Gość majon Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Regis masz k...... jakis problem??????????????????????????? Słowa niecenzuralne zostały wykropkowane! MariuszBurgi
Gość Pavson Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Jak ja kocham czytac posty i tematy założone przez Majona! Pozdro Majonku.
Gość majon Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 nie chodzi tu o przyklask ale dziwie sie kolego pavson ze nie jestes memeber choc zanam, i nie tylko ja, Cie lepiej (real )od wielu membersow ktorzy pojawili sie na tym dziwnym forum. Jacys za Odry moze dlatego ze sa plci przeciwnej..... pozdrawiam membersow z wypelnionymi profilami!!!!! majon
Gość denver27 Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 no tak ,jak osoba dajmy na to X chce rzeczowo ustosunkowac sie do problemu to jego posty sa usuwane ,natomiast gdy osoba Y robi siare to jest wszystko ok. i co Artix mi teraz powiesz ze niby wszyscy na forum sa rowni tak?
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Regis masz k***a jakis problem??????????????????????????? Aleeeeeee o co chodzi??Człowiek na moment się położył spać i teraz masz babo placek,znowu ciekawy temat
Gość majon Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 no tak ,jak osoba dajmy na to X chce rzeczowo ustosunkowac sie do problemu to jego posty sa usuwane ,natomiast gdy osoba Y robi siare to jest wszystko ok.i co Artix mi teraz powiesz ze niby wszyscy na forum sa rowni tak? denver po co otwierasz pysk???????????????temat Ciebie nie dotyczy wiec siedz w budzie i nie szczekaj!!! to mi zamknieto mozliwosc wypowiedzi!!!!Frajerowi napisalem posta w formie zartu a gosc mnie zaatakowal i mu nie odpuszcze....
dr.big Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Prosze pisac takie rzeczy, jesli juz wogole, to na priva . Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi