Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygl?dam przez okno a tam... leży sobie ?nieg i mówi, żeby schować !V . A jak jest u Was???

• Administrator
Opublikowano

E tam z tym koncem sezonu to chyba przesada, dzien jak codzien pojechalem "kioskiem" do pracy tyle ze ABS jak by czesciej pracowal, zwlaszcza przed swiatlami ;) No pada snieg z deszczem ale nie zamarza bo jest az +2 C :lol: Zreszta slyszalem ze to juz ostatnie podrygi zimy i teraz juz bedzie tylko cieplej !V

Opublikowano

na szkieleczczyĽnie padało w nocy, teraz stopniało, ale nie jest zbyt ciepło

Opublikowano
E tam z tym koncem sezonu to chyba przesada, dzien jak codzien pojechalem "kioskiem" do pracy tyle ze ABS jak by czesciej pracowal, zwlaszcza przed swiatlami !V No pada snieg z deszczem ale nie zamarza bo jest az +2 C :lol: Zreszta slyszalem ze to juz ostatnie podrygi zimy i teraz juz bedzie tylko cieplej ;)

Artix.

Próbowałem wpisać w temacie tego posta, że "NIE DOTYCZY ARTIXA" ale mi się nie zmie?ciło... :(:(:(

Ja wiem... Ty jeste? niezawodny!! :(

• Sympatycy
Opublikowano

Ja za? postanowiłem wykorzystać "sprzyjaj?c?" ;) aurę i dokończyć kilka czynno?ci serwisowych przy moim !V .Prawie jak skończe to się zrobi ciepło :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

U nas ?nieżek na przemian z obfitym deszczem pada cały czas - niestety

Pozdrówko

Opublikowano

przecież w poznańskie zawsze snieg taczk? dowozili :lol:

wiem bo pochodzę z tej okolicy !w00t

• Klubowicze
Opublikowano

We Wrocławiu cały czas sypie biały puch (a też jest +2)

Zaraz jadę na uczelnię - dobrze że nie zmieniłam jeszcze w Burgim opon zimowych na letnie... !w00t

Opublikowano

6°, sucho. Wczoraj bylo nawet slonecznie !w00t .

Gość MICHAŁ CHEMIK
Opublikowano

Płock-pada od rana ?nieg z deszczem !w00t

Opublikowano

W 3mie?cie +6 sucho , pochmurno i niech tak zostanie nie tęsknie zim?.

Szyba zmieniona nowa oponka czeka na wymianę. Za parę dni i będę budził Burgusia ze snu zimowego !w00t

Opublikowano

Zachodniopomorskie bez ?niegu,bez wiatru,bez słońca !w00t ale za to temperatura + 7 stopni,ale rano było zimno -2 st. brrrr

Opublikowano

Sezon 2007 zamkn?łem z przebiegiem 230 km. !w00t

Gość SzCzApA™
Opublikowano
:lol: amba fatima raz jest ?nieg raz go nima :D rano był teraz go niema !sciana
Opublikowano

padał ?nieg z deszczem ale już jest cacy :lol:

aby do wiosny :D już nadchodzi dużymi krokami , to już ostatnie podrygi zimy !sciana

Opublikowano

Zima zdycha, to jej ostatnie bryknięcie. Od soboty coraz lepiej, mówili w telelwizji rz?dowej a oni wiedz? najlepiej !sciana

• Klubowicze
Opublikowano
Od soboty coraz lepiej, mówili w telelwizji rz?dowej a oni wiedz? najlepiej :angry:

Oby było lepiej.

co do tej telewizji to mogli pu?cić KACZKĘ - (dziennikarsk? oczywi?cie)

Pozdrówko

• Administrator
Opublikowano

No wczoraj byla porazka, gdyby nie to ze sie juz ubralem na moto i nie chcialo mi sie znowu przebierac to pewnie bym pojechal komunikacja bo nie wiedzialem ze pada deszcz ze sniegiem i zadna frajda bylo jechac w taka pogode do tego slisko jak diabli.

Dzis juz jest naprawde super z rana +9 i sucho, a wiec tendencja zwyzkowa i oby bylo jak najcieplej, bo dosc mam zakladania kominiarki, czapki i jeszcze kolnierza, bo po glowie wieje jak cholera zwlaszcza jak jest w okolicach zera stopni. Nie moge sie juz doczekac kiedy bede jezdzil sobie w samym gajerku do pracy :D

Opublikowano

He, he, po raz kolejny okazało się, że warto wysypiać się do 11-12. Wczoraj do pracy jechałem dopiero ok. 13 i powrotu zimy nawet nie zauważyłem. :D Zaraz znowu wskakuję na skuterek i ?migam do miasta. :D

Opublikowano

Hep? :D

Chyba co? mnie ominęło... Wczoraj w Lublinie taka pogoda przyjemna była, normalnie + 12, zero ?niegu, dzisiaj zreszt? też wiosennie, tyle że nieco mżawkowo... i się zastanawiam co, gdzie, kiedy...

Przespałam??? :D:D:)

Opublikowano
Hep? :D

Chyba co? mnie ominęło... Wczoraj w Lublinie taka pogoda przyjemna była, normalnie + 12, zero ?niegu, dzisiaj zreszt? też wiosennie, tyle że nieco mżawkowo... i się zastanawiam co, gdzie, kiedy...

Przespałam??? :D:D:)

Nie Estelle, nic nie przespała?... ja nie dopisałem, że teraz pomieszkuję w Krakowie... Znowu wygl?dam przez okno i widzę, że wła?nie w tej chwili jest "mała ?nieżyca"... brrr... a oponki w samochodzie wymienione już na super letnie... oj nie jest dobrze...

Opublikowano

Wracaj Dragonku do Lublina, u nas co prawda pochmurno, ale temperaturowo w sam raz na skuter :lol:

Opublikowano

lublin to widzę jak zwykle, piękne skutery i piękne kobiety a wtedy co tam zima, cukier, cukier, cukier

Opublikowano

Ja chyba w na innej szeroko?ci geograficznej żyje... Na ?l?sku temperatura 2,4'C i nieĽle gęsto sypie ?niegiem, wszędzie 10cm pokrywa ?nieżna. Nic tylko smarować narty :lol:

Opublikowano

o jasny gwint w Legionowie pada ?nieg !OKK i to taki gesty ,wstrętna zima nie chce odej?ć !scooter