Skocz do zawartości
Forum Burgmania

To ja, Dadzia, chwalę się!

Dadzia POLICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was! Tych znanych mi i Tych których teraz na pewno już poznam. Stało się! Jest. Stoi wła?nie w kieleckiej myjni celem dokładnego usunięcia pozimowego kurzu. I nic już nie przyćmi urody Tego Cuda! Atlantic 500, cokolwiek to znaczy w przypadku skutera, jest Mój! !OKK Całkiem i wył?cznie! Deklaruję zatem że moja obecno?ć na zlotach będzie mam nadzieję częsta i wymigiwać się już zapewne nie będę bo i powodu brak. "Powód do bywania"(czyt. Apka) mam nadzieję że będzie mi bezawaryjnie towarzyszył w wielu ciekawych trasach na których to spotkam wielu fajnych ludzi (jak dotychczas).Do zobaczenia zatem i nie truję już więcej bo mi palice marzn?!

Pozdrawiam Was z wieczornej Kielczy!

Dadzia

!tut Chciałam bardzo podziękować Majonowi za zorganizowanie i koordynację transportu do Kielc oraz Wielkie Dzięki dla RobBa który zgodził się <_< bez mrugnięcia pojechać swoim autem(przystosowanym już to takich"przesiedleń") i po?więcił swój cały wolny dzień na tę akcję. I musiał znosić przez kilkaset kilometrów towarzystwo Majona! To się ceni! whist

Gość MICHAŁ CHEMIK
Opublikowano

Gratuluje zakupu i do zobaczenia gdzie?,kiedy? !tut

pozdrawiam

Michał !OKK

Opublikowano

To niech to cudo służy szczę?liwie i awarie go nie spotykaj? !OKK

Gość deleted1
Opublikowano

!OKK !tut whist:D:D<_<

oj tatu? faktycznie nie wzięlam pod uwagę pracy w ekstramalnie trudnych warunkach :D:D:D

Opublikowano

Noooo Dadzia !OKK Wrezcie JEST!!

Do zobaczyska więc. Niehaj Ci dzielnie służy.

Pozdrówka

Opublikowano

Gratuluje bardzo i ciesze sie, że znowu sie zobaczymy ...

Gość elwood_blues
Opublikowano

Atlantic 500 to piękny skuter - Gratulacje.

Pamiętaj, że aby Ci wiernie służył należy Go oblać - dosłownie i w przeno?ni.!OKK

Przynajmniej ja tak robię przy każdym nowo zakupionym sprzęcie - kropelkę na silnik a potem w gardełko.!tut

I jeszcze nigdy nie stan?łem na drodze. <_<

Czego i Tobie życzę.

Opublikowano

Ten skuter zawsze bardzo mi się podobał...napewno bedziesz z niego bardzo zadowolona !OKK jest prze?liczny! ah i silniczek....

życze udanych wypadów i jak najwiecej nabitych kilometrów.

Pozatym bardzo fajnie jest przeczytać taki post . Coraz wiecej płci przeciwnej na maxi ! to mi się podoba !tut

Pozdrawiam

Opublikowano

Gratki!

Niech dlugo i dzielnie sluzy !OKK

Pozdroo

Kacza

Opublikowano

!tut i !OKK

Opublikowano

Gratuluję 'pupiastego"skutera!!! !OKK

Opublikowano

Dadzia!! fajowo cieszyc sie,ze masz dwa kolka !tut wobec tego niech sie kręc? jak najdłuzej!! !OKK pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

!OKK DADZIUNIU....

Nawet nie wiesz jak się cieszę... Normalnie SZOK, że tak szybko zrealizowała? swoje marzenie... je?li chodzi o skuter, to wogóle się nie zdziwiłem, gdyż wiedziałem, że jak co? kupisz, to będzie to Atlanta o której opowiadała? zawsze w sanych superlatywach...

