Vito Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Witajcie Burgmaniacy Znalazłem przypadkiem info o zlocie. Ktoś się wybiera? Ps Może zbierze się ekipa na jeden dzień, pojechać i zobaczyć.... :-) Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Vito Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2019 Dziś udało się skończyć pracę o rozsądnej godzinie. Przypomniałem sobie, że jest właśnie "Bzura 2019". Wrzuciłem współrzędne i wyszło że to okolice Płocka. 17:30? Hm.... Jadę zobaczyć....Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Dojechałem coś koło 19...Sporo ludzi...i starych maszyn, ciepło i gwarno, nie obyło się bez kurzu...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Koledzy z klubu testują sprzęt w trudnym terenie...:-)Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Zlot zorganizowali sobie koledzy (i koleżanki) z klubu ......Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Przywitali mnie serdecznie...powiedzieli co i jak...zaprosili "na kuchnię"...a i znaleźli się te Ci, którzy oglądali mojego Burgmana, wszak to też staruszek :-)Czas obejrzeć co stoi na biwaku..Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Oto kilka z nich...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka ...i jeszcze kilkaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka ...i jeszcze kilkaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka ...no i to BMWWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Była też "osa"...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka ....i sprzęt, który kojarzy mi się z "komarkiem"...:-)Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Zgłodniałem od tego oglądania..Czas coś zjeść, dziś w "menu" grochówka i kiełbaska z ogórkiem kwaszonym...Zupa 3 zł, kiełbaska 5....co za ceny.... :-)Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Zanim się obejrzałem czas było wracać..Warto bylo...Zaproszenie mamy (Burgmaniacy) na przyszły rok...wystarczy namiot i dobry humor...Ps. Pozdrawienia dla Roberta (jeśli dobrze zapamiętałem imię) Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1
Vito Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 ....i wkrótce po powrocie na ODO jest już....Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2019 I to już najwyższy czas, żeby skrzynię rozebrać, przejrzeć i przygotować na kolejne 50 kkm.
Vito Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Taki mam plan :-)Nie wiem jakie to koszty ale jestem już wstępnie umówiony z KRZYTROWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Vito Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Opublikowano 3 Lipca 2019 ...i krótkie video jak można było się bawić Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi