Gość marcinawf Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Witam Wszystkich Kilka dni temu kupiłem SW po lekki obiciu i potrzebuje: 1. Czachy 2. Przedni reflektor 3. Lewy przedni kierunek 4. Przedni błotnik 5. I jakby kto? chciał sprzedać wysok? szybę to rownież nie pogardze bo niestety orginał troche mały jak na moje wymiary. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzijavascript:emoticon('')
Gość Cobesh Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Nie będe odbierał roboty Artix'owi.
pilot Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Kolego przykre ale poszukaj najpierw serdeczno?ci na Forum Burgmani.
Administrator Artix Opublikowano 18 Marca 2007 Administrator Opublikowano 18 Marca 2007 Lekkie obicie Dobra a tak serio to zerknij TU - Klik punkt 1 i 3 pomoze naprawic bledy
Gość miras Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Dobra a tak serio to zerknij TU - Klik punkt 1 i 3 pomoze naprawic bledy I w taki delikatny sposób powinno się zwracać uwagę na przestrzeganie obowi?zuj?cego na tym forum regulaminu, a nie odpowiadaj?c zło?liwymi uwagami jak np: ja Ciebie też, lub u?mieszkami typu: strzelanie z bata. Można kolego Artix? Okazuje się , że można. Gratuluję dobrego pomysłu. W ten sposób forum nie straci przyszłego korespodenta, a innym wskaże wła?ciw? drogę
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 19 Marca 2007 Administrator Opublikowano 19 Marca 2007 Elementy które szukasz ciężko będzie znaleĽć na rynku czę?ci używanych. Sam często dostaje zapytanie na PM czy nie wiem gdzie takie graty kto? może mieć. Jedyne co mogę podpowiedzieć to szukaj na alledrogo po handlarzach, którzy woż? czę?ci z Włoch... choć odrazu mówię, że łatwo nie będzie. Niestety ceny plastików w ASO Hondy s? bardzo drogie... Tutaj zarówno Yamaha jak i Suzuki oferuje niższe ceny za nowe czę?ci karoseryjne. Przy okazji- Jakby kto? szukał czaszy do An 650 to wiem kto w Warszawie ma co? takiego.
rudy_56 Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item174863504_honda_...pka_czesci.html Uderz do nich, maj? całego silvera na czę?ci. Elementy o ktore pytale? mieli jeszcze z 2mc temu.
Gość marcinawf Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Juz dzwoniłem mieli ale niestety sprzedane. co ciekawe znalazłem czę?ci na e-bayu, użytkownik niestety jest z pensylwani więc troche mogłoby być kłopotów z przyci?gnięciem tego bez udziału urzedu celnego. Nie maj? tylko reflektora pozostale czę?ci to wydatek 160$ nie zanjde chuba taniej Może takie ceny u nas kiedy? będ?!
Rekomendowane odpowiedzi