Dużo pięknych trasek widokowych życzę, najlepiej w towarzystwie 'pozytywnie-zakręconych).

Mam nadzieję, do SZYBKIEGO zobaczenia(muszę nowe sprzęgło sprawdzić, a traska 120km wydaje się być dobr?, więc to kwestia tygodni, kiedy Mnie zobaczysz <_< ).

Pozdrówki z Serducha...Kubełek !tut

P.S. FOTY!!!FOTY!!!FOTY!!!

Opublikowano

Cze?ć "to ja Dadzia".

Jestem pogr?żony w smutku :D , że temu "zwierzakowi" :D udało się Ciebie zwie?ć whist i namówił Cię na włoszczyznę... !OKK

OCZYWI|CIE... ŻARTOWAŁEM :D

Ja też się cieszę :D , że Ty się cieszysz :D i mam nadzieję, że Twój egzemplarz będzie mniej wadliwy od... przecież wszyscy wiedz? od czyjego... :D

Dadzia POLICE Post: 28-03-2007, 18:37 

Wielkie Dzięki dla RobBa który zgodził się  bez mrugnięcia pojechać swoim autem(przystosowanym już to takich"przesiedleń") i po?więcił swój cały wolny dzień na tę akcję. I musiał znosić przez kilkaset kilometrów towarzystwo Majona! To się ceni!

No cóż... widzę, że RobB miał ekstremalne przeżycia... :lol: cały dzień z Majonem !tut ???? - a to tak się da :D ???? Wyrazy współczucia... :D

Opublikowano

gratulacje !OKK

• Administrator
Opublikowano

Wielkie gratulacje ciesze sie razem z toba :lol: !OKK i oby wloch byl bardziej niezawodny od japonczyka czytaj Honda !tut

Gość MirekBurgman
Opublikowano

No Dadzia!! Wielkie gratulacje i pozdrowienia z Gdańska!!

Opublikowano

Nooooooo sprzet pierwsza klasa !tut

Do milego i szybkiego zobaczenia !OKK

Opublikowano

...tu niewielu lubi PRAWDZIWE skutery !OKK

...bo prawdziwe to TYLKO włoskie !tut

...reszta to PRAWIE skutery :lol:

pozdr...

ortos

ps.

dzięki Wam mam Skarabeusza whist

Opublikowano
...tu niewielu lubi PRAWDZIWE skutery :D

...bo prawdziwe to TYLKO włoskie :D

...reszta to PRAWIE skutery :lol:

pozdr...

ortos

ps.

dzięki Wam mam Skarabeusza :D

A malo brakowalo i Dadzia by nim jezdzila !OKK

Ale sie jej podlizujecie !tut ona jezdzi i straszy kierowcow swoja kamizela, szpanerka jedna i przez nia mi sie spalila zarowka pierwsza awaria!!!!!!!!!!

Dragon masz w m... whist

majon

• Sympatycy
Opublikowano

!tut GRATULECJE :lol: pięknej maszynki !OKK

niech się bezawaryjnie i dzielnie spisuje w trasie

Opublikowano

:D Chciałam bardzo podziękować Majonowi za zorganizowanie i koordynację transportu do Kielc oraz Wielkie Dzięki dla RobBa który zgodził się :D bez mrugnięcia pojechać swoim autem(przystosowanym już to takich"przesiedleń") i po?więcił swój cały wolny dzień na tę akcję. I musiał znosić przez kilkaset kilometrów towarzystwo Majona! To się ceni! :D

Wszystkiego najlepszego, dzięki, że podkre?liła? co ja musiałem wtedy wycierpieć :D:D:D och ten pasażer :D:D !scooter

Pozdrowionka

RobB. :D

Opublikowano

POzdrawiam serdecznie,

sprzętu gratuluje i wielu radosnych chwil

na nim życzę !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Piękna maszyna, pasujecie do siebie doskonale.

Gratulacje !scooter

pzdr

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

super

:D