Gość smuciu1 Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 witam serdecznie czy kto? wie gdzie moge nabyć pasek do Aprilia Atlantic 500 ( 2002 ) niemusi być oryginalny aby pasował proszę dać namiary ci co maj? Aprilie Atlantic 500 może kiedy? gdzie? kupowali z tego co sie pytałem w w sklepie YAMAHA to mówi? ze ciężko trochu będzie ale może akurat
Gość majon Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 i znowu jakis salon Yamahay ktory nie potrafi zarobic zlotowki ja bede mial taki pasek do sprzedania zapraszam na PM Ps z ta Yamaha to jakas pieprzona epidemia!!! pozdr majon
Jurek_mwo Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 Wydaje mi się ze na pewno gdzies dostaniesz pasek,ale pamiętaj ze s? inne tez firmy.Wiec warto po szukac. !scooter
Gość adami12 Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 nie wiem jak cenowo zamienniki ale oryginał 440 pln detal w polsce
Gość smuciu1 Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 no to co piszesz 440 zł to dużo strasznie ja juz znalazłem z Wrocławia firmie jotte co podał mi wcze?niej kolega z forum i maj? tam w cenie 260 zł oryginał wiec my?le ze bedzie oki a co do szyby s? mi w stanie załatwić za 415 zł dokładnie i termin realizacji wszystkich oryginalnych zeczy do tego modelu to ok 2-3 tygodnie od zamówienia ale tak ogólnie to czy to trzeba tak zmieniać na pewno ten pasek czy można nawet po 30000 km czy trzeba już po 25000 km bo sam nie wiem niby producent zaleca ale czy jak wiem to jest tylko orientacyjna propozycja od nich wiec wypowiedzcie się na ten temat może na inny skuter co został w nim wymieniany pasek .. I PYTANIE BRZMI CZY NA PEWNO PO 25000 KM ???? proszę używać funkcji "edytuj" posty ł?cze Artix
Gość majon Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 Witaj Za 260zl to napewno nie jet oryginal a o zamienniku pierwszy raz slysze co do wymiany paska to zalezy jaki masz wariator.jezeli z mniejsza iloscia rolek to max 24tys a jezeli sportowy 8 rolek to max 18tys. nie radze ci czekac na zerwanie mozesz uszkodzic sprzeglo a co gorsza zablokowac kolo i gleba pozdr majon
Gość smuciu1 Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 ok dzięki serdeczne a ty majon za ile masz pasek nowy do sprzedania ??? a z tym paskiem to niewiem jaki mam ale oryginalny jaki był z rocznika 2002 taka jak na zdjęciu widać
Rekomendowane odpowiedzi