Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Xciting 2007 500 AFI

spike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Może temat wydaje sie absurdalny, ale mieszkam na dolnym ?l?sku, ok 70km na południe od Wrocławia i po obdzwonieniu wszystkich dealerów Kymco w promieniu 150 km od mojego miasta wszyscy wydaj? się być niezainteresowani sprzedaniem mi nowego Xcitinga. O udzieleniu podstawowych informacji o tym modelu to mogę zapomnieć. Czy możecie polecić mi jakiego? dealera, który normalnie mi sprzeda ten skuter, bo zaczyna mnie to wszystko irytować? Będę musiał chyba z Qwakim to załatwić, ale co z serwisem skoro przy sprzedaży s? takie problemy, chyba, że na każdy przegl?d będę turlał się też do Gadimexu te 400 km... !OKK

• Administrator
Opublikowano

S?dze, że dealerzy nie s? specjalnie zainteresowani ponieważ Xcitinga AFI nie ma jeszcze w Polsce w sprzedaży. Ma być oferowany już wkrótce... możliwe, że nawet w kwietniu.

Proponuję skontaktować się bezpo?rednio z importerem. Baner Kymco masz na stronie głównej.

Możesz też zadzwonić do Qwakiego- dealera m. in także Kymco.

Opublikowano

Dzwoniłem do Importera i Qwakiego też. Nowy Xciting będzie pod koniec kwietnia. Problem w tym, że w promieniu 150 km ode mnie nie ma normalnego dealera, który podchodzi do sprawy poważnie, ale zobaczymy, nie poddaję się !OKK

Opublikowano
Problem w tym, że w promieniu 150 km ode mnie nie ma normalnego dealera, który podchodzi do sprawy poważnie, ale zobaczymy, nie poddaję się :rolleyes:

Spokojnie, poczekaj aż nowe Kymco trafi do magazynów importera. Nie wszyscy dealerzy musz? tak uważnie obserwować rynek nowo?ci, tym bardziej skuterów. !OKK

Opublikowano

ja kupiłem Kymco w Kielcach, podaję dane dealera:

Andrzej Klesyk 503 583 683

ma też piaggio i aprille

• Sympatycy
Opublikowano

Spike, znam ten problem aż za bardzo... w sumie na Dolnym |l?sku nie ma gdzie zrobić konkretnego przegl?du skuterów marki Kymco - jest ilu? autoryzowanych sprzedawców - pełna lista na stronie importera, ale z serwisem to bardzo kiepsko.

Opublikowano

no to koledzy na szkieleczczyznę, tutaj Kymco id? jak woda, co prawda 50-tki i głównie b&w, ale dealer jest zywo zainteresowany excitingami, sam jeĽdzi na tym sprzęcie, może z nim trzeba handlować, tym bardziej, że bedzie niezależnym dealerem kilku marek (chyba wiecie co to oznacza)

Opublikowano
Spike, znam ten problem aż za bardzo... w sumie na Dolnym |l?sku nie ma gdzie zrobić konkretnego przegl?du skuterów marki Kymco - jest ilu? autoryzowanych sprzedawców - pełna lista na stronie importera, ale z serwisem to bardzo kiepsko.

W 3mie?cie jest podobnie. Sam przymierzałem się w zeszłym roku do zakupu Xcitinga, ale gdzie bym go serwisował? Nie chciałem aby mój egzemplarz był testowym w serwisach trójmiejskich dealerów. !guns

Opublikowano
A czy kto? wie co? o salonie/serwisie Plichta w Gdyni na Morskiej?

http://www.skuterownia.pl

Co chcesz wiedzieć? Kupiłem tam dwa nowe skutery....

Opublikowano

U Pomirskiego w Gdańsku można kupić i serwisować Kymco, bez problemu, szybko i profesjonalnie.

Opublikowano
U Pomirskiego w Gdańsku można kupić i serwisować Kymco, bez problemu, szybko i profesjonalnie.

chyba sobie jaja robisz :lol:

jedyne z tego co podałes to "szybko" może się sprawdzić ...

Opublikowano

chyba sobie jaja robisz !tut

jedyne z tego co podałes to "szybko" może się sprawdzić ...

Moment, je?li się mylę i co? się zmieniło to proszę , rozszeż swoj? wypowiedĽ !OKK