Vito Opublikowano 14 Lipca 2019 Opublikowano 14 Lipca 2019 Większość z Was drogie koleżanki i koledzy wracała dziś z SBF... Z racji, iż moja Suzi szykuje się na serwis (przekroczyła "50") postanowiłem zrobić małe kółko wokół Wawy. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Na starcie już spotkałem "kolegę"...Co prawda inny kaliber...ale jednak... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2019 @VitoNo i coś z tego wynikło, czy tak tylko informacyjnie?
Vito Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Opublikowano 14 Lipca 2019 Gdzie by tu zajrzeć??? Skoro Wy byliście na SBF te postanowiłem odwiedzić miejsce, którego do tej pory jakoś nie miałem okazji...a na pewno na ... Ruszyłem więc w kierunku.... Na miejscu... Muszę tu zawitać następnym razem z moimi dziewczynami...
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2019 Vito, fajnie, że miło polatałeś w niedzielę, ale mamy na forum odpowiedni wątek w dziale Mazowsze i to tam piszemy o weekendowych szaleństwach na skuterach ?.
Vito Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Opublikowano 14 Lipca 2019 Oczywiście nie obyło się bez zakupu muzycznych "chopinowskich" pamiątek....ale stoją już w zmywarce Dzięki Piootr za info ? Ostatnie ujęcia i dalej w drogę... Kierunek: twierdza Modlin Na bramie...."nie zapamiętałem niestety nazwy"....jest motopub... Możnaby się wybrać kiedyś Burgmanią na pifko, oczywiście "0.0%" Czas wracać.... No i 20 km przed Wawą...moja Suzi.... padła... A dokładnie, napęd... Telefon do przyjaciela, demontaż szyby i wtargana na auto.... wróciła już do domu....na pace.... Jutro czas się nią zająć.... Taka dziś przygoda na koniec dnia..... 1
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2019 A były ostrzeżenia, że B650 i magiczne 50tys, to już nie przelewki. Temat pasuje do wątku wycieczkowo-technicznego ? 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Lipca 2019 Administrator Opublikowano 15 Lipca 2019 Dokładnie. Było mówione. Takich unieruchomionych w trasie AN 650 przewinęło się przez nasze forum multum. Dlatego w zasadzie zaraz po zakupie każdy egzemplarz z przebiegiem 40 tkm + (nie mylić z określeniem "stan licznika") należy oddać na porządną rewitalizację CVT (łączny koszt 3- 4 tPLN poza ASO) a po kolejnych 40 - 50 tkm zrobić dokładnie to samo... nie słuchając stanowiska Suzuki, które nadal stoi na straży twierdzenia, że pas CVT w tym modelu nie podlega wymianie ☝️ A sama wycieczka ? 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 17 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2019 Dnia 14.07.2019 o 22:31, Vito napisał: Oczywiście nie obyło się bez zakupu muzycznych "chopinowskich" pamiątek....ale stoją już w zmywarce Dzięki Piootr za info ? Ostatnie ujęcia i dalej w drogę... Kierunek: twierdza Modlin Na bramie...."nie zapamiętałem niestety nazwy"....jest motopub... Możnaby się wybrać kiedyś Burgmanią na pifko, oczywiście "0.0%" Czas wracać.... No i 20 km przed Wawą...moja Suzi.... padła... A dokładnie, napęd... Telefon do przyjaciela, demontaż szyby i wtargana na auto.... wróciła już do domu....na pace.... Jutro czas się nią zająć.... Taka dziś przygoda na koniec dnia..... Upsss.. czyli trzeba robić wcześniej na 45tysi..współczuję i 3mam kciuki aby dobrze wyszło..
Vito Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 DziękiZa kilka dni się okażePozdrawiam i do zobaczyska (mam nadzieję) na spocieVitoWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Vito Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zrobiona i (mam nadzieję), że gotowa na kolejne 50k kmWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi