tomekmajesty Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 oto zarzut jaki otrzymałem od kolegi majona Kolego szanowny mam pytanie czy naprawde musisz produkowac tele postow????To jest az nie smaczne. co inni o tym s?dz?, bo my?lałem zawsze, że każde forum jest własnie do produkowania postów
Gość majon Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Sadze ze musisz sie troche dowartosciowac piszac posty nie wiem chcesz byc member?To nie tedy droga
tomekmajesty Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 Sadze ze musisz sie troche dowartosciowac piszac posty nie wiem chcesz byc member?To nie tedy droga szczerze-wisi mi czy jestem member, czy w?chacz, czy kto tam, wiesz mam swoj? warto?ć i nie produkuję jej na forum, lecz w zyciu zawodowym (max) w rodzinnym (max) kasiora ( mogłoby być więcej), natomiast jestem gaduła i lubię wyrazić swoje zdanie na każdy temat, no cóż 40 godów i pewna pozycja (nie w samoobronie) już mnie skrzywiło ale staram się niokogo nie obrażać, być cierpliwym jak niektórzy wygaduj? głupoty, nie r?bać w nich, po prostu nie muszę dochodzić swoich racji bo jak je mam to mam dla siebie, natomiast lubię dyskusję na różnych poziomach i na różne tematy i chyba po to jest forum Sadze ze musisz sie troche dowartosciowac piszac posty nie wiem chcesz byc member?To nie tedy droga a i jeszcze jedno: nie s?dĽcie aby?cie nie byli s?dzeni prosiłem wiele razy o używanie funkcji "edytuj" zreszt? nie tylko ja, posty ł?cze jeszcze raz. Artix
banat Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 mowisz co wiesz czy wiesz co mowisz kolego Tomku niech ilosc przejdzie w jakosc. BANAT
Gość SzCzApA™ Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 zgadza się forum jest do tego aby na nim pisać posty ale nie tak? ilo?ć bezsęsownych postów w tak szybkim tępie to wygl?da tak jakby? pisał dla samego pisania to staje się powoli irytuj?ce nie tylko dla mnie czy majona a bardzo niesmaczne jest z twojej strony publikowanie prywatnych wiadomo?ci jak sama nazwa mówi s? to wiadomo?ci prywatne nie liczy się ilo?ć tylko jako?ć
Gość Dragon Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 oto zarzut jaki otrzymałem od kolegi majona E tam... On nie ma kolegów... Grupa: Użytkownicy Postów: 149 Nr użytkownika: 1011 Doł?czył: 12-02-2007 Sk?d : Kielce Skuter: Kymco Exciting 500 silver extreme Może Majonowi chodzi wła?nie o to co zamie?ciłem w ramce i zaznaczyłem kolorem "red"... S?dzę, że zupełnie inaczej będziesz traktowany jak "pokażesz" się w końcu w realu...(nie chodzi mi o market, bo tam już wiemy się nie ujawniasz ) przyjedziesz na jaki? zlot... teraz jeste? w 100% "wirtualny" a mało tego, widz?c Majona w markecie nie chciałe? (nie miałe? odwagi???? ) się ujawnić... że Ty to wła?nie Ty... tak pisałe? w jednym ze swoich postów... W klawiurkę wszyscy mog? si??ć i klepać, na wszystkie posty można było by co? napisać tylko po co???? Pojawiłe? się półtora miesi?ca temu i odkryłe?, że w Kielcach nic się nie dzieje... oczywi?cie maxiskuterowego... tym czasem niejaki obywatel Piszczyk (czytaj Majon) i niejaki kolega Banata, że nie wspomnę tu o Szczapkach (do pieca) udzielaj? się CZYNNIE w życiu klubu do którego Ty też należysz... Zachęcam do lektury na forum o |RM... Zastanów się, czy to jest fair... czy nie dałe? sam podstaw Majonowi do napisania, że produkujesz posty... Według mnie (niestety) Majon ma rację... Wiem, że ostatnio sam broniłem "ataku" na Ciebie ale w tym przypadku NIE MASZ RACJI... WyjdĽ z krzaczorów, poznaj nas, daj się poznać... powinno być lepiej... Swoj? drog?, tak przy okazji, powiedziałem już WSZYSTKIM swoim znajomym, że jak będ? co? mieli kupić od niejakiego "tomekmajesty" to niech ich ręka Boska broni... Wiesz dlaczego???? S?dzę, że wiesz... Był taki moment, że zastanawiałem się na tym czy nie "wykupić" sobie u Ciebie lekcji "zarabiania pieniędzy"... Do zobaczenia w realu... na zlocie... Aha... to, że ujawniłe? tre?ć PM-a nie ?wiadczy o Tobie najlepiej... mam nadzieję, że nie spodziewałe? się, że napiszę co? innego !! tomekmajesty napisano 23-03-2007, 15:00 szczerze-wisi mi czy jestem member, czy w?chacz, czy kto tam Mam nadzieję, żę "VIP-y" będ? o tym pamiętać... Takim zachowaniem to Ty tu nie "nawojujesz"...
Gość majon Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Powiem wiecej to Ty kolego zachowujesz sie na forum jakos dziwnie zwracajac uwage uzytkownikom czy maja pisac duzymi czy MALYMI literami, piszac o zakladach pracy chroninej tak naprawde zostalo to przemilczane na forum.To czy ktos ma taki zaklad czy nie mysle ze to jego prywatna sprawa i nie jest to informacja zwiazana ze skuterami Liczy sie czlowiek i to co robi dla danej spolecznosci a Janusz mysle ze zrobil i zrobi jeszcze sporo bo jest pasjonatem. I jest wielu takich ludzi a nas wszystkich nie interesuje co kto robi na codzien i czym sie zajmuje zawodowo.Chwalenie sie takimi czy innymi znajomosciami tez mi sie wydaje jest nie na miejscu troche to takie dziecinne i przypomina mi taki jeden portal z pod znaku ..niech Ci Artix dopowie wkoncu moderator skromnym trzeba byc!!!! majon
Gość Dragon Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 majon napisano 23-03-2007, 15:23 skromnym trzeba byc!!!! Halo... co? Cię boli ????
RobB. Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 A to wszystko przez to, że tam u Was ci?gle wieje Wy kłótliwe Szkieletczory A niech se pisze w końcu limitu nie wyczerpie, nie jeden Tomek to robi, samego mnie korci czytaj?c jaki? post choćby emotionka rzucić, alem za leniwy . Natomiast Obie strony wykazały się tolerancj? na poziomie piaskownicy jeden nie chce cztać postów Tomka, a drugi się skarży .......doro?li(?!) ludzie, a idĽta Wy na piwo Może i by mnie kto zapytał czy chcę czytać ci?gle jakie? pyskówki. Nie podoba się to nie komentuj tylko przewiń stronę i już. A tolerancja polega na tym, że należy wysłuchać zdania każdego bo ma do tego prawo, podobnie jak druga strona ma prawo się z tym nie zgodzić Dragonie, przepraszam, ale na forum to ja nie szukam uwag na temat sukcesów lub wpadek zawodowych czy handlowych. A i owszem cenne one s? ale tylko na temat serwisu, zakupu czy sprzedaży SKUTERÓW - PROSZĘ !!!!! Pozdrawiam WAS wszystkich RobB. I CISZA MI TAM
Gość majon Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Robocie a gdzie Ty tu widzisz pyskowke???? Kolega Tomek zarzuca mi zarzut pod jego adresem a to bylo tylko prywtne pytanie?Nie podoba mi sie ze ktos upublicznia moje prywatne wiadomosci i tyle RobBot rozjemca pozdr majon
tomekmajesty Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 Sadze ze musisz sie troche dowartosciowac piszac posty nie wiem chcesz byc member?To nie tedy droga dalej pozostaje sprawa s?dzenia kolegi majona normalnie każdy by się obraził, a przecież zasady na forum mówi? że nie wolno nikogo obrażać, co na to admin? nie pierwszy raz widze na tym forum podobne odzywki i co jak kto? ma skuter to jest ponad zasadami? oto zarzut jaki otrzymałem od kolegi majona E tam... On nie ma kolegów... Grupa: Użytkownicy Postów: 149 Nr użytkownika: 1011 Doł?czył: 12-02-2007 Sk?d : Kielce Skuter: Kymco Exciting 500 silver extreme Może Majonowi chodzi wła?nie o to co zamie?ciłem w ramce i zaznaczyłem kolorem "red"... S?dzę, że zupełnie inaczej będziesz traktowany jak "pokażesz" się w końcu w realu...(nie chodzi mi o market, bo tam już wiemy się nie ujawniasz ) przyjedziesz na jaki? zlot... teraz jeste? w 100% "wirtualny" a mało tego, widz?c Majona w markecie nie chciałe? (nie miałe? odwagi???? ) się ujawnić... że Ty to wła?nie Ty... tak pisałe? w jednym ze swoich postów... !YES W klawiurkę wszyscy mog? si??ć i klepać, na wszystkie posty można było by co? napisać tylko po co???? Pojawiłe? się półtora miesi?ca temu i odkryłe?, że w Kielcach nic się nie dzieje... oczywi?cie maxiskuterowego... tym czasem niejaki obywatel Piszczyk !OKK (czytaj Majon) i niejaki kolega Banata, że nie wspomnę tu o Szczapkach (do pieca) udzielaj? się CZYNNIE w życiu klubu do którego Ty też należysz... !V Zachęcam do lektury na forum o |RM... !OK Zastanów się, czy to jest fair... czy nie dałe? sam podstaw Majonowi do napisania, że produkujesz posty... Według mnie (niestety) Majon ma rację... Wiem, że ostatnio sam broniłem "ataku" na Ciebie ale w tym przypadku NIE MASZ RACJI... WyjdĽ z krzaczorów, poznaj nas, daj się poznać... powinno być lepiej... !OK Swoj? drog?, tak przy okazji, powiedziałem już WSZYSTKIM swoim znajomym, że jak będ? co? mieli kupić od niejakiego "tomekmajesty" to niech ich ręka Boska broni... Wiesz dlaczego???? S?dzę, że wiesz... Był taki moment, że zastanawiałem się na tym czy nie "wykupić" sobie u Ciebie lekcji "zarabiania pieniędzy"... Do zobaczenia w realu... na zlocie... Aha... to, że ujawniłe? tre?ć PM-a nie ?wiadczy o Tobie najlepiej... mam nadzieję, że nie spodziewałe? się, że napiszę co? innego !vampire !! tomekmajesty napisano 23-03-2007, 15:00 szczerze-wisi mi czy jestem member, czy w?chacz, czy kto tam Mam nadzieję, żę "VIP-y" będ? o tym pamiętać... !OKK Takim zachowaniem to Ty tu nie "nawojujesz"... nic nie sprzedaję Powiem wiecej to Ty kolego zachowujesz sie na forum jakos dziwnie zwracajac uwage uzytkownikom czy maja pisac duzymi czy MALYMI literami, piszac o zakladach pracy chroninej tak naprawde zostalo to przemilczane na forum.To czy ktos ma taki zaklad czy nie mysle ze to jego prywatna sprawa i nie jest to informacja zwiazana ze skuterami Liczy sie czlowiek i to co robi dla danej spolecznosci a Janusz mysle ze zrobil