Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak sobie czytam i oczom nie wierze. Dwoch doroslych facetow z jednego miasta obrzuca sie blotem jak nastolatki. Publikowanie czyjegos PM uwazam za naganne.

zgadzam się w zupełno?ci - koprespondencja PM jest swoist? umow? traktuj?c? o dyskrecji (dwie strony i koniec) - złamanie tej umowy swiadczy o jednym z respondentów tak a nie inaczej.

Osoby wydawać by sie mogło na poziomie sprowadzaj? dyskuje do tzw. poziomu magla - co? tu nie tak!

proponuiję najpierw pomy?leć potem pisać - obrazić kogo? łatwo - potem trudniej z tego wybrn?ć.

Pozdrówko

Wytlumacz prosze kto tu kogo obrazil????

pozdr

majon

• Klubowicze
Opublikowano
Tak sobie czytam i oczom nie wierze. Dwoch doroslych facetow z jednego miasta obrzuca sie blotem jak nastolatki. Publikowanie czyjegos PM uwazam za naganne.

zgadzam się w zupełno?ci - koprespondencja PM jest swoist? umow? traktuj?c? o dyskrecji (dwie strony i koniec) - złamanie tej umowy swiadczy o jednym z respondentów tak a nie inaczej.

Osoby wydawać by sie mogło na poziomie sprowadzaj? dyskuje do tzw. poziomu magla - co? tu nie tak!

proponuiję najpierw pomy?leć potem pisać - obrazić kogo? łatwo - potem trudniej z tego wybrn?ć.

Pozdrówko

Wytlumacz prosze kto tu kogo obrazil????

pozdr

majon

na szczę?cie na razie nikt, ale dyskusja mogła przybrac ostrzejsz? formę (adrenalina u kolegi tomka) i ja tak sobie ku przestrodze!!!!!!

Pozdrówko

Opublikowano

1/to nie ja zwracałem uwagę tylko mnie zwracano uwagę że pisze małymi literami

2/zakład pracy chronionej-piekarnia pod telegrafem, o tej firmie pisałem

3/nie zauważyłemabym się pochwalił jak?kolwiek znajomo?ci? nawet w samoobronie

4/od czasu mojego wej?cia na to forum nic koledzy z kielc nie zrobili?cie dla tej społeczno?ci oprócz najpierw chwalenia a potem ganienia serwisu yamahy

1/to nie ja zwracałem uwagę tylko mnie zwracano uwagę że pisze małymi literami

Tomaszu a Twoja wypowiedz z tego watku?????

2/zakład pracy chronionej-piekarnia pod telegrafem, o tej firmie pisałem

pozwolisz ze pozostawie to bez komentarza

3/nie zauważyłemabym się pochwalił jak?kolwiek znajomo?ci? nawet w samoobronie

a wzmianka o znajomosciach w pewnym serwisie z uzyciem mocnego nazwiska?Jakby nie mozna bylo uzyc nazwy zespolu??

4/od czasu mojego wej?cia na to forum nic koledzy z kielc nie zrobili?cie dla tej społeczno?ci oprócz najpierw chwalenia a potem ganienia serwisu yamahy

Juz zdaje Ci raport

Od dluzszego czasu trwaja dosc intensywne przygotowania(gromadzenie odpowiednich dokumentow pism itp) do SRM 2007

Trwaja intensywne rozmowy ze sponsorami i instytucjami.

Jest juz opracowana trasa rajdu (szkoda ze z nami jej nie objechales dlaczego?)

Dzieki nam przybylo dwoch nowych uzytkownikow maxi.

Pomoglismy im wybrac odpowiednie maxi sqtery i przetransportowac je do Kielc prawda RoBbocie? !pomidor

W kazdej wolnej chwili gdy tylko pogoda pozwala spotykamy sie i wspolnie jezdzimy.

Jest pomysl na spotkania u Banata bardzo dziekujemy Janusz za taka mozliwosc :D

Malo sie dzieje jak na ten nasz wygwizdow i liczbe maxi uzytkownikow.Moze masz jakies pomysly?Tylko cos sensownego bo nie interesuje nas jezdzenie do okola komina. :lol:

Zal tylko ze jakos Ciebie nie mozemy spotkac dlaczego?

serdecznosci

majon

Opublikowano

wItam :lol:

Chlopaki odsloncie firanke otworzcie okna i przewietrzcie sie.Ewentualnie wyjdzcie na dwor zrobcie Sobie "podroze gustlika dookola trawnika" i jak juz ochloniecie wroccie.

Brudy tego typu mozna prac na wlasnych podworkach bez rzucania na widok publiczny.

