyna |l?ska - Nowy Jaworów - Stary Jaworów - |widnica - Słotwina - Milikowice - Witków - Stary Jaworów - Nowy Jaworów - Strzegom - Jaroszów - Żarów - Piotrowice |widnickie - powrót do Jaworzyny |l?skiej i objazd po mie?cie Oczywi?cie to jest orientacyjna trasa możemy gdzie? sie wybrać podejmuj?c to razem ale trasa liczy ok 100 km Godzina 13:30 Planowany przyjazd do Jaworzyny |l?skiej i tu możemy zorganizować sobie ognisko np: na Żwirowni lub gdzie? w pobliżu JEŻELI MACIE JAKIE| PROPOZYCJE TO PISAĆ ZAPRASZAM WSZYSTKICH Z OKOLIC DO WSPÓLNEGO ZJAZDU I TRASY !zorro Pozdrawiam Piotr
Gość Katty Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Moim zdaniem proponowana przez Ciebie traska jest ok !placz1 Z tego co wiem 4 skutery z Wrocka przyjada. Ale moze uda sie zorganizowac wiecej. Po swietach dam znac. pozdrawiam
Gość smuciu1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 katty i co wiesz co? wiecej na temat kto bedzie
Gość Katty Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zapowiada sie kilka skuterow, bedziemy o 11:00 na parkingu przy Urzedzie Miasta w Jaworzynie. W razie jakis zmian pisz wczesniej do zobaczenia w niedziele
Gość Katty Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ps. odnosnie ogniska to moze lepiej byloby podjechac do jakies fajnej knajpki na "integracyjny posilek" zamiast ogniska???
Rekomendowane odpowiedzi