i zrobi jeszcze sporo bo jest pasjonatem.I jest wielu takich ludzi a nas wszystkich nie interesuje co kto robi na codzien i czym sie zajmuje zawodowo.Chwalenie sie takimi czy innymi znajomosciami tez mi sie wydaje jest nie na miejscu troche to takie dziecinne i przypomina mi taki jeden portal z pod znaku ..niech Ci Artix dopowie wkoncu moderator skromnym trzeba byc!!!! majon drogi kolego: 1/to nie ja zwracałem uwagę tylko mnie zwracano uwagę że pisze małymi literami 2/zakład pracy chronionej-piekarnia pod telegrafem, o tej firmie pisałem 3/nie zauważyłemabym się pochwalił jak?kolwiek znajomo?ci? nawet w samoobronie 4/od czasu mojego wej?cia na to forum nic koledzy z kielc nie zrobili?cie dla tej społeczno?ci oprócz najpierw chwalenia a potem ganienia serwisu yamahy pozdrawiam A to wszystko przez to, że tam u Was ci?gle wieje Wy kłótliwe Szkieletczory A niech se pisze w końcu limitu nie wyczerpie, nie jeden Tomek to robi, samego mnie korci czytaj?c jaki? post choćby emotionka rzucić, alem za leniwy . Natomiast Obie strony wykazały się tolerancj? na poziomie piaskownicy jeden nie chce cztać postów Tomka, a drugi się skarży .......doro?li(?!) ludzie, a idĽta Wy na piwo Może i by mnie kto zapytał czy chcę czytać ci?gle jakie? pyskówki. Nie podoba się to nie komentuj tylko przewiń stronę i już. A tolerancja polega na tym, że należy wysłuchać zdania każdego bo ma do tego prawo, podobnie jak druga strona ma prawo się z tym nie zgodzić !YES Dragonie, przepraszam, ale na forum to ja nie szukam uwag na temat sukcesów lub wpadek zawodowych czy handlowych. A i owszem cenne one s? ale tylko na temat serwisu, zakupu czy sprzedaży SKUTERÓW - PROSZĘ !!!!! Pozdrawiam WAS wszystkich RobB. I CISZA MI TAM !TAZ celne słowa, już się nie bedę skarżył chociaż: "Tre?ci, za które okre?lono sankcje w kodeksie cywilnym, a które: lż? osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego); zawieraj? pomówienia - informacje obarczaj?ce niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego); " a zdarza się zdarza, tylko nie wiedz? co czyni?, gdyby natrafili na polityka, o s?d by miał zajęcie pozdrowienia ostatni raz ł?cze twoje posty, następne dopisane po chwili w inny sposób niż przez funkcje "edytuj" będ? kasowane. Artix
Siodel Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Masz u mnie tomkumajesty tytuł SPAERA MIESIˇCA . p.s. edytuj posty !!
tomekmajesty Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 Masz u mnie tomkumajesty tytuł SPAERA MIESIˇCA .p.s. edytuj posty !! dla ciebie wszystko a order? a w ogól e to może po tej wymianie uprzejmo?ci zamkniemy ten temat?
pablos Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Przyjacielu Majon ... daj na luz !scooter ... niedługo będzie ciepło ... nerwy s? nie potrzebne - Tobie nie przystoi się kłócić o co? tam..... Kolego tomekmajesty nie obrażaj się tam o byle co .... kogo? może co? drażnić i po to jest PM aby zwrócić Ci uwagę ... a PM jak sama nazwa wskazuje jest tylko dla Ciebie ... a nie dla ogółu więc po co się chwalić co kto napisał ..... P.S. Ł?cz posty przez funkcję "edytuj" będzie się lepiej czytało .... bo tak tworzysz tylko bałagan. Pozdrawiam.