To ze jest forum nie znaczy ze od razu mamy pisac i nabijac posty.Wszak za iloscia nie idzie jakosc.JEsli ktos twierdzi inaczej hmmmm to coz...Moze codzien zaczne pisac o jakis dyrdymalach np:

Ze dzis idac ulica zobaczylem na plakacie skuter na skutek zapatrzenia potknolem sie zlamalem paznokiec i mnie teraz boli.Czy wy tez tak macie ?

badz tez ost na ulicy widzialem skuter to od was ?

czy jak skuter stoji w miejscu a ziemia sie kreci to licznika nabija kilometry ?

A jak juz silnik chodzi i skuter nie jedzie to sila hamujaca jest wieksza aniezeli moja chec jazdy ?

Albo czy po jezdzie skuterem lepiej wychodzi 40% woda czy 8% zupa chmielowa ?

W koncu jest forum trzeba posty klepac a czlowiek ma tyyyyyyyle do powiedzenia tylko czy aby napewno inni beda chcieli o tych problemach poczytac ?? Posluchac iwypowiadac sie ? A moze oni jednak z jakis wzgledow uznaja mnie za hmmm ambitnego inaczej i zaczna sie modlic o cos takiego jak killfile ??Jak sadzisz ?

Ja przyznaje bez bicia ze przegladajac forum jak widze niektore kwaitki to od razu omijam wypowiedzi uznajac ze wnosza one tak wiele do mojego sensu egzystencji jak mucha siedzaca na kakce gdzies daleko w etiopi w 1999r.

Tak wiec jesli chcesz klep wiecej postow spoko skoro jestes taki wygadany i elokwentny badz tez chcesz sie z tym swiatem dzielic przemysleniami.W razie czego moze pewnego dnia bedziesz omijany :D

Co do zas netykiety i wogole drodzy koledzy to cytowanie wypowiedzi badz maili ktore otrzymalo sie na priv bez zgody drugiej strony jest jakby to powiedzec jednoznaczne.Warto takiej osobie powierzac tajemnice sekrety i wszystko inne z nastawieniem ze mamy do czynienia z papla i zaraz pol miasta juz bedzie wiedziec kto z kim i za ile ze nie wspomne kiedy.Spoko szanowny Panie dla mnie jest to taki poziom niestety.

Jest jeszcze kwestia cytowania postow drodzy koledzy dawno dawno temu ludzie mieli modemy i jesli musieli ciagnac 15 postow w tym co drugi zawieral pelna tresc poprzedniego wszak obcinanie cytatow jest jak widac dosc trudne to zaczeli przy placeniu rachunkow rzucac skromnym mieskiem :) na szczescie dzis sa stale lacze i jest lzej ale to tez jakby nie patrzec netykieta wiec cytujac starajcie sie skracac tekst do najwazniejszych slow badz tez od slowa do slowa.Czytelniej i prosciej.

A tak na koniec idzcie na piwo i albo podacie sobie graby albo coz... tez uzyjecie rak co prawda ale moze po jakies bardziej emocjonalnej dyspucie odpuscicie temat.Albowiem nie jedna przyjazn rodzi sie w bolu !pomidor

Szacuneczek

Dziwak (Óć) maruda zrzeda

Opublikowano

Proponuje :lol: i po sprawie :D

Opublikowano
Proponuje :) i po sprawie :)

Nie chcę dolewać oliwy do ognia ale s?dzę, że piwo to chyba nie załatwi sprawy z osob? która :lol: :

1. Ujawnia prywatne tre?ci... :(

2. "Straszy" paragrafami... :(

3. Próbuje nauczać i pouczać... :P

4. Nie przyjmuje do siebie żadnej krytyki... ;)

5. Zgrywa elokwentnego i ?więtego... :D

6. Ma nas (prawie?) wszyskich w eipud... :(

Jeżeli czego? nie dopisałem to przepraszam, jeżeli natomiast napisałem za dużo to tak miało być...

Tomkumajesty - gdyby? chciał gdziekolwiek wykorzystać to co napisałem ;) to starałem się być obiektywny :) i pisać tylko o tym co można udowodnić... :) Jeste? chyba pierwsz? osob? na forum :( która w tak krótkim czasie zniechęciła do siebie tylu ludzi... :( Gratuluję... :(

Opublikowano

Kochani mysle ze nie ma sensu dalej ciagnac tego watku kazdy ma swoja racje i swoj punkt widzenia.

Tomek a moze jutro spotkasz sie z nami i posmigamy wspolnie????O ile pogoda nam na to pozwoli bo narazie pi...i jakw kieleckim

pozdr

majon

Opublikowano

Majon.

Masz rację... :) nie ma sensu... :) ale ja muszę... :)

Wła?nie "trafiłem" na jedn? z wypowiedzi tomekmajesty... :)

tomekmajesty Post: 14-03-2007, 11:56

...Przy okazji, bo akurat prawa uczę moich studencików:...

i pewnie st?d takie "sypanie" paragrafami...

a tutaj link...

http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...indpost&p=44903

Chciałbym jednocze?nie (publicznie) wycofać się ze wszystkich złych rzeczy jakie mówiłem o dziale zamkniętym... :D myliłem się... :) BARDZO... :) On jest potrzebny... :)

szorstki Post: 23-03-2007, 23:41 

Dziwna ta zima była...

Oj dziwna bo i zimy nie było... :) i to wszystko pewnie przez to... :)

Opublikowano

paragrafami sypałem z

regulaminu forum

Opublikowano
paragrafami sypałem z

regulaminu forum

Regulamin to MY :D

Opublikowano
paragrafami sypałem z

regulaminu forum

No moze nie paragrafami, ale chyba jednym (z dziesieciu) o numerze 7 :D ?

Teoretycznie nie powinienem sie w takim razie wypowiadac o stacjach benzynowych (sieciach), bo przeciez siec X moze byc gorsza od sieci Y. A ja to twierdze dosyc jasno :) . Podobnie nie moglbym porownac zadnego skutera, bo w moim mniemaniu skuter Y bedzie gorszy od skutera X. Same "pomowienia" :) . W takim ukladzie najlepiej zredukowac cale forum do dzialu "serdecznosci" i glupich uwag w dziale "technicznym" :) .

PS. Na Twoim miejscu zajalbym sie bardziej punktem nr. 8 :) , no i czescia punktu 7 z naciskiem na "notorycznie" :) .

Opublikowano

Uwaga Uwaga

gorace widomosci przed chwila zakonczylo sie spotkanie przy okraglym stole scyzoryki nie byly wyciagane skonczylo sie na kupie smiechu i jak to powiedzial Banat ;Tomekmajesty zostal przyklepany ;) (nie oklepany)okazalo sie ze sympatyczny gosc i gadula ;)

Mariusz, Banat i Tomek rozlicza sie przy najblizszej okazji z podkladek i naszywek ;)

Kymco ogladniete, ladne bardzo ladne ;)

Witamy w klubie Tomku

Temat unajemy za nie byly i zamkniety wiec niech ktorys wmorderator ruszy tylek i go zamknie ;);)

pozdrawiamy ze slonecznej kielczy w ktorej przybywa maxi szalencow

majon

Opublikowano
Uwaga Uwaga

gorace widomosci przed chwila zakonczylo sie spotkanie przy okraglym stole scyzoryki nie byly wyciagane skonczylo sie na kupie smiechu i jak to powiedzial Banat ;Tomekmajesty zostal przyklepany :) (nie oklepany)okazalo sie ze sympatyczny gosc i gadula B)

Mariusz, Banat i Tomek rozlicza sie przy najblizszej okazji z podkladek i naszywek :o

Kymco ogladniete, ladne bardzo ladne :P

Witamy w klubie Tomku

Temat unajemy za nie byly i zamkniety wiec niech ktorys wmorderator ruszy tylek i go zamknie :):P

majon

A nie mówiłem, wilk to tylko w opowie?ciach taki groĽny :o

Ciebie :P:P gdybym tylko z postów znał to pewnie omijałbym z daleka :P

Szkoda, że nie było Cię w niedzielę Tomku ;) To i ja bym poznał w realu, a tak to pewnie Majon zepsuł mi opinię :P

No ale i ten weekend zapowiadaj? słoneczny to może replay pod migiem za Żarnowem lub "U Guliana" ?! :P

Pozdrawiam

RobB. :o

Opublikowano
Uwaga Uwaga

gorace widomosci przed chwila zakonczylo sie spotkanie przy okraglym stole scyzoryki nie byly wyciagane skonczylo sie na kupie smiechu i jak to powiedzial Banat ;Tomekmajesty zostal przyklepany ;) (nie oklepany)okazalo sie ze sympatyczny gosc i gadula :)

Mariusz, Banat i Tomek rozlicza sie przy najblizszej okazji z podkladek i naszywek B)

Kymco ogladniete, ladne bardzo ladne ;)

Witamy w klubie Tomku

Temat unajemy za nie byly i zamkniety wiec niech ktorys wmorderator ruszy tylek i go zamknie :):P

majon

Zaczynam się bać... :D jaki Ty się opiniotwórczy zrobiłe?... :):););)

Dobrze, że to co się Ľle zaczęło dobrze się "kończy"... ;)

Opublikowano
No ale i ten weekend zapowiadaj? słoneczny to może replay pod migiem za Żarnowem lub "U Guliana" ?! :D

Jestem ZA. Zwłaszcza, że w ostatni łykend "bawiłem" wew Toruniu i nie mogłem być na raz w 2 miejscówkach....

Pozdrówka

Gość deleted1
Opublikowano

ooooj taaaak!! :D Zamawiam tiramisu z dostaw? pod miga w Żarnowcu <_< !V whist