Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jak zmienić avatar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstawiłem tego nieszczęsnego muchomora jako mój avatar podczas rejestrowania sie na forum - nie miałem jeszcze wówczas skutera. Obecnie zrobiłem zdjęcie skutera w wymaganych parametrach dla avataru lecz nie mogę go zmienić - moge jedynie usun?ć muchomora, a kiedy ustawiam scieżkę dostepow? do zdjęcia, które chciałbym wstawić nie jest przyjmowane - znowu pojawia sie muchomor. :)

Pozdrawiam forumowiczów.

Opublikowano

Wyrzuc avatar, zrob aktualizacje, zarzuc nowy i zrob aktualizacje, powinno dzialac.

PS. Ja widze srebrnego Silvera...

Problemem u Ciebie moze byc ustawienie firewall, niektore avatary wyswietla, a niektorych nie... Ja mam to samo, dopiero jak na chwile zmniejsze poziom, wyswietlaja sie brakujace avatary.

Ups, no wlasnie :)

Opublikowano
Wstawiłem tego nieszczęsnego muchomora jako mój avatar podczas rejestrowania sie na forum - nie miałem jeszcze wówczas skutera. Obecnie zrobiłem zdjęcie skutera w wymaganych parametrach dla avataru lecz nie mogę go zmienić - moge jedynie usun?ć muchomora, a kiedy ustawiam scieżkę dostepow? do zdjęcia, które chciałbym wstawić nie jest przyjmowane - znowu pojawia sie muchomor. !OKK

Pozdrawiam forumowiczów.

Usuń ciasteczka i pamięć podręczn?, a zobaczysz, że już dawno poprawnie zmieniłe? avatar. :)

Opublikowano

Dzieki Slavegus zrobiłem jak pisałe? i pomogło.