tomekmajesty Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 Przyjacielu Majon ... daj na luz !scooter ... niedługo będzie ciepło ... nerwy s? nie potrzebne - Tobie nie przystoi się kłócić o co? tam..... Kolego tomekmajesty nie obrażaj się tam o byle co .... kogo? może co? drażnić i po to jest PM aby zwrócić Ci uwagę ... a PM jak sama nazwa wskazuje jest tylko dla Ciebie ... a nie dla ogółu więc po co się chwalić co kto napisał ..... P.S. Ł?cz posty przez funkcję "edytuj" będzie się lepiej czytało .... bo tak tworzysz tylko bałagan. Pozdrawiam. ok, ja się nigdy nie obrażam, bo jakbym się obraził my?lałbym o zem?cie a tego nie wolno, jestem bardzo cierpliwy, ale widzisz mój "zarzut" był sond? czy inni też tak my?l?, a poza tym jeżeli korespondencja jest do mnie kierowana jest moj? własno?ci? i mogę zrobić z ni? co chcę, takie prawo ps. ale rozmów nie nagrywam jak ostatnio w modzie
-=Dee Jay=- Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 był sond? czy inni też tak my?l? nie my?l?, skończ już !
dr.big Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 @Pablos: !jump (...)a poza tym jeżeli korespondencja jest do mnie kierowana jest moj? własno?ci? i mogę zrobić z ni? co chcę, takie prawo(...) @tomekmajesty: !TAZ Byc moze prawo pozwala (nie orientuje sie), ale przyzwoitosc nakazuje takie rzeczy zatrzymac dla siebie !scooter (PM, GG, rozmowe i wiele innych...).
Gość Dragon Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 był sond? czy inni też tak my?l? nie my?l?, skończ już ! Po raz pierwszy... !scooter !jump !TAZ
RobB. Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Ja RobB-ot też tak my?lę i Zołza siedz?ca obok TEŻ !!! Korespondencja priv nie jest własno?ci? tylko jednej strony i może być publikowana wł?cznie za zgod? obu korespondentów i nie przekonuj mnie bynajmniej Tomku że paragrafy mówi? co? innego....zwykła przyzwoito?ć tego wymaga !!! Dajcie już PROSZĘ spokój i piszcie już na temat. Pozdrawiamy Zołza !jump !scooter i RobB. !TAZ
Gość scottie Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Chwile człowieka nie ma a tu taka zagorzała dyskusja !TAZ Aż szkoda że sie kończy bo bym dorzucił swoje 3 grosze !jump a takto nie wiem czy kontynuować dyskusję... Co do cało?ci: Majon popieram !scooter
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2007 Widzę, że u ludzi w "?rednim" wieku i do tego ziomali, prawie tak samo szybko animozje powstaj? jak u dzieciaków na pięćdziesi?tkach... ups, co ja mówię... !pomidor Tłumacz?c się, jeżdżę na 50, jestem w ~wieku szanownych kolegów, koligacje rodzinne skłaniaj? mnie ku "scyzorykowie", a tam taka niezgoda z powodu takiej drobnostki (może o czym? nie wiem). Dziwna ta zima była, najpierw z Dragonem, wpadli?my w "dyskusję", potem były fochy "Kielecczyzny" i "cisza", teraz zgadzamy się z Dragonem (sic! i nowa "jatka" na KielecczyĽnie... No ciekawie sezon się rozpoczyna pzdr, i uwaga, przyszły tydzień i ten łikend maj? sprzyjać wyluzowaniu "w kanapach na płozach"
Administrator Artix Opublikowano 23 Marca 2007 Administrator Opublikowano 23 Marca 2007 Tak sobie czytam i oczom nie wierze. Dwoch doroslych facetow z jednego miasta obrzuca sie blotem jak nastolatki. Publikowanie czyjegos PM uwazam za naganne. Co by w nim nie bylo, ale widze ze nagrywanie, publikowanie z ukradka kogos wypowiedzi jest teraz modne. Oczywiscie pisanie maili, PM, wypowiadanie sie publicznie zawsze moze zostac nagrane, zapisane i opublikowane wbrew woli osoby nagranej, cytowanej, ale taki jest lajf ze trzeba uwazac co sie mowi. Jest nawet taka technika jak mowic podczas nagrania zeby nie dalo sie pociac na pasujace fragmenty !pomidor i zmiksowac tak zeby wyszedl inny kontekst. Tylko dlaczego do cholery trzeba sie jeszcze pilnowac na tym forum. Z innej strony to co napisal Majon a Tomek opublikowal jakos nie widze w tym co Majon napisal nic zdroznego. Tak naprawde Tomku publikujac to strzeliles sobie w stope. Jestes osoba wylewna, owszem, lubisz pisac OK, ale prosze pisz na temat a nie co slina ci na jezyk przyniesie. Tu naprawde nikt nie sciga sie w ilosci postow. Wielu naprawde bardzo cenionych i szanowanych klubowiczow nie napisala w zyciu wiecej jak 20 postow co nie znaczy ze nie sa znani i szanowani, bo nie iloscia postow zdobywa sie szacunek ale trescia tych postow. Czasem milczenie naprawde potrafi byc zlotem. Majon ty tez reagujesz zbyt impulsywnie, spotkajcie sie chlopaki na pifku wyjasnijcie miedzy soba o co biega. Mam nadzieje ze ten watek nie bedzie sie juz rozwijal w kierunku takim ze trzeba bedzie go zamknac. Pozdawiam
Gość SzCzApA™ Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Dziwna ta zima była, najpierw z Dragonem, wpadli?my w "dyskusję", potem były fochy "Kielecczyzny" i "cisza", teraz zgadzamy się z Dragonem (sic! i nowa "jatka" na KielecczyĽnie... nie uogólniaj kolego !pomidor
Gość majon Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Widzę, że u ludzi w "?rednim" wieku i do tego ziomali, prawie tak samo szybkoanimozje powstaj? jak u dzieciaków na pięćdziesi?tkach... ups, co ja mówię... !pomidor Tłumacz?c się, jeżdżę na 50, jestem w ~wieku szanownych kolegów, koligacje rodzinne skłaniaj? mnie ku "scyzorykowie", a tam taka niezgoda z powodu takiej drobnostki (może o czym? nie wiem). Dziwna ta zima była, najpierw z Dragonem, wpadli?my w "dyskusję", potem były fochy "Kielecczyzny" i "cisza", teraz zgadzamy się z Dragonem (sic! i nowa "jatka" na KielecczyĽnie... No ciekawie sezon się rozpoczyna pzdr, i uwaga, przyszły tydzień i ten łikend maj? sprzyjać wyluzowaniu "w kanapach na płozach" Witaj szorstki ciesze sie ze wylazles z krzaczorow i mam nadzieje ze strupki sie zagoily??? Dlaczego niezgoda probuje tylko Tomka wyciagnac na jakies spotkanie lub przejazdzke i nic a my tu juz ganiamy od dluzszego czasu dla przyjemnosci i nie tylko...Przeca kolego szorstki nikt nikogo nie obraza jak zauwazyles zostala tylko naruszona moja prywata ale nie robie z tego problemu pozdrawiam majon
Klubowicze Profesor Opublikowano 24 Marca 2007 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2007 Tak sobie czytam i oczom nie wierze. Dwoch doroslych facetow z jednego miasta obrzuca sie blotem jak nastolatki. Publikowanie czyjegos PM uwazam za naganne. zgadzam się w zupełno?ci - koprespondencja PM jest swoist? umow? traktuj?c? o dyskrecji (dwie strony i koniec) - złamanie tej umowy swiadczy o jednym z respondentów tak a nie inaczej. Osoby wydawać by sie mogło na poziomie sprowadzaj? dyskuje do tzw. poziomu magla - co? tu nie tak! proponuiję najpierw pomy?leć potem pisać - obrazić kogo? łatwo - potem trudniej z tego wybrn?ć. Pozdrówko
Rekomendowane odpowiedzi