spike Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Witam, Może temat wydaje sie absurdalny, ale mieszkam na dolnym ?l?sku, ok 70km na południe od Wrocławia i po obdzwonieniu wszystkich dealerów Kymco w promieniu 150 km od mojego miasta wszyscy wydaj? się być niezainteresowani sprzedaniem mi nowego Xcitinga. O udzieleniu podstawowych informacji o tym modelu to mogę zapomnieć. Czy możecie polecić mi jakiego? dealera, który normalnie mi sprzeda ten skuter, bo zaczyna mnie to wszystko irytować? Będę musiał chyba z Qwakim to załatwić, ale co z serwisem skoro przy sprzedaży s? takie problemy, chyba, że na każdy przegl?d będę turlał się też do Gadimexu te 400 km... !OKK
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 19 Marca 2007 Administrator Opublikowano 19 Marca 2007 S?dze, że dealerzy nie s? specjalnie zainteresowani ponieważ Xcitinga AFI nie ma jeszcze w Polsce w sprzedaży. Ma być oferowany już wkrótce... możliwe, że nawet w kwietniu. Proponuję skontaktować się bezpo?rednio z importerem. Baner Kymco masz na stronie głównej. Możesz też zadzwonić do Qwakiego- dealera m. in także Kymco.
spike Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Opublikowano 19 Marca 2007 Dzwoniłem do Importera i Qwakiego też. Nowy Xciting będzie pod koniec kwietnia. Problem w tym, że w promieniu 150 km ode mnie nie ma normalnego dealera, który podchodzi do sprawy poważnie, ale zobaczymy, nie poddaję się !OKK
Slavequs Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Problem w tym, że w promieniu 150 km ode mnie nie ma normalnego dealera, który podchodzi do sprawy poważnie, ale zobaczymy, nie poddaję się Spokojnie, poczekaj aż nowe Kymco trafi do magazynów importera. Nie wszyscy dealerzy musz? tak uważnie obserwować rynek nowo?ci, tym bardziej skuterów. !OKK
tomekmajesty Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 ja kupiłem Kymco w Kielcach, podaję dane dealera: Andrzej Klesyk 503 583 683 ma też piaggio i aprille
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 19 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2007 Spike, znam ten problem aż za bardzo... w sumie na Dolnym |l?sku nie ma gdzie zrobić konkretnego przegl?du skuterów marki Kymco - jest ilu? autoryzowanych sprzedawców - pełna lista na stronie importera, ale z serwisem to bardzo kiepsko.
tomekmajesty Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 no to koledzy na szkieleczczyznę, tutaj Kymco id? jak woda, co prawda 50-tki i głównie b&w, ale dealer jest zywo zainteresowany excitingami, sam jeĽdzi na tym sprzęcie, może z nim trzeba handlować, tym bardziej, że bedzie niezależnym dealerem kilku marek (chyba wiecie co to oznacza)
Abach Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Spike, znam ten problem aż za bardzo... w sumie na Dolnym |l?sku nie ma gdzie zrobić konkretnego przegl?du skuterów marki Kymco - jest ilu? autoryzowanych sprzedawców - pełna lista na stronie importera, ale z serwisem to bardzo kiepsko. W 3mie?cie jest podobnie. Sam przymierzałem się w zeszłym roku do zakupu Xcitinga, ale gdzie bym go serwisował? Nie chciałem aby mój egzemplarz był testowym w serwisach trójmiejskich dealerów. !guns
Abach Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 A czy kto? wie co? o salonie/serwisie Plichta w Gdyni na Morskiej?http://www.skuterownia.pl Co chcesz wiedzieć? Kupiłem tam dwa nowe skutery....
mik72 Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 U Pomirskiego w Gdańsku można kupić i serwisować Kymco, bez problemu, szybko i profesjonalnie.
-=Dee Jay=- Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 U Pomirskiego w Gdańsku można kupić i serwisować Kymco, bez problemu, szybko i profesjonalnie. chyba sobie jaja robisz jedyne z tego co podałes to "szybko" może się sprawdzić ...
mik72 Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 U Pomirskiego w Gdańsku można kupić i serwisować Kymco, bez problemu, szybko i profesjonalnie. chyba sobie jaja robisz !tut jedyne z tego co podałes to "szybko" może się sprawdzić ... Moment, je?li się mylę i co? się zmieniło to proszę , rozszeż swoj? wypowiedĽ !OKK
Rekomendowane odpowiedzi